Follow:
Beauty Reviews

Review: ANNA-ketting

Door Celine – Laatst heb ik dit mooie kettinkje ontvangen voor een review en nog voor meer. Dit kettinkje heb ik ontvangen van de webshop Anna Sieraad. Willen jullie weten wat ik van dit kettinkje vind? Lees dan snel verder!

annasieraad

Zoals jullie kunnen zien, is het een heel mooi en klein kettinkje. Altijd als ik op school loop zie ik meiden met reuze statement kettingen of andere grote sieraden. Natuurlijk zijn statement kettingen hartstikke mooi, maar zo’n hele grote voor school? Dat is niet mijn smaak. Dit kettinkje is klein en dus perfect voor school.

Belinda zelf verkoopt geen echt goud. Hierdoor kan het product na verloop van tijd minder mooi worden. Hier heb ik natuurlijk nog geen last van. Ik merk wel dat het kettinkje zelf erg sterk is. Normaal trek ik zo’n klein kettinkje heel snel stuk, maar dat is (gelukkig!) niet bij deze gebeurd. Helaas sluit de sluiting van het kettinkje wat moeilijk, maar daar moet je gewoon handig in worden.

Het kettinkje kost 29.95, wat ik enigszins duur vind. Maar de betekenis en ook de moeite die Belinda in het maken van een kettinkje stopt vind ik de prijs echt waard. Ook de stevigheid is erg belangrijk, zodat het kettinkje lang in leven blijft.

anna

Ik geef dit kettinkje een 8/10. Door de prijs en het (misschien) verkleuren van het kettinkje gaat het cijfer iets naar beneden.

Over Anna Sieraad

ANNA is de naam van een prachtige, verstandige, sterke, liefdevolle vrouw met een warm hart; Belinda’s oma. Zij bewondert haar, omdat zij haar inspireert om ambitieus en haarzelf te zijn. Sieraden staan voor mooie herinneringen en kracht. Deze sieraden zorgen voor blijvende herinneringen, de gedachte achter de sieraden en de herinnering aan een sterke vrouw maken dat je je zelfverzekerd voelt. De sieradenlijn is een combinatie van een deel van ANNA en een deel van Belinda.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Natascha

  Nogal enorm overprijsd, terwijl je zo’n simpel ding ook in H&M kan kopen gok ik. Ik ben niet zo enthousiast 🙁

  27 november 2015 at 00:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review: Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak

  Door Celine - Vandaag weer een review van de Rimmel London 60 Seconds Grey Nagellak. Zoals jullie hier al hebben...

  Sluiten