Follow:
Beauty Nagels

Review | Khroma Nagel

nagellak

Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian ofzo (ik heb eigenlijk nog nooit dat programma gezien), maar het is toch hartstikke gaaf om een lakje te ontvangen van de Kardashians? Mijn verwachten stonden erg hoog toen ik dit lakje ontving. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen waar maakt?

black

Ik begon met mijn nagels zwart lakken. Ik had het idee dat de topcoat van Khroma mooi op een zwarte lak staat. Dit lakje is van Rimmel en ik ben serieus gek op dit lakje. Ik houd van zwarte nagels en als hij dan ook nog in 60 seconde droogt, dan ben ik helemaal om.

nailsglitter

Dit is de topcoat op een zwarte lak. Hij is erg mooi, maar natuurlijk erg moeilijk op de foto te brengen. De topcoat bevat een simpel kwastje waarmee je makkelijk de topcoat aan kan brengen. Let er dan wel op dat je niet teveel glitters op je nagels lakt, want het is er erg moeilijk af te lakken (zelfs als het nog nat is). Het kwastje smeert heel makkelijk en je hebt bijna je hele nagel gelakt in een keer. Als je wat dunnere of kortere nagels hebt dan is het kwastje helaas niet zo ideaal.

khroma

Dit is nog even een foto van het lakje op mijn nagels. Zoals je ziet bevat het lakje niet alleen zilveren glitters, maar ook een beetje in de richting van blauw en geel, maar dit kan natuurlijk ook door de reflectie zijn. Met dit lakje heb ik een soort van galaxy nagels gecreëerd en het maakt mijn normale zwarte nagels toch wel heel bijzonder. Toch heb ik het idee dat ik dit effect eerder heb gecreëerd met een eerder lakje, maar toch vind ik het lakje heel bijzonder!

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vind jij van deze Khroma nagellak?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mariska

  Oh wauw, die staat echt ontzettend mooi op dat zwart! gaaf 😀

  13 april 2016 at 17:09
  • Reply Celine

   Dat vind ik nou ook!

   13 april 2016 at 17:42
 • Reply Astrid - Timeless Elegance

  Ik vind de combinatie van beide ERG mooi!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  15 mei 2016 at 17:11
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | W7 LipB

  Dit product had ik laatst in The Lifestyle box gekregen. Een lekkere lip balsem die je eigenlijk overal mee kan...

  Sluiten