Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Contouring Lipgloss | Review
8 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

25 mei 2016

Waarschijnlijk vraag je je nu af wat een contouring lipgloss is. Van deze lipgloss krijg je dikkere lippen, ja echt waar. Zelf geloofde ik het ook eerst niet, maar het werkt toch echt. Benieuwd naar het resultaat?

Contouring lipgloss

contouringlipglosss

Dit is de contouring lipgloss. Een erg simpele verpakking, maar wat wil je anders. Een kwastje zal bij deze lipgloss niet handig zijn, want dan verlies je een groot deel van het product in het kwastje zelf. Ook is de doorzichtige verpakking eigenlijk wel handig. Dan kun je precies zien hoeveel lipgloss er nog in de tube zit.

De lipgloss zelf is erg plakkerig, waardoor ik de neiging heb om hem minder vaak op te doen. Als ik bijvoorbeeld fiets, dan plakt mijn haar aan mijn lippen vast en niet zo’n beetje ook. Ik kreeg als tip om er in de avond mee te slapen. Voor degene die dat onthouden zal dat natuurlijk erg handig zijn, maar ik vergeet dat nou eenmaal.

Resultaten

Dan nu over de resultaten zelf. Als je mijn fridiary over de contouring lipgloss had gelezen, dan kon je mijn lippen al zien voor ik de lipgloss had gebruikt.

contouringlipgloss

Op deze foto zien jullie mijn lippen dus voordat ik de lipgloss had gebruikt. Ik ben eerlijk gezegd nooit echt zo gefocust op mijn lipvorm, meer op de lipkleur. Maarja, als een echte lipstick addict, moet ik wel een beetje mooie lippen hebben right?

contouring lipgloss

Dit zijn mijn lippen na het gebruik van de contouring lipgloss (na 30 dagen natuurlijk!). Ik zie duidelijk verschil. Eerst merkte ik het nog niet, maar na een tijd begon ik toch echt te merken dat mijn lippen wat meer grootte kregen. Ik heb de lipgloss eerlijk gezegd niet elke dag gebruikt. Soms vergat ik het gewoon en als ik dan eenmaal op stap ben, dan kan ik niet even naar huis gaan om de lipgloss snel weer op te doen. Wil je dus een erg groot verschil hebben, dan kan je de lipgloss elke dag en misschien wel meerdere malen per dag op doen.

Ben ik blij met het resultaat? Ja. Ik ben nooit zo’n fan van te grote lippen, bij mij staat dat gewoon niet. Ik vind deze ‘grootte’ van mijn lippen, precies goed en het hoeft ook niet veel groter te worden. Deze lipgloss geef ik een 7/10. Gewoon, omdat ik niet zo fan ben van het ‘glossy’ gedeelde, maar toch geeft de lipgloss wel een mooi resultaat. Precies perfect.

score reviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Zou jij zo’n lipgloss willen aanschaffen of ben je toch niet helemaal zeker over de resultaten?

*Voor meer informatie of interesse in het product kun je me altijd mailen naar contact@thebeautyboulevard.nl.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

8 Reacties

 1. Marja

  Mooi resultaat,mijn lippen zijn wat smaller geworden dus ik ben gefocused op vollere lippen. Kan ik hem bestellen bij jou? Wat is de prijs?

  Antwoord
 2. Mariska

  Jammer dat het plakt maar de werking klinkt beter dan ik verwacht had!

  Antwoord
 3. Julie

  Top! Zou het nooit zelf gekocht hebben maar nu toch eens aanschaffen die Handel!

  Antwoord
 4. Kathy Lacuna

  The contouiring lip gloss looks like a great product. It not only makes you look good for the moment but leaves a lasting effect. Your lips look pretty good.

  Antwoord
  • Celine

   Thankyou for your comment. I’m pretty satisfied with this contouring lipgloss 🙂

   Antwoord
 5. Karima

  Hoe kan ik hem bestellen?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.