Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: Christian Faye palette and more

Geschreven door Celine

9 december 2015

christian faye

Christian Faye. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, totdat ik een email van MooiPr kreeg. Het merk klonk heel kerstachtig en dat is het eigenlijk ook. Wil je dit merk ook ontdekken en zien wat voor geweldige palette Christian Faye verkoopt? Lees dan snel verder.

Christian Faye verkoopt super mooie palette. Van MooiPr heb ik twee palette gekregen. Alle twee de palette hebben een super goeie pigment en een mooie verpakking.

pallete

Zoals jullie op de foto hierboven zien heeft het linker palette vier kleuren en een kwastje. Het kwastje is veelste klein om vast te houden helaas, maar daar gebruik ik wel een ander kwastje voor. De kleuren combinatie vind ik erg goed gekozen. Niet alleen omdat ik van donkere kleuren hou, maar ook omdat je er een perfecte ooglook van kan maken. De zwarte kleur heeft bevat veel glitters, die net nog even dat beetje extra geven. Op de voorkant van de verpakking staat ook waar je de kleuren moet aanbrengen, maar je kan natuurlijk ook je eigen ooglook maken.

Het rechter palette ben ik helemaal fan van. Ten eerste is het een super mooie en handige verpakking. Per kleur staat er wat je ermee kan doen en hoe je die aan moet brengen. Hij bevat ook een primer waardoor je oogschaduw beter en langer blijft zitten. In tegenstelling tot het andere palette heeft dit palette een groter kwastje die ik veel beter kan vast houden. Binnenkort, in de kerstweek krijgen jullie met deze twee palette een ooglook te zien.

swatch

Hier zien jullie de swatches van het quarttro eyeshadow palette. Het palette bevat vier kleuren. De eerste kleur moet je wel echt met een vergrootglas bekijken, het is natuurlijk een base, maar hij mocht wel een klein beetje meer zichtbaarder zijn. De andere drie kleuren zijn echt geweldig. Ook kun je de kleuren goed blenden, helaas is de oogschaduw niet waterbestendig, want de oogschaduw ging meteen van mijn arm af. Een regenbui overleefd hij dus niet.

image2 [654944]

Dit palette bevat zes kleuren. De eerste en de laatste kleur zie je wat minder goed. De eerste kleur is een primer, dus het is redelijk logisch dat je die niet goed ziet. De vier middelste kleuren zijn verschillende tinten zwart. Er is niet heel erg verschil tussen deze vier tinten, maar wel net genoeg om verschil te kunnen zien in je ooglook. De laatste kleur is een ‘finishing touch’ hij bevat glitters, daarom kunnen jullie deze kleur niet goed op de camera zien.

image1 [686059]

Ik begin met de 2in1 longlasting eyeliner/eyebrow pencil. Helaas is het potlood zwart en ik heb bruine wenkbrauwen, dus dat gaat al niet werken. Ik weet dat sommige meiden het mooi vinden om bij bruin haar zwarte wenkbrauwen te hebben, maar bij mij past dit niet. Het potlood kan je ook gebruiken voor eyeliner. Ik neem aan onder je ogen en er niet bovenop. Ik heb het toch allebei geprobeerd, want tja ik doe alles voor een goeie review. Toen ik een cateye wilde maken met het oogpotlood schoot ik direct uit, waardoor ik nu nog maar een oog heb. Nee grapje, maar ik raad zeker aan om vooral niet deze oogpotlood te gebruiken als je een cateye wilt maken. Om een zwart lijntje te zetten op je waterlijn kan je dit oogpotlood wel gebruiken. Mijn ogen komen nog net iets beter uit nu ik een zwart lijntje op mijn waterlijn heb getekend. Love it!

Het zilveren potlood is een highlighter/eyeshadow pencil. Als oogschaduw kan je dit potlood zeker gebruiken. Vooral voor kerst vind ik dit een hele mooie look. Als highlighter begrijp ik hem niet helemaal. Je kan bijvoorbeeld onder je ogen highlighten, zodat je ogen wat meer naar voren komen. Maar ik zie mij dit potlood nou echt niet gebruiken om onder mijn ogen te highlighten. Wel leuk voor carnaval.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

2 Reacties

 1. Mariska

  Ik kende het merk ook nog niet! De stappen en aanwijzingen op de verpakking lijken me super handig! Het ziet er wel prima gepigmenteerd uit maar wel korrelig, is het korrelig wanneer je ermee werkt?

  Antwoord
  • Celine

   Nee hij is niet korrelig wanneer je er mee werkt! Waarschijnlijk komt dit door de foto.x

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.