Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Producten tegen de droge huid | Ziaja
0 Comments

Written by Celine

5 maart 2018

Een droge huid is echt verschrikkelijk en vooral met dit koude weer. De producten van Ziaja kwamen vorig jaar al tot mijn redding en daardoor wilde ik dit jaar weer een aantal producten tegen de droge huid uitproberen.

Producten tegen de droge huid

Ik was al heel lang opzoek naar een BB cream. Voor als ik op vakantie ga wil ik namelijk geen foundation dragen en dan is een BB cream natuurlijk perfect. Deze BB cream leek me dan echt perfect.

Zoals je kan zien is de BB cream nu iets te donker voor mijn huid. Mijn huid heeft momenteel nauwelijks een kleurtje en daarom is deze BB cream echt veel te donker.

De BB cream moet wel goed geblend worden. Het liefst gebruik ik hiervoor een sponsje met wat water. Toch valt deze BB cream daar lastig mee te blenden.

De BB cream is medium dekkend. Ik zou liever een BB cream willen die iets meer dekt, maar opzich is deze wel goed voor in de zomer. Daarnaast ruikt de BB cream echt heerlijk en maakt hij mijn huid echt super zacht.

Dagcrème

Vorig jaar had ik al de nachtcrème van Ziaja getest. Deze nachtcrème heeft echt mijn huid gered en ik gebruik deze dan ook elke dag. De dagcrème is een beetje hetzelfde als de nachtcrème. Hij ruikt echt heerlijk en geeft mijn huid dan ook echt een boost.

Producten tegen de droge huid

Zoals je kunt zien is de dagcrème echt helemaal vol. Het is een klein potje, maar er zit echt een hoop in. Met de nachtcrème doe ik nu meer dan een jaar, maar hij is nogsteeds erg vol.

Rose Butter micellar water

Ik ben natuurlijk achttien jaar oud en dan is een micellar water voor 30+ natuurlijk niet de beste aankoop. Dit micellar water ga ik dan ook niet gebruiken en geef ik weg aan mijn tante. Wel ruikt de micellar water erg lekker en weet ik zeker dat hij ook erg goed voor een droge huid zal zijn.

Welk product lijkt jou fijn?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.