Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Project positief tag

Geschreven door Celine

17 december 2014

Door Anique – Ik zag bij veel bloggers de project positief tag voorbij komen en ik besloot om hem ook in te vullen. Dagmar heeft deze tag bedacht. Ze wilt andere besmetten met positiviteit en ik hoop dat dat gaat lukken! 

 

Wat is jouw favoriete quote?Mijn favoriete quote is Dream, Dare, Fly, bedacht door Vincent Vianen. Het betekent dat je ergens van moet dromen, het dan moet durven en dan over de mensen moet vliegen die zeiden dat je het niet kon.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!Ik wil deze blog tot een groot succes brengen! Dat is sowieso iets wat ik wil bereiken. Ik hoop dat ik in de komende jaren ook een goede studiekeuze ga maken. Ik weet nog niet wat ik wil studeren, maar ik hoop dat ik daar achter ga komen de komende jaren.

Wat betekent geluk voor jou?
Ik weet niet zo goed hoe je geluk kunt omschrijven, maar geluk is voor mij lekker in je vel zitten en leuke dingen doen met vrienden en familie! 

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Iemand met humor! Ik lach vaak, sommige leraren vinden me irritant! Maar ik zeg altijd een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Nou, ehm eigenlijk nergens voor.. Maar als er iemand problemen heeft, ben ik absoluut bereid om zelfs ’s nachts iemand te helpen.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Laatst was er een open dag voor studies en een vriendin en ik waren te laat. We mochten wel gewoon binnen komen. In een keer zagen we een vriendin van ons en we moesten zo hard lachen! Het sloeg helemaal nergens op, echt niet, maar we moesten echt onze lach inhouden. Het was in dat lokaal ook heel warm en probeerden niet al te opvallend onze jas uit te trekken maar dat mislukte totaal. We hebben zo hard gelachen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik in 4 gymnasium zit en het nog steeds goed gaat!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geniet van alles, grote dingen, maar ook kleine dingen! Het leven is namelijk veel te kort.

 

Volg ons ook op bloglovin.


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.