Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Review | Goedkoop Action Max & More palette

Geschreven door Celine Klooster

24 oktober 2016

Action is echt een van mijn favoriete winkels. Niet als het gaat om make-up, maar wel als het gaat om goedkope hebbedingetjes. Ook voor mijn school spullen of voor andere kleine dingen die ik nodig heb, ga ik naar de Action. Ik had lang geleden een palette bij de Action gekocht. Ik schrijf vandaag een review over dit goedkope palette. Benieuwd of het echt wat is?

De verpakking

max&more

De verpakking ziet er mooi, maar goedkoop uit. Het is eigenlijk gewoon een normale verpakking, die er eigenlijk nog heel mooi uitziet. Dit palette ligt al heel lang in mijn laatje, dus dat is eigenlijk wel een wonder. De verpakking is ook doorschijnend, waar ik eigenlijk wel een groot fan van ben. Hierdoor kan je makkelijk zien welke kleuren erin zitten en hoef je dus niet te kijken op een plaatje op de achterkant.

colours

Dit zijn de kleuren. Het zijn in totaal 28 kleuren. Sommige kleuren zijn naar mijn mening erg slecht, maar dat is gewoon, omdat ik niet van lichte kleuren houd. Je zult later nog wel op de swatches zien, dat deze kleuren erg tegenvallen, maar de wat donkere kleuren niet.

brushes

Je krijgt zoals gewoonlijk twee normale kwastjes erbij. Deze kwastjes zijn echt mijn nachtmerrie, maar deze keer werken ze eigenlijk wel goed. Vooral bij het aanbrengen van de swatches, ben ik eigenlijk wel tevreden. Ik heb het idee dat deze kwasten een andere structuur hebben, dan de andere goedkope kwastjes, maar dat zal wel weer aan mij liggen. Het enige irritante aan deze kwastjes is, dat de kleur altijd op de kwastjes blijft zitten. Hierdoor mix je al snel de kleuren met de andere kleuren. Ik ben altijd te lui om na elke kleur de kwast te wassen.

maxmore

Zoals je op deze foto kunt zien, is het kwastje al redelijk vies. Dit terwijl ik het kwastje maar een keer heb gebruikt.

palette

Ingrediënten

Mica, Talc, Dimethicone, Paraffinum, Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Polybutene, Methylparaben, Propylparaben, May Contain [ + / – ]: CI77742, CI77491, CI77499, CI77492, CI16035, CI42090, CI19140, CI77891, CI77007, CI77510.

Swatches

swatches1

Zoals ik al zei, ben ik niet echt fan van de lichte kleuren. Je kunt ze nauwelijks zien op mijn lichte huid en dat terwijl ik een aantal keer met het kwastje over mijn arm heb gestreken. De donkere kleuren zijn wel erg mooi. Bijvoorbeeld de bruine/paarse kleuren en de grijze. Ik vind de derde kleur ook erg mooi. Die ga ik waarschijnlijk gebruiken voor onder mijn wenkbrauwen.

swatches22

De eerste kleuren vielen erg tegen, maar bij deze kleuren is dat echt een ander verhaal. Elke kleur is echt prachtig. Er zit ook een glitter in de kleuren, maar eigenlijk niet te veel. Je hebt ook vaak van die oogschaduw palleten, waar je ogen bijna licht door geven.

swatches3

Ook over deze laatste kleuren ben ik enthousiast. Op een of andere manier hebben de eerste kleuren (van links naar rechts) erg weinig pigment, maar de rest van de kleuren zijn echt prachtig. Het palette is zeker de moeite waard op te kopen en vooral door deze kleuren.

eyesIk heb een simpele look gemaakt met de kleuren van het palette. Ik heb de zwarte kleur en de blauwe kleuren gebruikt. Ook heb ik een klein beetje de grijze kleuren gebruikt, maar dit meer voor de glitter. Onder mijn wenkbrauwen heb ik de witte kleur gebruikt en dat geeft een erg mooi effect. Mijn wenkbrauwen lijken echt een stuk strakker en ik ga dit zeker vaker gebruiken.

 

 

 

Voor het bedrag van 2.50 euro, is dit palette het zeker waard. Een aantal kleuren zijn echt prachtig en die krijg je echt niet voor 2.50. Hoe vinden jullie dit palette?

Bewaren

Bewaren

Bewaresignature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

19 Reacties

 1. Paige

  This looks like such a great and comprehensive pallett!

  Paige

  Antwoord
 2. Jonna@Burgertrutjes

  Op zich niet heel teleurstellend voor de prijs, maar ik ga liever voor een palette waarvan alle kleuren mij aanspreken en goed gepigmenteerd zijn. Met Urban Decay palette is nu favorite.

  Antwoord
  • Celine

   Ja natuurlijk, dat kan natuurlijk ook. Maar voordat kleine prijsje is het natuurlijk wel de moeite waard.

   Antwoord
 3. Lisa

  Allereerst: wow wat ziet het palette er mooi uit op het eerste oog! En dat voor de prijs van €2,50?! Wel hou ik liever van wat meer pigment en zou ik deze niet snel aanschaffen, maar op het eerste oog verwacht je echt niet dat dit palette €2,50 kost: het ziet er luxe uit hihi!

  Antwoord
  • Celine

   Jaaa ziet er luxe uit he!

   Antwoord
 4. Sara

  Great post and thanks for including all of the photos! So helpful!

  Antwoord
  • Celine

   Thankyou for your comment!

   Antwoord
 5. Mieke | mieksmind

  Hmm nee ik vind het geen super palette. De pigmentatie valt me tegen. Voor 2,50 kun je ook niet iets geweldigs verwachten maar dan zou ik liever wat extra betalen.

  Antwoord
  • Celine

   Voor een ander palette betaal ik natuurlijk wat extra. Dit palette was gewoon leuk om uit te proberen.

   Antwoord
 6. Janine

  Ik vind het voor action kwaliteit niet heel erg tegenvallen. De lichte kleuren kunnen beter maar zelfs high end merken hebben daar soms nog last van. Mooi look heb je gemaakt! X

  Antwoord
  • Celine

   Valt mij ook zeker niet tegen! Toch leuk om uit te proberen.

   Antwoord
 7. Mirjam

  Jammer dat er palmolie (palmitate) in zit! Voor veel mensen een onbekend verhaal, maar door de palmolie-industrie worden gigantische lappen oerwouden vernietigd en worden dieren met uitsterven bedreigd. Helaas zit palmolie nog in veel cosmetica…maar vond het wel even de moeite waard dit te vermelden 😉
  (Zie http://www.palmolie.info mocht je meer willen weten)

  Antwoord
 8. Elisa

  Het was te verwachten voor die prijs natuurlijk, maar de pigmentatie valt me tegen. Wel handig voor mensen die net met make up beginnen en willen kijken of het wat voor ze is! Mijn favo palette is momenteel Modern Renaissance van Anastasia <3

  Antwoord
 9. Aileen

  Goed om te lezen. Ik zou zelf eerder een ander goedkoop palette kopen met goed pigment denk ik. Maar dat is meer omdat ik al om kom in dit soort doosjes.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Foto's van beauty reviews waar ik het meest trots op ben - The Beautyboulevard - […] Review | Goedkoop Action Max & More palette […]

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.