Follow:
Beauty

De reden waarom ik make-up gebruik

Ik ben altijd van mening dat je mag doen en dragen wat je wilt. Soms hoor ik van mensen dat het raar is als iemand make-up draagt. Ik bedoel, waarom zou je hier tijd aan ‘verspillen’. Ik heb anders een hele goede reden om make-up te dragen en daar ga ik het vandaag hebben over mijn make-up gebruik.

Make-up dragen

Ik voel me eerlijk gezegd gewoon beter met make-up. Ik draag niet veel make-up, maar dat beetje make-up maakt me toch een stukje vrouwelijker en zelfverzekerder. Waarom zouden mensen kritiek moeten hebben op iets wat ik draag, als ik me er gewoon goed bij voel. Ik bedoel, ik dwing hun niet om make-up te dragen. Lekker dragen wat jij zelf wilt toch?

Nu ik ouder ben, hoor ik niet vaak meer dingen over het dragen van make-up, maar ik weet wel dat ik vroeger zelfs een opmerking kreeg, omdat ik lipstick droeg. Überhaupt opmerkingen over iets wat iemand draagt vind ik een beetje vreemd. Als iemand bijvoorbeeld zwarte lipstick wilt dragen, dan hoef je daar toch geen opmerking over te maken? Ik begrijp als je iets niet leuk vind, ik vind ook lang niet alle dingen even leuk. Het is alleen niet zo moeilijk om gewoon even je mening voor je te houden.

Bloggen

Hetzelfde geld voor bloggen. Waarom zou je je tijd uberhaupt verspillen door kritiek te geven op anderen. Kritiek geven mag wel eens natuurlijk, dat helpt natuurlijk soms ook. Op Reddit ging ik opzoek naar Feedback threads voor blogs. Vervolgens zag ik een Reddit user alleen maar harde kritiek geven. Ik begrijp dat kritiek soms helpt, maar houd het dan wel op gewone kritiek.

Stel je voor, iemand een ooglook of een outfit gemaakt met felle kleuren en je vindt dit niet bepaald mooi. Dan ga je toch niet hele pijnlijke reacties op die blogpost plaatsen?

Doe lekker wat je wilt en laat je niet tegenhouden door anderen!

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Carmen

  En als jij je er fijn bij voelt! Lekker doen! En al die kritiek gewoon laten gaan, dat zijn vaak de mensen die dingen zouden willen maar het zelf niet doen.

  1 februari 2017 at 10:18
 • Reply Sofi B

  Without makeup I look like a dead girl, I guess. :S:S

  http://www.frogoncatwalk.com/

  1 februari 2017 at 21:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Colourpop shadows & Lippie stix | Swatches & m

  Colourpop. Een geweldig make-up merk waar ik eindelijk wat heb gekocht. Ik heb zo lang getwijfeld om iets te bestellen...

  Sluiten