Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Review | Khroma Nagel
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 april 2016

nagellak

Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian ofzo (ik heb eigenlijk nog nooit dat programma gezien), maar het is toch hartstikke gaaf om een lakje te ontvangen van de Kardashians? Mijn verwachten stonden erg hoog toen ik dit lakje ontving. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen waar maakt?

black

Ik begon met mijn nagels zwart lakken. Ik had het idee dat de topcoat van Khroma mooi op een zwarte lak staat. Dit lakje is van Rimmel en ik ben serieus gek op dit lakje. Ik houd van zwarte nagels en als hij dan ook nog in 60 seconde droogt, dan ben ik helemaal om.

nailsglitter

Dit is de topcoat op een zwarte lak. Hij is erg mooi, maar natuurlijk erg moeilijk op de foto te brengen. De topcoat bevat een simpel kwastje waarmee je makkelijk de topcoat aan kan brengen. Let er dan wel op dat je niet teveel glitters op je nagels lakt, want het is er erg moeilijk af te lakken (zelfs als het nog nat is). Het kwastje smeert heel makkelijk en je hebt bijna je hele nagel gelakt in een keer. Als je wat dunnere of kortere nagels hebt dan is het kwastje helaas niet zo ideaal.

khroma

Dit is nog even een foto van het lakje op mijn nagels. Zoals je ziet bevat het lakje niet alleen zilveren glitters, maar ook een beetje in de richting van blauw en geel, maar dit kan natuurlijk ook door de reflectie zijn. Met dit lakje heb ik een soort van galaxy nagels gecreëerd en het maakt mijn normale zwarte nagels toch wel heel bijzonder. Toch heb ik het idee dat ik dit effect eerder heb gecreëerd met een eerder lakje, maar toch vind ik het lakje heel bijzonder!

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vind jij van deze Khroma nagellak?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

  1. Mariska

    Oh wauw, die staat echt ontzettend mooi op dat zwart! gaaf 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.