Follow:
Fashion Reviews TB

Review: A Fish Named Fr

http://www.afishnamedfred.com/

Door Celine – Een week geleden heb ik een super leuk pakketje gekregen, namelijk een pakketje van A Fish Named Fred. Lees snel verder wat ik van dit pakketje vind. A Fish Named Fred is een kledingmerk die nog niet zo lang bestaat. In de zomer van 2011 is dit kledingmerk ontstaan. Jullie vragen je nu vast wel af waarom de naam: A Fish Named Fred? De tien jaar oude dochter van de eigenaar kwam met de naam Freddy Fish. Dit is een computerspel, wat jullie waarschijnlijk wel kennen.

Maar nu over het product zelf! Ik heb een mannenblouse in de maat M ontvangen. Ja, een mannenblouse. Die ga ik zelf natuurlijk niet dragen. Daarom heb ik mijn broer Justin gevraagd om eventjes model te staan.

De blouse zelf is als je de mouwen omlaag doet erg zakelijk. Er zijn dan wel enkele details ( die ik later in dit artikel beschrijf ) die de blouse wat opfleuren, maar voor een normale schooldag is ie niet echt geschikt. Als je de mouwen op rolt, dan word het opeens een compleet andere blouse. Ik zelf vind dit veel leuker staan en geschikt voor een schooldag of een leuk feest. Als je de mouwen oprolt geeft het meteen meer kleur aan de blouse en word de blouse minder zakelijk.

De details zijn echt super leuk. Ze laten echt de naam van het merk zien, zodat je de blouse meteen kan herkennen ( als je het merk natuurlijk kent ). Zoals ik hierboven al zei voegen de mouwen echt wat toe aan de blouse. Als je goed kijkt staat de naam van het merk op een van de mouwen.

In het pakketje zelf zaten ook nog een paar leuke kleinigheidjes, zoals een cd, kartonnen schilderij, biervaatje en een visitekaartje van Trade4Bloggers. Op de cd zelf zaten een aantal grappig liedjes over het merk. Niet dat ik hier dag en nacht naar ga luisteren, maar voor een keertje is het wel leuk. Op de brief staat want het merk inhoud en een link naar de site.
Wat vinden jullie van dit merk en zouden jullie een kledingstuk cadeau doen?
-Celine.
 

Dit artikel is in samenwerking met Trade4Bloggers.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat een geweldige blouse!

  17 april 2015 at 17:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Yoga voor het sla

  Bron beeld: klik Door Anique - De laatste tijd doe ik steeds yoga voordat ik ga slapen. Ik heb het ook...

  Sluiten