Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Review | Bronzing pearls + kortingscode
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

27 april 2016

Als je goed mijn blog volgt, dan weet je dat ik nou niet echt een bronzer gebruik. Ik ben meer van de oog make-up en daarom is dit waarschijnlijk een verrassing. Vandaag review ik deze bronzing pearls. Ik ben hier tenminste erg tevreden over!

bronzing

Dit zijn ze dan, de bronzing pearls. Zoals je ziet zijn ze in verschillende kleuren. Over deze kleuren ga ik later nog wat meer vertellen. De bronzing pearls komen heel simpel in een doosje. Daarboven op is er een sponsje op de parels gelegd, zodat de parels niet meteen stuk slaan tegen de deksel. De donkere bronzing pearls komen het meest voor in het doosje. Dit komt waarschijnlijk, omdat je deze bronzing pearl het meeste gebruikt. De andere gebruik je meer om te mixen en waarom zou je bronzing pearls kopen, als je alleen maar voor de blush gaat?

pearls

Dit zijn de parels apart. Je kan de parels natuurlijk ook samen combineren voor een mooie gloed op je wangen, maar apart zijn ze ook perfect om te gebruiken. De eerste kleur is de daadwerkelijke bronzer. Deze is, zoals je waarschijnlijk wel kunt zien de donkerste van alle vier. De tweede kleur is een mooie roze kleur. Deze kleur is perfect als je hem lichtjes aanbrengt op je wangen. De derde kleur is een beetje richting oranje. Deze kan je het beste combineren met de donker bruine, als je bijvoorbeeld een gele toon als huid hebt. De laatste kleur is een highlighter. Wat ik erg mooi vind aan deze highlighter is dat hij erg mooi glanst. Als je in het licht staat dan geeft hij net een mooie gloed (natuurlijk niet zoveel dat je zowat licht geeft).

face

Dan is dit het eind resultaat. Ik heb de bronzer gemixt met de highlighter voor een natuurlijk effect. Mijn huid is erg licht en toen ik de bronzer alleen aanbracht was het meer een bruine streep op mijn gezicht en geloof me, blenden werkte echt niet. Als je een wat donkere huid hebt, dan hoef je natuurlijk niet de bronzer met de highlighter te mixen, maar bij mij komt het erg goed uit. Ik vind de bronzer, gemixt met de highlighter een erg mooi resultaat geven en ik ben dan ook uiterst tevreden.

Wat vind jij van deze bronzing pearls?

*Voor meer informatie en bestellingen kun je altijd mailen naar contact@thebeautyboulevard.nl. Met de kortingscode Bboulevard10 krijg je ook nog eens 10% korting!
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

 1. Mariska

  Ik vind pearls altijd zo apart maar wel heel mooi! Deze zijn ook zo mooi 😀

  Antwoord
 2. Rosanne

  Ik vind zulke parels er altijd zo mooi uitzien!
  En op jouw gezicht ziet het er ook uit als een pareltje 😉

  Antwoord
  • Celine

   Aha ik ben er ook erg blij mee!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.