Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review | Bronzing pearls + kortingscode

Geschreven door Celine

27 april 2016

Als je goed mijn blog volgt, dan weet je dat ik nou niet echt een bronzer gebruik. Ik ben meer van de oog make-up en daarom is dit waarschijnlijk een verrassing. Vandaag review ik deze bronzing pearls. Ik ben hier tenminste erg tevreden over!

bronzing

Dit zijn ze dan, de bronzing pearls. Zoals je ziet zijn ze in verschillende kleuren. Over deze kleuren ga ik later nog wat meer vertellen. De bronzing pearls komen heel simpel in een doosje. Daarboven op is er een sponsje op de parels gelegd, zodat de parels niet meteen stuk slaan tegen de deksel. De donkere bronzing pearls komen het meest voor in het doosje. Dit komt waarschijnlijk, omdat je deze bronzing pearl het meeste gebruikt. De andere gebruik je meer om te mixen en waarom zou je bronzing pearls kopen, als je alleen maar voor de blush gaat?

pearls

Dit zijn de parels apart. Je kan de parels natuurlijk ook samen combineren voor een mooie gloed op je wangen, maar apart zijn ze ook perfect om te gebruiken. De eerste kleur is de daadwerkelijke bronzer. Deze is, zoals je waarschijnlijk wel kunt zien de donkerste van alle vier. De tweede kleur is een mooie roze kleur. Deze kleur is perfect als je hem lichtjes aanbrengt op je wangen. De derde kleur is een beetje richting oranje. Deze kan je het beste combineren met de donker bruine, als je bijvoorbeeld een gele toon als huid hebt. De laatste kleur is een highlighter. Wat ik erg mooi vind aan deze highlighter is dat hij erg mooi glanst. Als je in het licht staat dan geeft hij net een mooie gloed (natuurlijk niet zoveel dat je zowat licht geeft).

face

Dan is dit het eind resultaat. Ik heb de bronzer gemixt met de highlighter voor een natuurlijk effect. Mijn huid is erg licht en toen ik de bronzer alleen aanbracht was het meer een bruine streep op mijn gezicht en geloof me, blenden werkte echt niet. Als je een wat donkere huid hebt, dan hoef je natuurlijk niet de bronzer met de highlighter te mixen, maar bij mij komt het erg goed uit. Ik vind de bronzer, gemixt met de highlighter een erg mooi resultaat geven en ik ben dan ook uiterst tevreden.

Wat vind jij van deze bronzing pearls?

*Voor meer informatie en bestellingen kun je altijd mailen naar contact@thebeautyboulevard.nl. Met de kortingscode Bboulevard10 krijg je ook nog eens 10% korting!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

3 Reacties

 1. Mariska

  Ik vind pearls altijd zo apart maar wel heel mooi! Deze zijn ook zo mooi 😀

  Antwoord
 2. Rosanne

  Ik vind zulke parels er altijd zo mooi uitzien!
  En op jouw gezicht ziet het er ook uit als een pareltje 😉

  Antwoord
  • Celine

   Aha ik ben er ook erg blij mee!

   Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.