Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
De reden waarom ik make-up gebruik
4 Comments

Written by Celine

1 februari 2017

Ik ben altijd van mening dat je mag doen en dragen wat je wilt. Soms hoor ik van mensen dat het raar is als iemand make-up draagt. Ik bedoel, waarom zou je hier tijd aan ‘verspillen’. Ik heb anders een hele goede reden om make-up te dragen en daar ga ik het vandaag hebben over mijn make-up gebruik.

Make-up dragen

Ik voel me eerlijk gezegd gewoon beter met make-up. Ik draag niet veel make-up, maar dat beetje make-up maakt me toch een stukje vrouwelijker en zelfverzekerder. Waarom zouden mensen kritiek moeten hebben op iets wat ik draag, als ik me er gewoon goed bij voel. Ik bedoel, ik dwing hun niet om make-up te dragen. Lekker dragen wat jij zelf wilt toch?

Nu ik ouder ben, hoor ik niet vaak meer dingen over het dragen van make-up, maar ik weet wel dat ik vroeger zelfs een opmerking kreeg, omdat ik lipstick droeg. Überhaupt opmerkingen over iets wat iemand draagt vind ik een beetje vreemd. Als iemand bijvoorbeeld zwarte lipstick wilt dragen, dan hoef je daar toch geen opmerking over te maken? Ik begrijp als je iets niet leuk vind, ik vind ook lang niet alle dingen even leuk. Het is alleen niet zo moeilijk om gewoon even je mening voor je te houden.

Bloggen

Hetzelfde geld voor bloggen. Waarom zou je je tijd uberhaupt verspillen door kritiek te geven op anderen. Kritiek geven mag wel eens natuurlijk, dat helpt natuurlijk soms ook. Op Reddit ging ik opzoek naar Feedback threads voor blogs. Vervolgens zag ik een Reddit user alleen maar harde kritiek geven. Ik begrijp dat kritiek soms helpt, maar houd het dan wel op gewone kritiek.

Stel je voor, iemand een ooglook of een outfit gemaakt met felle kleuren en je vindt dit niet bepaald mooi. Dan ga je toch niet hele pijnlijke reacties op die blogpost plaatsen?

Doe lekker wat je wilt en laat je niet tegenhouden door anderen!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

4 Reacties

  1. Carmen

    En als jij je er fijn bij voelt! Lekker doen! En al die kritiek gewoon laten gaan, dat zijn vaak de mensen die dingen zouden willen maar het zelf niet doen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.