Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Results Beach body challenge.
0 Comments

Written by Celine

23 november 2014

Door Celine – Zoals jullie weten heb ik de beach body challenge gedaan. Vandaag laat ik jullie de resultaten zien van de challenge! 

 

Wat vond je van de challenge?

 Ik vond het een leuke challenge. De challenge zelf was wel erg zwaar, omdat je meteen op een hoog niveau begon. Het is erg leuk dat je elke dag iets anders moet doen, want elke dag krijg je andere oefeningen.

Vond je het zwaar?

 De challenge zelf, zoals ik al zei, was wel erg zwaar. Omdat het meteen al op een heel hoog niveau begon. Ik merk wel dat met conditie is verbeterd. Vooral door die vreselijke burpees.

Heb je nog tips voor iemand die deze challenge wilt doen?

 Begin niet aan deze challenge als je nog nooit iets met sport hebt gedaan. Als je totaal geen conditie hebt, kan je beter beginnen met een andere challenge en deze pas later doen.

De resultaten! 

Gelukkig, je ziet wel verschil. Je ziet vooral aan de zijkant dat ik strakker ben geworden. Deze challenge heeft me ook veel fitter gemaakt.

Ik heb er zeker wat aan over gehouden. Ik ben veel sportiever geworden, ik ga namelijk weer beginnen met een andere challenge!

Wat vinden jullie van deze challenge? Gaan jullie hem ook doen?

-Celine

 Hij ons blog in de gaten. Om 15:00 komt er nog een artikel online!

Volg ons ook op bloglovin.
 

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.