Follow:
Beauty Huidverzorging Reviews

Producten tegen de droge huid | Ziaja

Een droge huid is echt verschrikkelijk en vooral met dit koude weer. De producten van Ziaja kwamen vorig jaar al tot mijn redding en daardoor wilde ik dit jaar weer een aantal producten tegen de droge huid uitproberen.

Producten tegen de droge huid

Ik was al heel lang opzoek naar een BB cream. Voor als ik op vakantie ga wil ik namelijk geen foundation dragen en dan is een BB cream natuurlijk perfect. Deze BB cream leek me dan echt perfect.

Zoals je kan zien is de BB cream nu iets te donker voor mijn huid. Mijn huid heeft momenteel nauwelijks een kleurtje en daarom is deze BB cream echt veel te donker.

De BB cream moet wel goed geblend worden. Het liefst gebruik ik hiervoor een sponsje met wat water. Toch valt deze BB cream daar lastig mee te blenden.

De BB cream is medium dekkend. Ik zou liever een BB cream willen die iets meer dekt, maar opzich is deze wel goed voor in de zomer. Daarnaast ruikt de BB cream echt heerlijk en maakt hij mijn huid echt super zacht.

Dagcrème

Vorig jaar had ik al de nachtcrème van Ziaja getest. Deze nachtcrème heeft echt mijn huid gered en ik gebruik deze dan ook elke dag. De dagcrème is een beetje hetzelfde als de nachtcrème. Hij ruikt echt heerlijk en geeft mijn huid dan ook echt een boost.

Producten tegen de droge huid

Zoals je kunt zien is de dagcrème echt helemaal vol. Het is een klein potje, maar er zit echt een hoop in. Met de nachtcrème doe ik nu meer dan een jaar, maar hij is nogsteeds erg vol.

Rose Butter micellar water

Ik ben natuurlijk achttien jaar oud en dan is een micellar water voor 30+ natuurlijk niet de beste aankoop. Dit micellar water ga ik dan ook niet gebruiken en geef ik weg aan mijn tante. Wel ruikt de micellar water erg lekker en weet ik zeker dat hij ook erg goed voor een droge huid zal zijn.

Welk product lijkt jou fijn?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Cape Town Talk | De eerste vier modellen

Models in Cape Town is een nieuw programma op televisie. Dit programma komt na Curvy Supermodel op de televisie en...

Sluiten