Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Review: ANNA-ketting

Geschreven door Celine

26 november 2015

Door Celine – Laatst heb ik dit mooie kettinkje ontvangen voor een review en nog voor meer. Dit kettinkje heb ik ontvangen van de webshop Anna Sieraad. Willen jullie weten wat ik van dit kettinkje vind? Lees dan snel verder!

annasieraad

Zoals jullie kunnen zien, is het een heel mooi en klein kettinkje. Altijd als ik op school loop zie ik meiden met reuze statement kettingen of andere grote sieraden. Natuurlijk zijn statement kettingen hartstikke mooi, maar zo’n hele grote voor school? Dat is niet mijn smaak. Dit kettinkje is klein en dus perfect voor school.

Belinda zelf verkoopt geen echt goud. Hierdoor kan het product na verloop van tijd minder mooi worden. Hier heb ik natuurlijk nog geen last van. Ik merk wel dat het kettinkje zelf erg sterk is. Normaal trek ik zo’n klein kettinkje heel snel stuk, maar dat is (gelukkig!) niet bij deze gebeurd. Helaas sluit de sluiting van het kettinkje wat moeilijk, maar daar moet je gewoon handig in worden.

Het kettinkje kost 29.95, wat ik enigszins duur vind. Maar de betekenis en ook de moeite die Belinda in het maken van een kettinkje stopt vind ik de prijs echt waard. Ook de stevigheid is erg belangrijk, zodat het kettinkje lang in leven blijft.

anna

Ik geef dit kettinkje een 8/10. Door de prijs en het (misschien) verkleuren van het kettinkje gaat het cijfer iets naar beneden.

Over Anna Sieraad

ANNA is de naam van een prachtige, verstandige, sterke, liefdevolle vrouw met een warm hart; Belinda’s oma. Zij bewondert haar, omdat zij haar inspireert om ambitieus en haarzelf te zijn. Sieraden staan voor mooie herinneringen en kracht. Deze sieraden zorgen voor blijvende herinneringen, de gedachte achter de sieraden en de herinnering aan een sterke vrouw maken dat je je zelfverzekerd voelt. De sieradenlijn is een combinatie van een deel van ANNA en een deel van Belinda.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

1 Reactie

  1. Natascha

    Nogal enorm overprijsd, terwijl je zo’n simpel ding ook in H&M kan kopen gok ik. Ik ben niet zo enthousiast 🙁

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.