Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Results Beach body challenge.
0 Comments

Written by Celine

23 november 2014

Door Celine – Zoals jullie weten heb ik de beach body challenge gedaan. Vandaag laat ik jullie de resultaten zien van de challenge! 

 

Wat vond je van de challenge?

 Ik vond het een leuke challenge. De challenge zelf was wel erg zwaar, omdat je meteen op een hoog niveau begon. Het is erg leuk dat je elke dag iets anders moet doen, want elke dag krijg je andere oefeningen.

Vond je het zwaar?

 De challenge zelf, zoals ik al zei, was wel erg zwaar. Omdat het meteen al op een heel hoog niveau begon. Ik merk wel dat met conditie is verbeterd. Vooral door die vreselijke burpees.

Heb je nog tips voor iemand die deze challenge wilt doen?

 Begin niet aan deze challenge als je nog nooit iets met sport hebt gedaan. Als je totaal geen conditie hebt, kan je beter beginnen met een andere challenge en deze pas later doen.

De resultaten! 

Gelukkig, je ziet wel verschil. Je ziet vooral aan de zijkant dat ik strakker ben geworden. Deze challenge heeft me ook veel fitter gemaakt.

Ik heb er zeker wat aan over gehouden. Ik ben veel sportiever geworden, ik ga namelijk weer beginnen met een andere challenge!

Wat vinden jullie van deze challenge? Gaan jullie hem ook doen?

-Celine

 Hij ons blog in de gaten. Om 15:00 komt er nog een artikel online!

Volg ons ook op bloglovin.
 

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.