Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Review | Khroma Nagel

Geschreven door Celine Klooster

13 april 2016

nagellak

Nagellak van de kardashians?  Die kreeg ik laatst in The Lifestylebox. Ik bedoel, ik ben niet fan van the Kardashian ofzo (ik heb eigenlijk nog nooit dat programma gezien), maar het is toch hartstikke gaaf om een lakje te ontvangen van de Kardashians? Mijn verwachten stonden erg hoog toen ik dit lakje ontving. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen waar maakt?

black

Ik begon met mijn nagels zwart lakken. Ik had het idee dat de topcoat van Khroma mooi op een zwarte lak staat. Dit lakje is van Rimmel en ik ben serieus gek op dit lakje. Ik houd van zwarte nagels en als hij dan ook nog in 60 seconde droogt, dan ben ik helemaal om.

nailsglitter

Dit is de topcoat op een zwarte lak. Hij is erg mooi, maar natuurlijk erg moeilijk op de foto te brengen. De topcoat bevat een simpel kwastje waarmee je makkelijk de topcoat aan kan brengen. Let er dan wel op dat je niet teveel glitters op je nagels lakt, want het is er erg moeilijk af te lakken (zelfs als het nog nat is). Het kwastje smeert heel makkelijk en je hebt bijna je hele nagel gelakt in een keer. Als je wat dunnere of kortere nagels hebt dan is het kwastje helaas niet zo ideaal.

khroma

Dit is nog even een foto van het lakje op mijn nagels. Zoals je ziet bevat het lakje niet alleen zilveren glitters, maar ook een beetje in de richting van blauw en geel, maar dit kan natuurlijk ook door de reflectie zijn. Met dit lakje heb ik een soort van galaxy nagels gecreëerd en het maakt mijn normale zwarte nagels toch wel heel bijzonder. Toch heb ik het idee dat ik dit effect eerder heb gecreëerd met een eerder lakje, maar toch vind ik het lakje heel bijzonder!

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vind jij van deze Khroma nagellak?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

3 Reacties

  1. Mariska

    Oh wauw, die staat echt ontzettend mooi op dat zwart! gaaf 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.