Follow:
Beauty Make-up Nagels Reviews

Review: Kiko nagell

image

Door Celine – Ik heb heerlijk genoten van twee weekjes Portugal. Verbazend genoeg waren er erg veel shoppingmalls hier. In een van de duizend shoppingmalls (nee ik overdrijf niet!) kwam ik de winkel Kiko tegen. Daar kwam ik dit leuke lakje tegen.

De kleur.

De kleur neigt een beetje naar zwart, maar als je goed kijkt is het lakje meer donkerblauw met subtiele glitters. De kleur is op een of andere manier niet te donker, terwijl ik niet echt fan ben van de zwarte nagellak. De glitters erin zie je eigenlijk alleen in het licht, wat ik juist wel mooi vind, omdat het anders een beetje teveel van het goeie word.

Het kwastje.

Het kwastje is helaas voor mijn nagels een beetje te breed, waardoor ik snel uitschiet of rare bewegingen maak. Daarom zijn mijn nagels nou niet echt mooi gelakt.

image

Blijft het lang zitten?

Doordat mijn nagels best slecht gelak waren, zien mijn nagels er na twee dagen al wat minder uit. Het is niet perse lelijk, maar er zijn gewoon wat happen uit de nagellak en dat al na twee dagen! De nagellak op de nagels die wel goed gelakt zijn, ziet het er tot nu toe (na 4 dagen) nog goed uit.

Aanrader?

Yes! Ik heb ze in de korting voor 1.90 gekocht, dus lekker budget. Voor het resultaat wat je krijgt vind ik deze prijs normaal, want eigenlijk is het gewoon een erg goed resultaat. Normaal kosten de lakjes 3.80, dat vind ik nou net iets teveel. Dus eigenlijk ligt het gewoon aan de prijs.
Wil jij ook een lakje van Kiko of heb jij er al een in bezit?
-Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Romy

  Mooi kleurtje voor de herfst! Zelf houd ik in de zomer wat meer van pastel tinten. Gisteren plaatste ik een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

  21 juli 2015 at 12:53
 • Reply Mijn vijf favoriete kerst lakjes - The Beautyboulevard

  […] zilver/roze kleur, met een beetje glitters in het. Ik heb dit lakje gekocht in Portugal en heb er hier (wel in een andere kleur!) een review over geschreven. Dit lakje kan je met heel veel kleuren […]

  23 december 2015 at 15:02
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  10 dingen die je herkent als je met het OV reist

  Door Anique - De meeste van ons reizen weleens met het openbaar vervoer, en je hebt gewoon van die typische...

  Sluiten