Follow:
Fashion Reviews

Puma en Adidas sneakers | review

Ik houd echt heel veel van schoenen. Toch heb ik redelijk lastige voeten en vind ik het dan ook moeilijk om het perfecte paar schoenen te vinden. Ik draag vaak laarsjes met veters, maar eigenlijk nooit sneakers, omdat die mij meestal niet passen. Vandaag test ik dan ook twee paar sneakers, Puma, maar ook Adidas sneakers. Benieuwd of deze mij wel passen? Lees dan deze blog.

Van Footway heb ik twee paar schoenen ontvangen. Een paar Puma sneakers en een paar Adidas sneakers.

Puma sneakers

Puma

Zo zien de Puma sneakers eruit. Ik ben echt verliefd op de zwarte streep aan de zijkant van de schoen en deze schoenen lopen dan ook echt heerlijk. Ik heb een maat groter besteld en dat was dan ook echt zeker nodig. In de beschrijving stond dat ik een maat groter moest bestellen en dat heb ik dan ook gedaan. De witte schoenen worden helaas wel heel snel vies, maar dat heb ik eigenlijk wel altijd met witte sneakers. Voor mijn kleine smalle voeten, ben ik dan ook erg tevreden met deze schoenen. Deze sneakers kosten 50 euro.

Adidas sneakers

Dit zijn de Adidas sneakers. Ik vind ze helemaal geweldig, maar ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht van de conform. Al de eerste dag zorgde de sneakers ervoor dat ik blaren op mijn hielen kreeg en dat is natuurlijk niet erg fijn. Daarnaast zijn de schoenen voor mijn voeten echt veel te breed. Ik heb erg smalle voeten van mijzelf en ik denk dat je als je brede voeten hebt, dat deze schoenen dan veel beter zullen zitten. Doordat de schoenen zo breed zijn, kon ik de schoen echt makkelijk verliezen en ik denk dat ik daarom ook een hoop blaren ervan kreeg. Jammer, want ik vind ze wel erg tof. Ik zal de schoenen dus alleen dragen wanneer ik nauwelijks loop of misschien met een stuk dikkere sokken. Deze sneakers kosten 55 euro.

Wat vind jij van deze Puma en Adidas sneakers?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Kim

  Zelf ben ik echt gek op Adidas sneakers! Ik vind ze erg fijn lopen en heb ook weer een heel erg leuk nieuw paar op het oog. Nog even wachten tot ze er weer zijn! Puma’s vind ik zelf ook altijd erg leuk zowel voor in de zomer als in de winter! Het liefst in een kleurtje.

  1 mei 2018 at 08:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Goodiebox unboxing | Een beautybox voor een laag prijsje

  Iedereen houdt wel van verrassingen toch? Nou, dan is de Goodiebox echt perfect voor jou. Goodiebox is een beginnende startup...

  Sluiten