Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Review: Hema face mask sensitive skin.
2 Comments

Written by Celine

5 oktober 2014

Door Celine – Mijn moeder gaf mij dit masker en ik dacht laat ik er een review over schrijven. Lees hieronder wat ik van dit masker vind.

De verpakking

 

Van mij hoeft de verpakking er nooit echt mooi uit te zien, want je doet het toch voor het product? Alhoewel de verpakking er simpel uit ziet spreekt hij me toch wel aan. De tube zelf is erg handig, het product komt er makkelijk uit.

Het masker is voor de gevoelige huid dat komt dus mooi uit. Er staat ook dat je het product ongeveer 10 minuten moet laten intrekken, dat heb ik dan ook gedaan.
Er zit 100ml in de tube, dat vind ik best veel voor de prijs. Je kan er dus echt vaak mee doen. Ik heb het masker nu twee keer gebruikt en het ziet er niet naar uit dat hij al op begint te raken.

Geur?

Zoals je misschien al had gelezen, het masker is ongeparfumeerd. Ik vind het masker geen onaangename geur hebben, het ruikt gewoon normaal.

Werkt het?

Toen ik het product een paar minuten op had begon mijn huid te prikken. Dit was niet erg onaangenaam, maar ik kon nou ook niet zeggen dat het lekker voelde.
Mijn huid is er wel zachter van geworden en mijn puistjes zijn bijna verdwenen, maar ik kan nou niet zeggen dat het een wereld van verschil is. Ik had ook al niet heel veel verwacht omdat het masker best goedkoop is.

Voor herhaling vatbaar?

Ik zou eerlijk gezegd het product niet nog een keer kopen. Het product is dan wel goedkoop (€3,50), maar het doet niet veel voor mijn huid.
Ga jij dit maskeer ook uitproberen?
 

-Celine 

Vergeet ons niet op bloglovin te volgen!

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.