Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
De reden waarom ik make-up gebruik
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

1 februari 2017

Ik ben altijd van mening dat je mag doen en dragen wat je wilt. Soms hoor ik van mensen dat het raar is als iemand make-up draagt. Ik bedoel, waarom zou je hier tijd aan ‘verspillen’. Ik heb anders een hele goede reden om make-up te dragen en daar ga ik het vandaag hebben over mijn make-up gebruik.

Make-up dragen

Ik voel me eerlijk gezegd gewoon beter met make-up. Ik draag niet veel make-up, maar dat beetje make-up maakt me toch een stukje vrouwelijker en zelfverzekerder. Waarom zouden mensen kritiek moeten hebben op iets wat ik draag, als ik me er gewoon goed bij voel. Ik bedoel, ik dwing hun niet om make-up te dragen. Lekker dragen wat jij zelf wilt toch?

Nu ik ouder ben, hoor ik niet vaak meer dingen over het dragen van make-up, maar ik weet wel dat ik vroeger zelfs een opmerking kreeg, omdat ik lipstick droeg. Überhaupt opmerkingen over iets wat iemand draagt vind ik een beetje vreemd. Als iemand bijvoorbeeld zwarte lipstick wilt dragen, dan hoef je daar toch geen opmerking over te maken? Ik begrijp als je iets niet leuk vind, ik vind ook lang niet alle dingen even leuk. Het is alleen niet zo moeilijk om gewoon even je mening voor je te houden.

Bloggen

Hetzelfde geld voor bloggen. Waarom zou je je tijd uberhaupt verspillen door kritiek te geven op anderen. Kritiek geven mag wel eens natuurlijk, dat helpt natuurlijk soms ook. Op Reddit ging ik opzoek naar Feedback threads voor blogs. Vervolgens zag ik een Reddit user alleen maar harde kritiek geven. Ik begrijp dat kritiek soms helpt, maar houd het dan wel op gewone kritiek.

Stel je voor, iemand een ooglook of een outfit gemaakt met felle kleuren en je vindt dit niet bepaald mooi. Dan ga je toch niet hele pijnlijke reacties op die blogpost plaatsen?

Doe lekker wat je wilt en laat je niet tegenhouden door anderen!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

4 Reacties

  1. Carmen

    En als jij je er fijn bij voelt! Lekker doen! En al die kritiek gewoon laten gaan, dat zijn vaak de mensen die dingen zouden willen maar het zelf niet doen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.