Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Review | Een haarserum die zorgt voor veel meer krullen
6 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

31 oktober 2016

Ik gebruik haarserums best vaak. Niet omdat het mijn haar een hartstikke grote boost geeft, maar meer omdat het mijn haar meer krul en wat meer volume geeft. Ik mocht laatst een haarserum uittesten van Maybeauty. Benieuwd of het echt een goed product is die hetzelfde belooft als mijn andere haarserum of is het maar een flop?

De verpakking

haarserum

Ben ik fan van de verpakking? Nee. Ik houd zo niet van witte verpakkingen en dat maar om een reden. Ze zijn heel slecht op de foto te nemen. Ik als blogger moet gewoon een donkere verpakking hebben, omdat deze tien keer beter op de foto eruitzien. De verpakking is wel erg makkelijk te gebruiken. Je kan het serum super makkelijk via het pompje naar buiten pompen. Uit het pompje komt de perfecte hoeveelheid. Ik gebruik altijd twee pompjes voor mijn haar en dat is dan ook zeker genoeg. Ik had ook verwacht dat het flesje veel kleiner was. Ik heb zelf een flesje van ongeveer 30ml en daar doe ik al redelijk lang mee. Moet je nagaan hoe lang ik met 100ml kan doen. Door het pompje kun je alleen niet tot de laatste ml het flesje gebruiken, dit lukt helaas nooit. Het flesje is ook relatief zwaar. Hierdoor kun je het flesje niet makkelijk meenemen op vakantie of als je je haar een extra boost wilt geven, bijvoorbeeld op het werk.

maybeauty

Het viel me ook op dat je het dopje relatief makkelijk kunt breken. Voor onhandige mensen is dit dan niet erg ideaal. Nee, ik heb de dop nog niet gebroken haha..

De ingrediënten

maroccan

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Argania, Spinosa Kernel Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, C12-15 Alkyl, Benzoate, Sweet Almond Oil, Olea Europaea Oil, Topopheryl Acetate, Parfum, Cl 26100, Cl 47000, Hydrolyzed Keratin.

De swatches

hairserum

Oké, laten we zeggen dat de swatches niet echt geweldig gingen. Toen ik het product gewoon in mijn hand deed en het meteen in mijn haar aanbracht, had ik geen problemen. Ik had de haarserum als swatch op mijn hand aangebracht en dat ging zacht gezegd niet zo goed. De serum droop letterlijk helemaal over mijn hand en de hele vensterbank was ook nog eens vies geworden. Als toppunt bleven de balletjes die ik als decoratie gebruikte ook nog eens aan mijn hand plakken. Met als resultaat dat de balletjes overal door mijn kamer verspreid waren. Ik heb ze wel allemaal opgepakt hoor!

Wat Maybeauty belooft

Moroccan Miracle Hair Serum is een ultra lichte, niet-vettige haar olie met een unieke samenstelling van Arganolie, zoete amandelolie, olijfolie en lijnzaadolie met krachtige essentiële vetzuren die diep het haar binnendringen, verzorgen en een gezonde zijdeachtige glans geeft. Het serum zorgt ervoor dat je haar sneller opdroogt en geeft tegelijkertijd een langdurig hydraterend effect. Je haar kammen en stylen wordt nu veel gemakkelijker!”

Mijn haar

hair

Elke keer als ik een foto van mijn haar maak, dan ben ik verrast door mijn haar. Ten eerste heb ik een aantal lichte plukjes door mijn haar heen zitten en is de onderkant van mijn haar ook veel lichter dan de rest. Door het serum zijn mijn krullen ook heel mooi geworden. Ik heb het serum op twee verschillende manieren uitgetest. Eerst had ik het serum op nat haar uitgetest. De volgende dag had ik serieus stijl en vettig haar. Mijn haar zag er zacht gezegd niet uit en ik moest nog mooi naar school.

haar

De tweede keer dat ik dit serum gebruikte, bracht ik het aan op droog haar. Op droog haar werden mijn krullen meteen duidelijk. Ik ging rustig met het serum slapen en de volgende dag kwamen deze prachtige krullen eruit. Mijn krullen zien er erg mooi en glanzend uit en tenminste niet vettig! Als ik ergens een hekel aan heb, is dat mijn haar er vettig en onverzorgd uit ziet. Dit kreeg ik niet met het serum gelukkig.

serum

Ik ben echt hartstikke blij met het resultaat van dit haarserum. Mijn krullen zijn heel goed zichtbaar en dat terwijl mijn haar normaal alleen maar aan de onder kant krult. Mijn haar krijgt echt veel meer krullen van dit serum en ik ben hier zeker tevreden mee. Het serum kost 25 euro, wat ik eerlijk gezegd wel een beetje duur vind. Je krijgt hier natuurlijk een heel groot flesje voor, maar het is wel best veel geld om in een keer uit te geven aan een product voor je haar. Ik ga zeker dit serum dagelijks gebruiken.

Met de kortingscode beautyboulevard of via deze link krijg je 30% korting op het haar serum!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

6 Reacties

 1. Jonna@Burgertrutjes

  Ik zweer bij argan olie voor mijn haar. Love it, geeft de beste krul en boost ever

  Antwoord
 2. Lisa

  Wauwie, wat een tof serum! Ik heb ongeveer hetzelfde haar als jij en helemaal in de winter vind ik het lastig om het te onderhouden. Bij mij gaat het dan pluizen… Denk dat dit serum de pluis echt goed tegengaat Alleen de prijs… oeii, dat wordt hem nu even niet haha! Liefs

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Bij mij gaat het ook erg pluizen! De prijs is inderdaad een dingetje, maar er zit natuurlijk wel 30% korting op.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.