Follow:
Beauty Haarverzorging

Review | De makkelijkste droogshampoos voor in jouw tas

droogshampoos

Batiste droogshampoo heeft waarschijnlijk iedereen al van gehoord. Ik begrijp soms de hype niet helemaal, omdat ik vind dat je beter je haar gewoon kan wassen. Ik weet het, het is makkelijker en ook sneller, maar het is toch veel schoner om je haar te wassen? Ik testte vandaag de Batiste droogshampoo uit. Of mijn mening gaat veranderen, dat betwijfel ik.

Batiste

Dan beginnen we met deze groene Batiste Shampoo. Hij ruikt naar kokos en daar ben ik eigenlijk wel fan van. De verpakking is gewoon hoe alle Batiste shampoos eruit zien, dus niet veel bijzonders. Toch is de verpakking erg klein, waardoor hij makkelijk in je tas past. Let wel op dat de dop goed op het flesje zit, want net als bij een deodorant kan deze droogshampoo ook in je tas leeg spuiten. Zie je die witte stukjes op mijn tafeltje? Dat is dus opgedroogde droogshampoo. Er zaten heel veel van die stukjes op de droogshampoo, omdat ik de droogshampoo voor een tijdje niet had gebruikt. Ik neem dus aan dat uiteindelijk de droogshampoo verstopt kan raken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De droogshampoo spuit heel snel en dat is eigenlijk wel een groot nadeel. Als je teveel spuit blijft er namelijk een witte waas achter en dat is niet de bedoeling van een droogshampoo. Een droogshampoo hoort er voor te zorgen dat je haar er mooi en verzorgd uitzien, maar als je teveel spuit dat ziet jouw haar er eigenlijk onverzorgd uit.

mini

Dan nu de roze blush droogshampoo. Deze heeft een minder sterke geur dan de groene. De roze ruikt een beetje naar rozen, maar na een tijdje begint de geur al veel minder te worden. Als ik moest kiezen tussen de geur van de roze en de geur van de groene, dan zou ik de groene kiezen. Deze ruikt veel sterker en dus ook veel lekkerder. Bij deze droogshampoo zaten er helemaal geen witte stukje op de verpakking en dat vind ik eigenlijk wel bijzonder. Alsof de groene droogshampoo gemaakt is van een andere substantie.

without

zonder

Dit is mijn haar zonder de Batiste droogshampoo. Ik had mijn haar de dag ervoor nog gewassen, dus mijn haar was gelukkig niet vettig.

meet

met

WITH

Zo ziet de droogshampoo in mijn haar eruit. Ik heb op deze foto de groene droogshampoo gebruikt, maar de roze droogshampoo heeft precies hetzelfde effect. Zoals je kunt zien geeft de droogshampoo niet heel veel volume, maar daar is hij ook niet voor bedoeld. Mijn haar wordt wel iets minder vet, maar ik kan niet zeggen dat deze droogshampoo hetzelfde resultaat geeft als een normale shampoo. Het kan ook liggen aan mijn haar, omdat mijn haar erg stel vet wordt. Ik zou niet snel een droogshampoo gebruiken om mijn normale shampoo te vervangen, dat kan ik gewoon niet. Dan heb ik nog steeds het gevoel dat mijn haar vet is.

Hoe lijkt jou deze droogshampoo?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Marja

  Ik heb hetzelfde gevoel bij een droogshampoo, of dat mijn haar vies is. Maar misschien is het omdat ik er niet aan gewend ben. Toch eens proberen!

  1 augustus 2016 at 08:38
 • Reply Janine

  Zo fijn dat ze bestaan! Maar helaas zo slecht voor het haar..Als ik echt in nood zit gebruik ik droogshampoo maar anders was ik even snel mijn haar.

  2 augustus 2016 at 04:25
 • Reply hilde

  Ik gebruik het echt nooit. Ik was mijn haar altijd als ik douche elke dag, ik kan dat niet uit mijn routine krijgen. Dus droogshampoo is dan ook overbodig. 😉

  7 augustus 2016 at 09:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Photodiary | Pokemon Go en nieuwe schoenen

  Waarschijnlijk kennen jullie de hype al Pokemon Go.. Verslavend en erg leuk.. Het is natuurlijk ook vakantie en dan ga...

  Sluiten