Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Hema face mask sensitive skin.
2 Comments

Written by Celine

5 oktober 2014

Door Celine – Mijn moeder gaf mij dit masker en ik dacht laat ik er een review over schrijven. Lees hieronder wat ik van dit masker vind.

De verpakking

 

Van mij hoeft de verpakking er nooit echt mooi uit te zien, want je doet het toch voor het product? Alhoewel de verpakking er simpel uit ziet spreekt hij me toch wel aan. De tube zelf is erg handig, het product komt er makkelijk uit.

Het masker is voor de gevoelige huid dat komt dus mooi uit. Er staat ook dat je het product ongeveer 10 minuten moet laten intrekken, dat heb ik dan ook gedaan.
Er zit 100ml in de tube, dat vind ik best veel voor de prijs. Je kan er dus echt vaak mee doen. Ik heb het masker nu twee keer gebruikt en het ziet er niet naar uit dat hij al op begint te raken.

Geur?

Zoals je misschien al had gelezen, het masker is ongeparfumeerd. Ik vind het masker geen onaangename geur hebben, het ruikt gewoon normaal.

Werkt het?

Toen ik het product een paar minuten op had begon mijn huid te prikken. Dit was niet erg onaangenaam, maar ik kon nou ook niet zeggen dat het lekker voelde.
Mijn huid is er wel zachter van geworden en mijn puistjes zijn bijna verdwenen, maar ik kan nou niet zeggen dat het een wereld van verschil is. Ik had ook al niet heel veel verwacht omdat het masker best goedkoop is.

Voor herhaling vatbaar?

Ik zou eerlijk gezegd het product niet nog een keer kopen. Het product is dan wel goedkoop (€3,50), maar het doet niet veel voor mijn huid.
Ga jij dit maskeer ook uitproberen?
 

-Celine 

Vergeet ons niet op bloglovin te volgen!

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.