Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Producten tegen de droge huid | Ziaja

Geschreven door Celine Klooster

5 maart 2018

Een droge huid is echt verschrikkelijk en vooral met dit koude weer. De producten van Ziaja kwamen vorig jaar al tot mijn redding en daardoor wilde ik dit jaar weer een aantal producten tegen de droge huid uitproberen.

Producten tegen de droge huid

Ik was al heel lang opzoek naar een BB cream. Voor als ik op vakantie ga wil ik namelijk geen foundation dragen en dan is een BB cream natuurlijk perfect. Deze BB cream leek me dan echt perfect.

Zoals je kan zien is de BB cream nu iets te donker voor mijn huid. Mijn huid heeft momenteel nauwelijks een kleurtje en daarom is deze BB cream echt veel te donker.

De BB cream moet wel goed geblend worden. Het liefst gebruik ik hiervoor een sponsje met wat water. Toch valt deze BB cream daar lastig mee te blenden.

De BB cream is medium dekkend. Ik zou liever een BB cream willen die iets meer dekt, maar opzich is deze wel goed voor in de zomer. Daarnaast ruikt de BB cream echt heerlijk en maakt hij mijn huid echt super zacht.

Dagcrème

Vorig jaar had ik al de nachtcrème van Ziaja getest. Deze nachtcrème heeft echt mijn huid gered en ik gebruik deze dan ook elke dag. De dagcrème is een beetje hetzelfde als de nachtcrème. Hij ruikt echt heerlijk en geeft mijn huid dan ook echt een boost.

Producten tegen de droge huid

Zoals je kunt zien is de dagcrème echt helemaal vol. Het is een klein potje, maar er zit echt een hoop in. Met de nachtcrème doe ik nu meer dan een jaar, maar hij is nogsteeds erg vol.

Rose Butter micellar water

Ik ben natuurlijk achttien jaar oud en dan is een micellar water voor 30+ natuurlijk niet de beste aankoop. Dit micellar water ga ik dan ook niet gebruiken en geef ik weg aan mijn tante. Wel ruikt de micellar water erg lekker en weet ik zeker dat hij ook erg goed voor een droge huid zal zijn.

Welk product lijkt jou fijn?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.