Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Review | Black Mud m
9 Comments

Written by Celine

20 juni 2016

Ik denk dat hier iedereen wel eens van gehoord heeft. Het zwarte masker die je overal op internet voorbij ziet komen. Iedereen is hier redelijk positief over en daar heb ik toch wel erg mijn vraagtekens bij. Wil je weten wat ik van dit masker vind?

face mask

Dit is de verpakking van het masker. Een simpele verpakking, maar toch erg mooi en handig. Je moet de bovenkant van de verpakking eraf scheuren, wat je dus bij de meeste maskers moet doen. Ook krijg je bij het pakket een kwast. Dit is erg handig van de substantie van het masker is redelijk kleverig. Hierdoor blijft het masker dus niet zomaar aan je handen kleven en gebruik je het grootste deel van het product. Je zou nu vast denken, de verpakking ziet er erg klein uit, is dat wel genoeg voor je hele gezicht? Dat is het zeker. Ik dacht dit aan het begin ook, maar er zit zeker genoeg in voor je hele gezicht. Ik had zelfs nog over en ik had op een plek van mijn gezicht zelfs teveel gesmeerd.

face

Het masker wordt heel snel hard. Zo hard dat ik op deze foto niet meer kan lachen en dat na een kwartier. Ik had dus ruim 25/30 minuten te gaan en ik weet nou niet echt of ik het nou zo’n fijn gevoel vind. Je voelt je huid heel erg trekken, wat natuurlijk normaal is, maar hij wordt wel heel erg hard. Ik heb ruim 45 minuten zitten te wachten totdat het masker helemaal droog was, maar zelfs na zoveel wachten was het masker nog niet helemaal droog. Op een plek had ik teveel masker gesmeerd, dus dat was gewoon nog nat gebleven, maar ja dat eigenlijk wel mijn eigen schuld.

Dan nu het eraf halen van het masker. Dat was echt een hell. Ik begon onderaan bij mijn kin. Eerst viel het hartstikke mee en vond ik het zelfs een lekker gevoel geven, maar na een paar keer flink trekken begon het erg pijn te doen. Zo pijn dat ik een paar keer echt moest pauzeren. Na het masker was dan ook mijn huid helemaal rood, maar ik had tenminste wel een gladde en schone huid. Pas wel op waar je het masker smeert, voordat je een paar van je wimpers eruit trekt (ervaring!).

Of ik het masker nog een keer zou gebruiken, dat weet ik niet zo zeker. Ik denk dat ik het masker alleen voor het gedeelte rond en op mijn neus zal gebruiken, want daar deed het niet zoveel zeer en daar heb ik de droogste huid. Ik geef dit masker een 6/10. Voor het resultaat deed het masker echt veel te veel pijn en dan gebruik ik liever een ander masker.

Met deze kortingscode krijg je 30% korting om dit masker te kopen!

Hoe denk jij dat dit masker is of heb jij al ervaringen met dit masker?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

9 Reacties

 1. Nina Simplynspecial

  Ik heb deze ook ontvangen, maar moet hem nog testen. Nu durf ik niet meer haha.

  Antwoord
  • Celine

   Als ik jou was zou ik hem alleen op het gebied rond je neus en op je neus testen 😉

   Antwoord
 2. Esther

  Aii, dat lijkt me niet de bedoeling dat het zoveel pijn doet!
  Van die porie strips doen ook pijn, maar daar trek je ook echt mee-eters eruit.

  Ik ben wel benieuwd naar de ingrediënten van dit masker. Aangezien je het eraf moet trekken en dat ook nog eens pijn doet ga ik er namelijk niet vanuit dat het enkel van klei is gemaakt :p

  Antwoord
  • Celine

   Hmm daar heb je gelijk in, heb daar eigenlijk helemaal niet over nagedacht. De ingrediënten: aqua, polyvinyl alcohol, alcohol, glycerin, carbomer, triethanol-amine, diazolidinyl urea, algin, lodopropynyl, butylcarbamate. Ik word hier niet echt wijzer van, maar misschien jij wel. x

   Antwoord
 3. Hilde

  hmmmm, ik denk dat ik dit masker over zou slaan. Ik hou dan meer van een kleimasker of moisture mask.

  Antwoord
  • Celine

   Die zijn vast minder pijnlijk 😉 x

   Antwoord
 4. Tamara TS

  Ik ken dit merk zelf niet, ik bestel de mijn pilatenmaskers gewoon uit China. 20 stuks voor €3,50. Ik vind ze zelf erg fijn en je voelt wel wat trekken, maar zeer doen ze niet. Ik las alleen dat je het over droge huid hebt, maar daar doen deze maskers ook niks voor. Dit is alleen een dieptereiniging van de poriën, het brengt geen vocht in en het hersteld de huid ook niet.

  Antwoord
  • Celine

   Dit masker verwijderd wel alle dode huid. Ik dacht dat dat misschien goed was voor mijn huid, maar het deed alleen maar pijn. x

   Antwoord
 5. Marjolein

  Ah, ik had ook een mailtje hierover en zag de bui al hangen, haha. Heb zo’n masker van eBay en die gebruik ik ook echt alleen maar rond m’n neus en eventueel kin!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.