Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review: Christian Faye palette and more
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

9 december 2015

christian faye

Christian Faye. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, totdat ik een email van MooiPr kreeg. Het merk klonk heel kerstachtig en dat is het eigenlijk ook. Wil je dit merk ook ontdekken en zien wat voor geweldige palette Christian Faye verkoopt? Lees dan snel verder.

Christian Faye verkoopt super mooie palette. Van MooiPr heb ik twee palette gekregen. Alle twee de palette hebben een super goeie pigment en een mooie verpakking.

pallete

Zoals jullie op de foto hierboven zien heeft het linker palette vier kleuren en een kwastje. Het kwastje is veelste klein om vast te houden helaas, maar daar gebruik ik wel een ander kwastje voor. De kleuren combinatie vind ik erg goed gekozen. Niet alleen omdat ik van donkere kleuren hou, maar ook omdat je er een perfecte ooglook van kan maken. De zwarte kleur heeft bevat veel glitters, die net nog even dat beetje extra geven. Op de voorkant van de verpakking staat ook waar je de kleuren moet aanbrengen, maar je kan natuurlijk ook je eigen ooglook maken.

Het rechter palette ben ik helemaal fan van. Ten eerste is het een super mooie en handige verpakking. Per kleur staat er wat je ermee kan doen en hoe je die aan moet brengen. Hij bevat ook een primer waardoor je oogschaduw beter en langer blijft zitten. In tegenstelling tot het andere palette heeft dit palette een groter kwastje die ik veel beter kan vast houden. Binnenkort, in de kerstweek krijgen jullie met deze twee palette een ooglook te zien.

swatch

Hier zien jullie de swatches van het quarttro eyeshadow palette. Het palette bevat vier kleuren. De eerste kleur moet je wel echt met een vergrootglas bekijken, het is natuurlijk een base, maar hij mocht wel een klein beetje meer zichtbaarder zijn. De andere drie kleuren zijn echt geweldig. Ook kun je de kleuren goed blenden, helaas is de oogschaduw niet waterbestendig, want de oogschaduw ging meteen van mijn arm af. Een regenbui overleefd hij dus niet.

image2 [654944]

Dit palette bevat zes kleuren. De eerste en de laatste kleur zie je wat minder goed. De eerste kleur is een primer, dus het is redelijk logisch dat je die niet goed ziet. De vier middelste kleuren zijn verschillende tinten zwart. Er is niet heel erg verschil tussen deze vier tinten, maar wel net genoeg om verschil te kunnen zien in je ooglook. De laatste kleur is een ‘finishing touch’ hij bevat glitters, daarom kunnen jullie deze kleur niet goed op de camera zien.

image1 [686059]

Ik begin met de 2in1 longlasting eyeliner/eyebrow pencil. Helaas is het potlood zwart en ik heb bruine wenkbrauwen, dus dat gaat al niet werken. Ik weet dat sommige meiden het mooi vinden om bij bruin haar zwarte wenkbrauwen te hebben, maar bij mij past dit niet. Het potlood kan je ook gebruiken voor eyeliner. Ik neem aan onder je ogen en er niet bovenop. Ik heb het toch allebei geprobeerd, want tja ik doe alles voor een goeie review. Toen ik een cateye wilde maken met het oogpotlood schoot ik direct uit, waardoor ik nu nog maar een oog heb. Nee grapje, maar ik raad zeker aan om vooral niet deze oogpotlood te gebruiken als je een cateye wilt maken. Om een zwart lijntje te zetten op je waterlijn kan je dit oogpotlood wel gebruiken. Mijn ogen komen nog net iets beter uit nu ik een zwart lijntje op mijn waterlijn heb getekend. Love it!

Het zilveren potlood is een highlighter/eyeshadow pencil. Als oogschaduw kan je dit potlood zeker gebruiken. Vooral voor kerst vind ik dit een hele mooie look. Als highlighter begrijp ik hem niet helemaal. Je kan bijvoorbeeld onder je ogen highlighten, zodat je ogen wat meer naar voren komen. Maar ik zie mij dit potlood nou echt niet gebruiken om onder mijn ogen te highlighten. Wel leuk voor carnaval.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs, Celine.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

 1. Mariska

  Ik kende het merk ook nog niet! De stappen en aanwijzingen op de verpakking lijken me super handig! Het ziet er wel prima gepigmenteerd uit maar wel korrelig, is het korrelig wanneer je ermee werkt?

  Antwoord
  • Celine

   Nee hij is niet korrelig wanneer je er mee werkt! Waarschijnlijk komt dit door de foto.x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.