Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Cresty semi-permanent eyebrow kit | Review
2 Comments

Written by Celine

22 oktober 2014

Vandaag heb ik een review voor jullie van het Cresty semi-permanent eyebrow kit.
Ik heb deze kit gekocht op de markt in Katwijk voor €19,95. Je kan dit kitje ook kopen op www.bransus.eu. Als je wilt weten wat ik van dit wenkbrauwkitje vind, lees dan snel verder!


Cresty semi-permanent eyebrow kit

Ik heb dit kitje op de markt gekocht en de mevrouw die erbij stond vroeg of ze het aan mocht brengen op
mijn wenkbrauwen. Ik vond het prima, niet geschoten is altijd mis! Ik was wel op zoek naar een mooie wenkbrauwpoeder, dusja. Bij de kit zitten 3 sjablonen (ik heb die al weggedaan), een kwastje en de wenkbrauwpoeder zelf. Het kwastje is heel handig, de ene kant is stijf, waarmee je de poeder makkelijk aan kan brengen. De andere kant is fluffy, waardoor je het netjes kan uitvegen, zodat het er natuurlijker uitziet.

Swatch

 Zoals je ziet is de wenkbrauwpoeder zeer gepigmenteerd. Ik heb de kleur Irid Brown.
Veelbelovend!

Totaal beeld

  Hier heb ik de wenkbrauwpoeder op. Ik vind de kleur mooi staan bij mij haarkleur past goed bij me.
Als ik mijn wenkbrauwen niet inteken of kleur, lijkt het alsof ik geen wenkbrauwen heb, omdat ze zo blond zijn. Dit wenkbrauwpoeder ziet er niet onnatuurlijk uit, ondanks mijn lichte wenkbrauwen!
Ik kan dit wenkbrauwkitje zeker aanraden!
See you soon’
xo 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.