Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn reis naar Granada
0 Comments

Written by Celine

13 oktober 2016

zonnebloem

Op het moment dat je dit leest, zit ik heerlijk in Granada. Granada ligt in Spanje en ik ga hier heen voor school. Ik ga hier allerlei dingen doen en oh, wat heb ik er zin in. Ik schrijf dit nu op het moment dat ik nog niet in Granada zit. Net zoals bij de Engeland artikelen ga ik een aantal artikelen maken met mijn ervaringen in Granada. Wat ga ik eigenlijk allemaal doen in Granada? Dat zet ik vandaag op een rijtje.

Nuevo de octubre

Op zondag 9 oktober vertrek ik richting Granada. Ik schrijf dit nu op 6 oktober, maar jullie lezen dit natuurlijk wat later. Ik moet om half 7 op het vliegveld zijn. Ik vertrek natuurlijk vanaf Schiphol en de reis duurt ongeveer drie uur. Ik vlieg niet rechtstreeks naar Granada, maar we landen in Málaga. Ik heb geen idee waarom dit is, maar we moeten nog een uur met de bus. Apart.. Rond twee uur komen we in Granada aan en dan gaan we waarschijnlijk naar het hotel. Rond half vier hebben we een speurtocht. Geen idee wat dit inhoudt, maar ik heb wel overal zin in. Rond half zeven gaan we eten bij FrescCo en dan is het alweer het einde van de eerste dag.

Diez de octubre

De tweede dag moeten we (al!) rond acht uur ’s ochtends ontbijten in het hotel. Eerst dacht ik, wat vroeg zeg, maar dan heb je tenminste wel een hoop aan je dag. Ik moet ook naar school in Granada en eigenlijk heb ik geen idee hoe ik dit voor mij moet zien. Of het een erg saaie les wordt of dat we echt de straat op gaan. Deze les duurt toch een uur. Daarna mogen we lekker gaan lunchen en daarna krijgen we een city tour met een gids. Zo leuk! We hebben ook hartstikke veel vrije tijd, dus we kunnen ook zelf bepalen waar we heen gaan. Rond acht uur hebben we een Tapas tour.. Hmm..

Once de octubre

De derde dag in Granada beginnen we natuurlijk weer met een ontbijt. Daarna hebben we weer les en gaan we ook op bezoek bij de Alhambra. Deze dag hebben we ook nog aardig veel vrije tijd. Ook gaan we weer heerlijk dineren bij FrescCo.

Doce de octubre

De vierde dag in Granada. We beginnen weer met ontbijt en les, wat een verassing. Op deze dag in een nationale feestdag, dus dan zullen er vast hartstikke leuke dingen te zien zijn. We gaan een wandeling maken door de Sacromonte, waar we waarschijnlijk veel te zien krijgen van deze feestdag. Daarnaast gaan we ook heerlijk dineren in een restaurant.

Trece de octubre

En ja hoor, je raad het al. De vijfde dag gaan we weer beginnen met ontbijt en les. Daarnaast gaan we naar een hammam (yes!). Hier blijven we ongeveer twee uur en daarna krijgen we wat tijd om te lunchen. Rond drie uur gaan we een bezoek brengen aan een kathedraal wat ruim twee uur duurt. Eh.. Twee uur in een Kathedraal?! We gaan weer heerlijk eten bij FrescCo en we sluiten deze dag af met een Flamenco-avond!

Catorce de octubre

De laatste dag alweer.. Ontbijten en geen les vandaag. We vertrekken meteen richting Velez de Benaudalla, een olijfoliefabriek. Daarna gaan we naar een strand genaamd Salobreña. Ik ga hier waarschijnlijk weer super veel foto’s van maken. Rond half zeven moeten we op het vliegveld zijn. Het is wel raar hoor.. We moeten rond negen uur vliegen, dus rond half negen bij de gate zijn. Hiervoor moeten we nog eten, inchecken en alles doen.. Wens me succes!

Meer foto’s

Ik ga na mijn reis natuurlijk nog heel veel foto’s met jullie delen. Ik heb waarschijnlijk heel veel foto’s gemaakt, dus dat worden twee geheugenkaartjes vol.. Ik ga dit waarschijnlijk niet delen in maar een artikel, maar in een aantal.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.