Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Producten tegen de droge huid | Ziaja
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

5 maart 2018

Een droge huid is echt verschrikkelijk en vooral met dit koude weer. De producten van Ziaja kwamen vorig jaar al tot mijn redding en daardoor wilde ik dit jaar weer een aantal producten tegen de droge huid uitproberen.

Producten tegen de droge huid

Ik was al heel lang opzoek naar een BB cream. Voor als ik op vakantie ga wil ik namelijk geen foundation dragen en dan is een BB cream natuurlijk perfect. Deze BB cream leek me dan echt perfect.

Zoals je kan zien is de BB cream nu iets te donker voor mijn huid. Mijn huid heeft momenteel nauwelijks een kleurtje en daarom is deze BB cream echt veel te donker.

De BB cream moet wel goed geblend worden. Het liefst gebruik ik hiervoor een sponsje met wat water. Toch valt deze BB cream daar lastig mee te blenden.

De BB cream is medium dekkend. Ik zou liever een BB cream willen die iets meer dekt, maar opzich is deze wel goed voor in de zomer. Daarnaast ruikt de BB cream echt heerlijk en maakt hij mijn huid echt super zacht.

Dagcrème

Vorig jaar had ik al de nachtcrème van Ziaja getest. Deze nachtcrème heeft echt mijn huid gered en ik gebruik deze dan ook elke dag. De dagcrème is een beetje hetzelfde als de nachtcrème. Hij ruikt echt heerlijk en geeft mijn huid dan ook echt een boost.

Producten tegen de droge huid

Zoals je kunt zien is de dagcrème echt helemaal vol. Het is een klein potje, maar er zit echt een hoop in. Met de nachtcrème doe ik nu meer dan een jaar, maar hij is nogsteeds erg vol.

Rose Butter micellar water

Ik ben natuurlijk achttien jaar oud en dan is een micellar water voor 30+ natuurlijk niet de beste aankoop. Dit micellar water ga ik dan ook niet gebruiken en geef ik weg aan mijn tante. Wel ruikt de micellar water erg lekker en weet ik zeker dat hij ook erg goed voor een droge huid zal zijn.

Welk product lijkt jou fijn?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.