Follow:
Beauty Reviews

Contouring Lipgloss | Review

Waarschijnlijk vraag je je nu af wat een contouring lipgloss is. Van deze lipgloss krijg je dikkere lippen, ja echt waar. Zelf geloofde ik het ook eerst niet, maar het werkt toch echt. Benieuwd naar het resultaat?

Contouring lipgloss

contouringlipglosss

Dit is de contouring lipgloss. Een erg simpele verpakking, maar wat wil je anders. Een kwastje zal bij deze lipgloss niet handig zijn, want dan verlies je een groot deel van het product in het kwastje zelf. Ook is de doorzichtige verpakking eigenlijk wel handig. Dan kun je precies zien hoeveel lipgloss er nog in de tube zit.

De lipgloss zelf is erg plakkerig, waardoor ik de neiging heb om hem minder vaak op te doen. Als ik bijvoorbeeld fiets, dan plakt mijn haar aan mijn lippen vast en niet zo’n beetje ook. Ik kreeg als tip om er in de avond mee te slapen. Voor degene die dat onthouden zal dat natuurlijk erg handig zijn, maar ik vergeet dat nou eenmaal.

Resultaten

Dan nu over de resultaten zelf. Als je mijn fridiary over de contouring lipgloss had gelezen, dan kon je mijn lippen al zien voor ik de lipgloss had gebruikt.

contouringlipgloss

Op deze foto zien jullie mijn lippen dus voordat ik de lipgloss had gebruikt. Ik ben eerlijk gezegd nooit echt zo gefocust op mijn lipvorm, meer op de lipkleur. Maarja, als een echte lipstick addict, moet ik wel een beetje mooie lippen hebben right?

contouring lipgloss

Dit zijn mijn lippen na het gebruik van de contouring lipgloss (na 30 dagen natuurlijk!). Ik zie duidelijk verschil. Eerst merkte ik het nog niet, maar na een tijd begon ik toch echt te merken dat mijn lippen wat meer grootte kregen. Ik heb de lipgloss eerlijk gezegd niet elke dag gebruikt. Soms vergat ik het gewoon en als ik dan eenmaal op stap ben, dan kan ik niet even naar huis gaan om de lipgloss snel weer op te doen. Wil je dus een erg groot verschil hebben, dan kan je de lipgloss elke dag en misschien wel meerdere malen per dag op doen.

Ben ik blij met het resultaat? Ja. Ik ben nooit zo’n fan van te grote lippen, bij mij staat dat gewoon niet. Ik vind deze ‘grootte’ van mijn lippen, precies goed en het hoeft ook niet veel groter te worden. Deze lipgloss geef ik een 7/10. Gewoon, omdat ik niet zo fan ben van het ‘glossy’ gedeelde, maar toch geeft de lipgloss wel een mooi resultaat. Precies perfect.

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Zou jij zo’n lipgloss willen aanschaffen of ben je toch niet helemaal zeker over de resultaten?

*Voor meer informatie of interesse in het product kun je me altijd mailen naar contact@thebeautyboulevard.nl.

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Marja

  Mooi resultaat,mijn lippen zijn wat smaller geworden dus ik ben gefocused op vollere lippen. Kan ik hem bestellen bij jou? Wat is de prijs?

  25 mei 2016 at 08:22
 • Reply Mariska

  Jammer dat het plakt maar de werking klinkt beter dan ik verwacht had!

  25 mei 2016 at 17:12
 • Reply Julie

  Top! Zou het nooit zelf gekocht hebben maar nu toch eens aanschaffen die Handel!

  28 mei 2016 at 12:04
 • Reply Kathy Lacuna

  The contouiring lip gloss looks like a great product. It not only makes you look good for the moment but leaves a lasting effect. Your lips look pretty good.

  29 mei 2016 at 11:45
  • Reply Celine

   Thankyou for your comment. I’m pretty satisfied with this contouring lipgloss 🙂

   29 mei 2016 at 12:30
 • Reply Karima

  Hoe kan ik hem bestellen?

  25 januari 2018 at 23:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Beauty feiten of fabels?

  Je kent ze wel, die feiten en fabels die iedereen geloofd. Bijvoorbeeld, door je haar vaker te wassen wordt je...

  Sluiten