Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Review | Een eigen dromenvanger
6 Comments

Written by Celine

25 augustus 2016

Als ik aan decoratie voor mijn kamer moet denken, dan zou ik niet zo snel aan een dromenvanger denken. Sytseananas heeft voor mij een prachtige dromenvanger gemaakt en ik mocht ook nog eens de kleuren uitkiezen!

De dromenvanger

sytseananas

De dromenvanger hangt recht boven mijn bed naast mijn spitzen. Een dromenvanger hoort gewoon boven een bed te hangen, maar als je wilt kan hij natuurlijk ook ergens anders hangen. Ik mocht uit een aantal verschillende kleuren kiezen en heb uiteindelijk voor de kleuren van mijn blog gekozen. Ik vind dit een extra leuk detail en Sytse heeft hier veel moeite voor gedaan. Het was erg lastig om een mooie pastel paarse kleur te vinden, maar Sytse is dit toch gelukt. Ik ben hier zo blij mee, want dit is precies dezelfde kleur als mijn blog.

Op maat gemaakt

dromenvanger

Ik mocht alle kleuren uitkiezen die ik wilde hebben in de dromenvanger. Je kunt uit de volgende dingen kiezen:

 • Formaat cirkel (5 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm, 20 cm of 30 cm): Mijn dromenvanger is 20 cm.
 • Kleuren (4 kleuren mogelijk: 1 voor de ring, 1 voor het web, 1 voor de veren en 1 voor de draden naar de veren): Ik wilde de kleuren van mijn blog terug laten komen in de dromenvanger. De ring heeft een pastel paarse kleur. Voor het web heb ik ook een pastel paarse kleur gekozen, omdat ik de dromenvanger graag rustig wilde houden. De veren zijn pastel paars en wit. Als laatste zijn de draden wit, precies de kleuren van mijn blog.
 • Welke soort kralen je prefereert (of zelf aanlevert): Ik had gekozen voor kleine witte kralen, maar Sytse gaf mij als tip om grote houten kralen te kiezen. Wat was dat een goed plan zeg! De houten kleur ‘breekt’ als het ware de pastel paarse en witte kleuren en er komt wat meer ‘structuur’ in de dromenvanger.
 • Wel of geen eigen bijdrage in de vorm van een bedel, hanger of iets anders dat je in de dromenvanger verwerkt wilt zien: Ik heb niet gekozen voor een bedel of iets, omdat ik dat simpelweg niet heb.

sytseananas

Ik zou heel eerlijk zijn, er valt niets slechts over deze dromenvanger te zeggen. Ik ben dol op de kleine details die in het web zijn verwerkt. Er zitten twee veren in het web verwerkt, een witte en een paarse. De kleuren zijn precies hetzelfde. Er zijn dus niet twee verschillende paarse kleuren gebruikt, waardoor de dromenvanger al een stuk drukker wordt. Je kan natuurlijk wel kiezen voor een drukkere dromenvanger. Stel je voor, je hebt een witte kamer, dan zou het heel gaaf zijn om jouw kamer wat kleur te geven door een dromenvanger. In het web is er ook een klein wit bloemetje verwerkt. Precies de perfecte grootte, zonder dat het te druk wordt.

dreamcatcher

Aan de dromenvanger hangt een kartonnenkaartje. Hierop staat de website van Sytse. Dit kaartje past erg goed bij de kralen die in mijn dromenvanger verwerkt zijn, maar ik kan voorstellen dat dit niet bij elke dromenvanger past. Ik heb toch het idee dat dit kaartje niet in elke dromenvanger verwerkt wordt. Dit zie ik tenminste niet op de site. Als je toch zo’n kaartje op je dromenvanger hebt, maar hem toch niet mooi vind, dan kan je hem er altijd nog afhalen ;). Ik laat het kaartje er lekker op, want ik vind het eigenlijk wel een mooi detail geven. Jammer dat hij zo gedraaid is.

sytse

Deze dromenvanger kost €22,50 en is 20cm. Ik vind dit een redelijke prijs voor een dromenvanger en het is eigenlijk een stuk van je interieur, vooral omdat je alle kleuren zelf uit mag kiezen. Deze dromenvanger blijft nog heel lang in mijn slaapkamer hangen en is zeker erg goed gelukt.

“Trapped in a hellish dream. Spinning past worlds unseen and frightfully vanishing Into the dark eternal night.”

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

6 Reacties

 1. Jana

  Wat een leuk idee, lekker creatief bezig en nog een mooi resultaat ook! Super fijn, wil ik zeker ook eens proberen 🙂

  Antwoord
  • Celine

   Bedenk wel dat hij niet door mij is gemaakt, maar door Sytse. 😉

   Antwoord
 2. Margo

  Gaaf! Ik heb er laatst een gemaakt van alleen maar wit gekleurde dingen, wat een gedoe hahah. Wel erg mooi.

  Antwoord
  • Celine

   Ah gaaf! Ik zou er echt niet zelf een kunnen maken.,

   Antwoord
 3. Melike

  Ik vind droomvangers zo leuk!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.