Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
De reden waarom ik make-up gebruik
4 Comments

Written by Celine

1 februari 2017

Ik ben altijd van mening dat je mag doen en dragen wat je wilt. Soms hoor ik van mensen dat het raar is als iemand make-up draagt. Ik bedoel, waarom zou je hier tijd aan ‘verspillen’. Ik heb anders een hele goede reden om make-up te dragen en daar ga ik het vandaag hebben over mijn make-up gebruik.

Make-up dragen

Ik voel me eerlijk gezegd gewoon beter met make-up. Ik draag niet veel make-up, maar dat beetje make-up maakt me toch een stukje vrouwelijker en zelfverzekerder. Waarom zouden mensen kritiek moeten hebben op iets wat ik draag, als ik me er gewoon goed bij voel. Ik bedoel, ik dwing hun niet om make-up te dragen. Lekker dragen wat jij zelf wilt toch?

Nu ik ouder ben, hoor ik niet vaak meer dingen over het dragen van make-up, maar ik weet wel dat ik vroeger zelfs een opmerking kreeg, omdat ik lipstick droeg. Überhaupt opmerkingen over iets wat iemand draagt vind ik een beetje vreemd. Als iemand bijvoorbeeld zwarte lipstick wilt dragen, dan hoef je daar toch geen opmerking over te maken? Ik begrijp als je iets niet leuk vind, ik vind ook lang niet alle dingen even leuk. Het is alleen niet zo moeilijk om gewoon even je mening voor je te houden.

Bloggen

Hetzelfde geld voor bloggen. Waarom zou je je tijd uberhaupt verspillen door kritiek te geven op anderen. Kritiek geven mag wel eens natuurlijk, dat helpt natuurlijk soms ook. Op Reddit ging ik opzoek naar Feedback threads voor blogs. Vervolgens zag ik een Reddit user alleen maar harde kritiek geven. Ik begrijp dat kritiek soms helpt, maar houd het dan wel op gewone kritiek.

Stel je voor, iemand een ooglook of een outfit gemaakt met felle kleuren en je vindt dit niet bepaald mooi. Dan ga je toch niet hele pijnlijke reacties op die blogpost plaatsen?

Doe lekker wat je wilt en laat je niet tegenhouden door anderen!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

4 Reacties

  1. Carmen

    En als jij je er fijn bij voelt! Lekker doen! En al die kritiek gewoon laten gaan, dat zijn vaak de mensen die dingen zouden willen maar het zelf niet doen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.