Follow:
Reviews

Review | Een eigen dromenvanger

Als ik aan decoratie voor mijn kamer moet denken, dan zou ik niet zo snel aan een dromenvanger denken. Sytseananas heeft voor mij een prachtige dromenvanger gemaakt en ik mocht ook nog eens de kleuren uitkiezen!

De dromenvanger

sytseananas

De dromenvanger hangt recht boven mijn bed naast mijn spitzen. Een dromenvanger hoort gewoon boven een bed te hangen, maar als je wilt kan hij natuurlijk ook ergens anders hangen. Ik mocht uit een aantal verschillende kleuren kiezen en heb uiteindelijk voor de kleuren van mijn blog gekozen. Ik vind dit een extra leuk detail en Sytse heeft hier veel moeite voor gedaan. Het was erg lastig om een mooie pastel paarse kleur te vinden, maar Sytse is dit toch gelukt. Ik ben hier zo blij mee, want dit is precies dezelfde kleur als mijn blog.

Op maat gemaakt

dromenvanger

Ik mocht alle kleuren uitkiezen die ik wilde hebben in de dromenvanger. Je kunt uit de volgende dingen kiezen:

 • Formaat cirkel (5 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm, 20 cm of 30 cm): Mijn dromenvanger is 20 cm.
 • Kleuren (4 kleuren mogelijk: 1 voor de ring, 1 voor het web, 1 voor de veren en 1 voor de draden naar de veren): Ik wilde de kleuren van mijn blog terug laten komen in de dromenvanger. De ring heeft een pastel paarse kleur. Voor het web heb ik ook een pastel paarse kleur gekozen, omdat ik de dromenvanger graag rustig wilde houden. De veren zijn pastel paars en wit. Als laatste zijn de draden wit, precies de kleuren van mijn blog.
 • Welke soort kralen je prefereert (of zelf aanlevert): Ik had gekozen voor kleine witte kralen, maar Sytse gaf mij als tip om grote houten kralen te kiezen. Wat was dat een goed plan zeg! De houten kleur ‘breekt’ als het ware de pastel paarse en witte kleuren en er komt wat meer ‘structuur’ in de dromenvanger.
 • Wel of geen eigen bijdrage in de vorm van een bedel, hanger of iets anders dat je in de dromenvanger verwerkt wilt zien: Ik heb niet gekozen voor een bedel of iets, omdat ik dat simpelweg niet heb.

sytseananas

Ik zou heel eerlijk zijn, er valt niets slechts over deze dromenvanger te zeggen. Ik ben dol op de kleine details die in het web zijn verwerkt. Er zitten twee veren in het web verwerkt, een witte en een paarse. De kleuren zijn precies hetzelfde. Er zijn dus niet twee verschillende paarse kleuren gebruikt, waardoor de dromenvanger al een stuk drukker wordt. Je kan natuurlijk wel kiezen voor een drukkere dromenvanger. Stel je voor, je hebt een witte kamer, dan zou het heel gaaf zijn om jouw kamer wat kleur te geven door een dromenvanger. In het web is er ook een klein wit bloemetje verwerkt. Precies de perfecte grootte, zonder dat het te druk wordt.

dreamcatcher

Aan de dromenvanger hangt een kartonnenkaartje. Hierop staat de website van Sytse. Dit kaartje past erg goed bij de kralen die in mijn dromenvanger verwerkt zijn, maar ik kan voorstellen dat dit niet bij elke dromenvanger past. Ik heb toch het idee dat dit kaartje niet in elke dromenvanger verwerkt wordt. Dit zie ik tenminste niet op de site. Als je toch zo’n kaartje op je dromenvanger hebt, maar hem toch niet mooi vind, dan kan je hem er altijd nog afhalen ;). Ik laat het kaartje er lekker op, want ik vind het eigenlijk wel een mooi detail geven. Jammer dat hij zo gedraaid is.

sytse

Deze dromenvanger kost €22,50 en is 20cm. Ik vind dit een redelijke prijs voor een dromenvanger en het is eigenlijk een stuk van je interieur, vooral omdat je alle kleuren zelf uit mag kiezen. Deze dromenvanger blijft nog heel lang in mijn slaapkamer hangen en is zeker erg goed gelukt.

“Trapped in a hellish dream. Spinning past worlds unseen and frightfully vanishing Into the dark eternal night.”

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jana

  Wat een leuk idee, lekker creatief bezig en nog een mooi resultaat ook! Super fijn, wil ik zeker ook eens proberen 🙂

  25 augustus 2016 at 13:38
  • Reply Celine

   Bedenk wel dat hij niet door mij is gemaakt, maar door Sytse. 😉

   25 augustus 2016 at 15:56
 • Reply Margo

  Gaaf! Ik heb er laatst een gemaakt van alleen maar wit gekleurde dingen, wat een gedoe hahah. Wel erg mooi.

  25 augustus 2016 at 15:03
  • Reply Celine

   Ah gaaf! Ik zou er echt niet zelf een kunnen maken.,

   25 augustus 2016 at 15:56
 • Reply Melike

  Ik vind droomvangers zo leuk!

  25 augustus 2016 at 16:07
  • Reply Celine

   Je bent niet de enige!

   25 augustus 2016 at 16:32

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Kylie Jenner Fake Lipgl

  Een dupe van de bekende Kylie Jenner lipgloss? Die heb ik gekocht! Deze lipgloss kostte maar 1.30 euro, een koopie...

  Sluiten