Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Puma en Adidas sneakers | review
1 Comments

Written by Celine

1 mei 2018

Ik houd echt heel veel van schoenen. Toch heb ik redelijk lastige voeten en vind ik het dan ook moeilijk om het perfecte paar schoenen te vinden. Ik draag vaak laarsjes met veters, maar eigenlijk nooit sneakers, omdat die mij meestal niet passen. Vandaag test ik dan ook twee paar sneakers, Puma, maar ook Adidas sneakers. Benieuwd of deze mij wel passen? Lees dan deze blog.

Van Footway heb ik twee paar schoenen ontvangen. Een paar Puma sneakers en een paar Adidas sneakers.

Puma sneakers

Puma

Zo zien de Puma sneakers eruit. Ik ben echt verliefd op de zwarte streep aan de zijkant van de schoen en deze schoenen lopen dan ook echt heerlijk. Ik heb een maat groter besteld en dat was dan ook echt zeker nodig. In de beschrijving stond dat ik een maat groter moest bestellen en dat heb ik dan ook gedaan. De witte schoenen worden helaas wel heel snel vies, maar dat heb ik eigenlijk wel altijd met witte sneakers. Voor mijn kleine smalle voeten, ben ik dan ook erg tevreden met deze schoenen. Deze sneakers kosten 50 euro.

Adidas sneakers

Dit zijn de Adidas sneakers. Ik vind ze helemaal geweldig, maar ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht van de conform. Al de eerste dag zorgde de sneakers ervoor dat ik blaren op mijn hielen kreeg en dat is natuurlijk niet erg fijn. Daarnaast zijn de schoenen voor mijn voeten echt veel te breed. Ik heb erg smalle voeten van mijzelf en ik denk dat je als je brede voeten hebt, dat deze schoenen dan veel beter zullen zitten. Doordat de schoenen zo breed zijn, kon ik de schoen echt makkelijk verliezen en ik denk dat ik daarom ook een hoop blaren ervan kreeg. Jammer, want ik vind ze wel erg tof. Ik zal de schoenen dus alleen dragen wanneer ik nauwelijks loop of misschien met een stuk dikkere sokken. Deze sneakers kosten 55 euro.

Wat vind jij van deze Puma en Adidas sneakers?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

1 Reactie

  1. Kim

    Zelf ben ik echt gek op Adidas sneakers! Ik vind ze erg fijn lopen en heb ook weer een heel erg leuk nieuw paar op het oog. Nog even wachten tot ze er weer zijn! Puma’s vind ik zelf ook altijd erg leuk zowel voor in de zomer als in de winter! Het liefst in een kleurtje.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.