Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Review: Christian Faye palette and more
2 Comments

Written by Celine

9 december 2015

christian faye

Christian Faye. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, totdat ik een email van MooiPr kreeg. Het merk klonk heel kerstachtig en dat is het eigenlijk ook. Wil je dit merk ook ontdekken en zien wat voor geweldige palette Christian Faye verkoopt? Lees dan snel verder.

Christian Faye verkoopt super mooie palette. Van MooiPr heb ik twee palette gekregen. Alle twee de palette hebben een super goeie pigment en een mooie verpakking.

pallete

Zoals jullie op de foto hierboven zien heeft het linker palette vier kleuren en een kwastje. Het kwastje is veelste klein om vast te houden helaas, maar daar gebruik ik wel een ander kwastje voor. De kleuren combinatie vind ik erg goed gekozen. Niet alleen omdat ik van donkere kleuren hou, maar ook omdat je er een perfecte ooglook van kan maken. De zwarte kleur heeft bevat veel glitters, die net nog even dat beetje extra geven. Op de voorkant van de verpakking staat ook waar je de kleuren moet aanbrengen, maar je kan natuurlijk ook je eigen ooglook maken.

Het rechter palette ben ik helemaal fan van. Ten eerste is het een super mooie en handige verpakking. Per kleur staat er wat je ermee kan doen en hoe je die aan moet brengen. Hij bevat ook een primer waardoor je oogschaduw beter en langer blijft zitten. In tegenstelling tot het andere palette heeft dit palette een groter kwastje die ik veel beter kan vast houden. Binnenkort, in de kerstweek krijgen jullie met deze twee palette een ooglook te zien.

swatch

Hier zien jullie de swatches van het quarttro eyeshadow palette. Het palette bevat vier kleuren. De eerste kleur moet je wel echt met een vergrootglas bekijken, het is natuurlijk een base, maar hij mocht wel een klein beetje meer zichtbaarder zijn. De andere drie kleuren zijn echt geweldig. Ook kun je de kleuren goed blenden, helaas is de oogschaduw niet waterbestendig, want de oogschaduw ging meteen van mijn arm af. Een regenbui overleefd hij dus niet.

image2 [654944]

Dit palette bevat zes kleuren. De eerste en de laatste kleur zie je wat minder goed. De eerste kleur is een primer, dus het is redelijk logisch dat je die niet goed ziet. De vier middelste kleuren zijn verschillende tinten zwart. Er is niet heel erg verschil tussen deze vier tinten, maar wel net genoeg om verschil te kunnen zien in je ooglook. De laatste kleur is een ‘finishing touch’ hij bevat glitters, daarom kunnen jullie deze kleur niet goed op de camera zien.

image1 [686059]

Ik begin met de 2in1 longlasting eyeliner/eyebrow pencil. Helaas is het potlood zwart en ik heb bruine wenkbrauwen, dus dat gaat al niet werken. Ik weet dat sommige meiden het mooi vinden om bij bruin haar zwarte wenkbrauwen te hebben, maar bij mij past dit niet. Het potlood kan je ook gebruiken voor eyeliner. Ik neem aan onder je ogen en er niet bovenop. Ik heb het toch allebei geprobeerd, want tja ik doe alles voor een goeie review. Toen ik een cateye wilde maken met het oogpotlood schoot ik direct uit, waardoor ik nu nog maar een oog heb. Nee grapje, maar ik raad zeker aan om vooral niet deze oogpotlood te gebruiken als je een cateye wilt maken. Om een zwart lijntje te zetten op je waterlijn kan je dit oogpotlood wel gebruiken. Mijn ogen komen nog net iets beter uit nu ik een zwart lijntje op mijn waterlijn heb getekend. Love it!

Het zilveren potlood is een highlighter/eyeshadow pencil. Als oogschaduw kan je dit potlood zeker gebruiken. Vooral voor kerst vind ik dit een hele mooie look. Als highlighter begrijp ik hem niet helemaal. Je kan bijvoorbeeld onder je ogen highlighten, zodat je ogen wat meer naar voren komen. Maar ik zie mij dit potlood nou echt niet gebruiken om onder mijn ogen te highlighten. Wel leuk voor carnaval.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

2 Reacties

 1. Mariska

  Ik kende het merk ook nog niet! De stappen en aanwijzingen op de verpakking lijken me super handig! Het ziet er wel prima gepigmenteerd uit maar wel korrelig, is het korrelig wanneer je ermee werkt?

  Antwoord
  • Celine

   Nee hij is niet korrelig wanneer je er mee werkt! Waarschijnlijk komt dit door de foto.x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.