Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Review: ANNA-ketting

Geschreven door Celine Klooster

26 november 2015

Door Celine – Laatst heb ik dit mooie kettinkje ontvangen voor een review en nog voor meer. Dit kettinkje heb ik ontvangen van de webshop Anna Sieraad. Willen jullie weten wat ik van dit kettinkje vind? Lees dan snel verder!

annasieraad

Zoals jullie kunnen zien, is het een heel mooi en klein kettinkje. Altijd als ik op school loop zie ik meiden met reuze statement kettingen of andere grote sieraden. Natuurlijk zijn statement kettingen hartstikke mooi, maar zo’n hele grote voor school? Dat is niet mijn smaak. Dit kettinkje is klein en dus perfect voor school.

Belinda zelf verkoopt geen echt goud. Hierdoor kan het product na verloop van tijd minder mooi worden. Hier heb ik natuurlijk nog geen last van. Ik merk wel dat het kettinkje zelf erg sterk is. Normaal trek ik zo’n klein kettinkje heel snel stuk, maar dat is (gelukkig!) niet bij deze gebeurd. Helaas sluit de sluiting van het kettinkje wat moeilijk, maar daar moet je gewoon handig in worden.

Het kettinkje kost 29.95, wat ik enigszins duur vind. Maar de betekenis en ook de moeite die Belinda in het maken van een kettinkje stopt vind ik de prijs echt waard. Ook de stevigheid is erg belangrijk, zodat het kettinkje lang in leven blijft.

anna

Ik geef dit kettinkje een 8/10. Door de prijs en het (misschien) verkleuren van het kettinkje gaat het cijfer iets naar beneden.

Over Anna Sieraad

ANNA is de naam van een prachtige, verstandige, sterke, liefdevolle vrouw met een warm hart; Belinda’s oma. Zij bewondert haar, omdat zij haar inspireert om ambitieus en haarzelf te zijn. Sieraden staan voor mooie herinneringen en kracht. Deze sieraden zorgen voor blijvende herinneringen, de gedachte achter de sieraden en de herinnering aan een sterke vrouw maken dat je je zelfverzekerd voelt. De sieradenlijn is een combinatie van een deel van ANNA en een deel van Belinda.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

1 Reactie

  1. Natascha

    Nogal enorm overprijsd, terwijl je zo’n simpel ding ook in H&M kan kopen gok ik. Ik ben niet zo enthousiast 🙁

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.