Follow:
Beauty Reviews

Review | Bronzing pearls + kortingscode

Als je goed mijn blog volgt, dan weet je dat ik nou niet echt een bronzer gebruik. Ik ben meer van de oog make-up en daarom is dit waarschijnlijk een verrassing. Vandaag review ik deze bronzing pearls. Ik ben hier tenminste erg tevreden over!

bronzing

Dit zijn ze dan, de bronzing pearls. Zoals je ziet zijn ze in verschillende kleuren. Over deze kleuren ga ik later nog wat meer vertellen. De bronzing pearls komen heel simpel in een doosje. Daarboven op is er een sponsje op de parels gelegd, zodat de parels niet meteen stuk slaan tegen de deksel. De donkere bronzing pearls komen het meest voor in het doosje. Dit komt waarschijnlijk, omdat je deze bronzing pearl het meeste gebruikt. De andere gebruik je meer om te mixen en waarom zou je bronzing pearls kopen, als je alleen maar voor de blush gaat?

pearls

Dit zijn de parels apart. Je kan de parels natuurlijk ook samen combineren voor een mooie gloed op je wangen, maar apart zijn ze ook perfect om te gebruiken. De eerste kleur is de daadwerkelijke bronzer. Deze is, zoals je waarschijnlijk wel kunt zien de donkerste van alle vier. De tweede kleur is een mooie roze kleur. Deze kleur is perfect als je hem lichtjes aanbrengt op je wangen. De derde kleur is een beetje richting oranje. Deze kan je het beste combineren met de donker bruine, als je bijvoorbeeld een gele toon als huid hebt. De laatste kleur is een highlighter. Wat ik erg mooi vind aan deze highlighter is dat hij erg mooi glanst. Als je in het licht staat dan geeft hij net een mooie gloed (natuurlijk niet zoveel dat je zowat licht geeft).

face

Dan is dit het eind resultaat. Ik heb de bronzer gemixt met de highlighter voor een natuurlijk effect. Mijn huid is erg licht en toen ik de bronzer alleen aanbracht was het meer een bruine streep op mijn gezicht en geloof me, blenden werkte echt niet. Als je een wat donkere huid hebt, dan hoef je natuurlijk niet de bronzer met de highlighter te mixen, maar bij mij komt het erg goed uit. Ik vind de bronzer, gemixt met de highlighter een erg mooi resultaat geven en ik ben dan ook uiterst tevreden.

Wat vind jij van deze bronzing pearls?

*Voor meer informatie en bestellingen kun je altijd mailen naar contact@thebeautyboulevard.nl. Met de kortingscode Bboulevard10 krijg je ook nog eens 10% korting!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mariska

  Ik vind pearls altijd zo apart maar wel heel mooi! Deze zijn ook zo mooi 😀

  27 april 2016 at 12:00
 • Reply Rosanne

  Ik vind zulke parels er altijd zo mooi uitzien!
  En op jouw gezicht ziet het er ook uit als een pareltje 😉

  27 april 2016 at 15:41
  • Reply Celine

   Aha ik ben er ook erg blij mee!

   27 april 2016 at 16:22

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Rolly mini tandenborstel

  Wegwerp tandenborsteltjes. Jullie zullen nu vast wel denken, dit is toch helemaal niet beauty gerelateerd?! Hey denk is aan die...

  Sluiten