Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Review | Khroma Nagel

Geschreven door Celine Klooster

13 april 2016

nagellak

Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian ofzo (ik heb eigenlijk nog nooit dat programma gezien), maar het is toch hartstikke gaaf om een lakje te ontvangen van de Kardashians? Mijn verwachten stonden erg hoog toen ik dit lakje ontving. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen waar maakt?

black

Ik begon met mijn nagels zwart lakken. Ik had het idee dat de topcoat van Khroma mooi op een zwarte lak staat. Dit lakje is van Rimmel en ik ben serieus gek op dit lakje. Ik houd van zwarte nagels en als hij dan ook nog in 60 seconde droogt, dan ben ik helemaal om.

nailsglitter

Dit is de topcoat op een zwarte lak. Hij is erg mooi, maar natuurlijk erg moeilijk op de foto te brengen. De topcoat bevat een simpel kwastje waarmee je makkelijk de topcoat aan kan brengen. Let er dan wel op dat je niet teveel glitters op je nagels lakt, want het is er erg moeilijk af te lakken (zelfs als het nog nat is). Het kwastje smeert heel makkelijk en je hebt bijna je hele nagel gelakt in een keer. Als je wat dunnere of kortere nagels hebt dan is het kwastje helaas niet zo ideaal.

khroma

Dit is nog even een foto van het lakje op mijn nagels. Zoals je ziet bevat het lakje niet alleen zilveren glitters, maar ook een beetje in de richting van blauw en geel, maar dit kan natuurlijk ook door de reflectie zijn. Met dit lakje heb ik een soort van galaxy nagels gecreëerd en het maakt mijn normale zwarte nagels toch wel heel bijzonder. Toch heb ik het idee dat ik dit effect eerder heb gecreëerd met een eerder lakje, maar toch vind ik het lakje heel bijzonder!

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vind jij van deze Khroma nagellak?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

3 Reacties

  1. Mariska

    Oh wauw, die staat echt ontzettend mooi op dat zwart! gaaf 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.