Follow:
Beauty Reviews TB

Review | Black Mud m

Ik denk dat hier iedereen wel eens van gehoord heeft. Het zwarte masker die je overal op internet voorbij ziet komen. Iedereen is hier redelijk positief over en daar heb ik toch wel erg mijn vraagtekens bij. Wil je weten wat ik van dit masker vind?

face mask

Dit is de verpakking van het masker. Een simpele verpakking, maar toch erg mooi en handig. Je moet de bovenkant van de verpakking eraf scheuren, wat je dus bij de meeste maskers moet doen. Ook krijg je bij het pakket een kwast. Dit is erg handig van de substantie van het masker is redelijk kleverig. Hierdoor blijft het masker dus niet zomaar aan je handen kleven en gebruik je het grootste deel van het product. Je zou nu vast denken, de verpakking ziet er erg klein uit, is dat wel genoeg voor je hele gezicht? Dat is het zeker. Ik dacht dit aan het begin ook, maar er zit zeker genoeg in voor je hele gezicht. Ik had zelfs nog over en ik had op een plek van mijn gezicht zelfs teveel gesmeerd.

face

Het masker wordt heel snel hard. Zo hard dat ik op deze foto niet meer kan lachen en dat na een kwartier. Ik had dus ruim 25/30 minuten te gaan en ik weet nou niet echt of ik het nou zo’n fijn gevoel vind. Je voelt je huid heel erg trekken, wat natuurlijk normaal is, maar hij wordt wel heel erg hard. Ik heb ruim 45 minuten zitten te wachten totdat het masker helemaal droog was, maar zelfs na zoveel wachten was het masker nog niet helemaal droog. Op een plek had ik teveel masker gesmeerd, dus dat was gewoon nog nat gebleven, maar ja dat eigenlijk wel mijn eigen schuld.

Dan nu het eraf halen van het masker. Dat was echt een hell. Ik begon onderaan bij mijn kin. Eerst viel het hartstikke mee en vond ik het zelfs een lekker gevoel geven, maar na een paar keer flink trekken begon het erg pijn te doen. Zo pijn dat ik een paar keer echt moest pauzeren. Na het masker was dan ook mijn huid helemaal rood, maar ik had tenminste wel een gladde en schone huid. Pas wel op waar je het masker smeert, voordat je een paar van je wimpers eruit trekt (ervaring!).

Of ik het masker nog een keer zou gebruiken, dat weet ik niet zo zeker. Ik denk dat ik het masker alleen voor het gedeelte rond en op mijn neus zal gebruiken, want daar deed het niet zoveel zeer en daar heb ik de droogste huid. Ik geef dit masker een 6/10. Voor het resultaat deed het masker echt veel te veel pijn en dan gebruik ik liever een ander masker.

Met deze kortingscode krijg je 30% korting om dit masker te kopen!

Hoe denk jij dat dit masker is of heb jij al ervaringen met dit masker?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Ik heb deze ook ontvangen, maar moet hem nog testen. Nu durf ik niet meer haha.

  20 juni 2016 at 12:28
  • Reply Celine

   Als ik jou was zou ik hem alleen op het gebied rond je neus en op je neus testen 😉

   20 juni 2016 at 13:56
 • Reply Esther

  Aii, dat lijkt me niet de bedoeling dat het zoveel pijn doet!
  Van die porie strips doen ook pijn, maar daar trek je ook echt mee-eters eruit.

  Ik ben wel benieuwd naar de ingrediënten van dit masker. Aangezien je het eraf moet trekken en dat ook nog eens pijn doet ga ik er namelijk niet vanuit dat het enkel van klei is gemaakt :p

  20 juni 2016 at 14:53
  • Reply Celine

   Hmm daar heb je gelijk in, heb daar eigenlijk helemaal niet over nagedacht. De ingrediënten: aqua, polyvinyl alcohol, alcohol, glycerin, carbomer, triethanol-amine, diazolidinyl urea, algin, lodopropynyl, butylcarbamate. Ik word hier niet echt wijzer van, maar misschien jij wel. x

   20 juni 2016 at 15:06
 • Reply Hilde

  hmmmm, ik denk dat ik dit masker over zou slaan. Ik hou dan meer van een kleimasker of moisture mask.

  20 juni 2016 at 18:26
  • Reply Celine

   Die zijn vast minder pijnlijk 😉 x

   20 juni 2016 at 21:28
 • Reply Tamara TS

  Ik ken dit merk zelf niet, ik bestel de mijn pilatenmaskers gewoon uit China. 20 stuks voor €3,50. Ik vind ze zelf erg fijn en je voelt wel wat trekken, maar zeer doen ze niet. Ik las alleen dat je het over droge huid hebt, maar daar doen deze maskers ook niks voor. Dit is alleen een dieptereiniging van de poriën, het brengt geen vocht in en het hersteld de huid ook niet.

  21 juni 2016 at 01:29
  • Reply Celine

   Dit masker verwijderd wel alle dode huid. Ik dacht dat dat misschien goed was voor mijn huid, maar het deed alleen maar pijn. x

   21 juni 2016 at 07:51
 • Reply Marjolein

  Ah, ik had ook een mailtje hierover en zag de bui al hangen, haha. Heb zo’n masker van eBay en die gebruik ik ook echt alleen maar rond m’n neus en eventueel kin!

  26 juni 2016 at 16:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Studeren, studeren en nog eens studeren

  De toets week begint voor mij bijna weer. Dat betekent, dagenlang mezelf opsluiten in mijn kamer, een paar pennen erdoorheen...

  Sluiten