Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Review | Khroma Nagel

Geschreven door Celine Klooster

13 april 2016

nagellak

Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian ofzo (ik heb eigenlijk nog nooit dat programma gezien), maar het is toch hartstikke gaaf om een lakje te ontvangen van de Kardashians? Mijn verwachten stonden erg hoog toen ik dit lakje ontving. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen waar maakt?

black

Ik begon met mijn nagels zwart lakken. Ik had het idee dat de topcoat van Khroma mooi op een zwarte lak staat. Dit lakje is van Rimmel en ik ben serieus gek op dit lakje. Ik houd van zwarte nagels en als hij dan ook nog in 60 seconde droogt, dan ben ik helemaal om.

nailsglitter

Dit is de topcoat op een zwarte lak. Hij is erg mooi, maar natuurlijk erg moeilijk op de foto te brengen. De topcoat bevat een simpel kwastje waarmee je makkelijk de topcoat aan kan brengen. Let er dan wel op dat je niet teveel glitters op je nagels lakt, want het is er erg moeilijk af te lakken (zelfs als het nog nat is). Het kwastje smeert heel makkelijk en je hebt bijna je hele nagel gelakt in een keer. Als je wat dunnere of kortere nagels hebt dan is het kwastje helaas niet zo ideaal.

khroma

Dit is nog even een foto van het lakje op mijn nagels. Zoals je ziet bevat het lakje niet alleen zilveren glitters, maar ook een beetje in de richting van blauw en geel, maar dit kan natuurlijk ook door de reflectie zijn. Met dit lakje heb ik een soort van galaxy nagels gecreëerd en het maakt mijn normale zwarte nagels toch wel heel bijzonder. Toch heb ik het idee dat ik dit effect eerder heb gecreëerd met een eerder lakje, maar toch vind ik het lakje heel bijzonder!

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vind jij van deze Khroma nagellak?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

3 Reacties

  1. Mariska

    Oh wauw, die staat echt ontzettend mooi op dat zwart! gaaf 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.