Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Cien nagellak

Geschreven door Celine

21 december 2014

Door Anique – Toen ik deze week in de Lidl liep, zag ik dat ze een schap hadden met beautyspulletjes. Ik heb ook een mascara gekocht, daar komt deze week ook een review van online.
Vandaag review ik de nagellak in de kleur 40 sandy nude voor jullie. Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze nagellak vindt.

Eerste indruk:
Ik vond de nagellak er goed uitzien, daarom kocht ik hem ook. Het straalt er niet vanaf dat de nagellak van de Lidl is.

Dit is één laagje nagellak. Na één laagje is niet goed gepigmenteerd, maar de kleur is dan ook erg licht. 

En dit is het nagellakje met twee laagjes. Prima gepigmenteerd! Hij lakt goed, is behoorlijk snel droog en ik moet zeggen dat hij niet snel beschadigd. Ik ben tevreden. Alleen ben ik niet zo zeker van de kleur, ik weet niet zo goed of het wel bij mij past. Laat weten bij de comments of jij deze kleur mooi vindt!

t/m 4 januari komt er iedere dag een artikel online! 
  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

5 Reacties

 1. Wesley Velroij

  Cien heeft in algemene zin goede cosmetica producten 🙂 Ik heb zelf ook al over enkele producten van Cien een review geschreven maar dan wel Cien Men, en beide producten bieden echt veel waar voor geld aan.

  Ik zal mijn vriendin eens wijzen op de nagellak van Cien, wellicht wilt zij het wel uitproberen.

  Antwoord
 2. Rebecca

  Hm ik vind het om heel eerlijk te zijn niet echt een mooie kleurtje, het lijkt meer een beetje of je nagels viezig zijn met die kleur. Misschien komt het door de foto..

  Antwoord
 3. The Beauty boulevard

  Ja klopt! Ligt wel een beetje aan de foto, maar ik vind het kleurtje ook niet zo mooi!

  Antwoord
 4. The Beauty boulevard

  Hahahaha, geeft niks, ik vind het zelf ook! Maar om te reviewen leek me een licht kleurtje het beste, zodat je beter kan zien of de pigmentatie goed is.

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.