Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Nieuwe producten tegen de droge huid | Styletone
2 Comments

Written by Celine

13 februari 2017

Deze Styletone kwam al helemaal als een verrassing. Ik wist namelijk niet zeker of ik nog een Styletone zou ontvangen, maar toch wel! Opnieuw ben ik hartstikke tevreden met deze Styletone. Benieuwd wat er deze keer in zit?

De derde Styletone

Dit zijn alle vijf de producten. Op het eerst gezicht was ik een beetje teleurgesteld door deze Styletone, maar ik had het toch goed mis. Deze Styletone bevat weer producten die ik kan gebruiken in mijn dagelijkse make-up gebruik. Ik mis alleen nog een foundation en dan ben ik helemaal compleet, haha.

Coffee scrub

Ik ben echt super enthousiast over deze coffee scrub. Door de extra koude dagen is mijn huid nog droger dan normaal. Dit is echt hartstikke vervelend wanneer ik make-up gebruik en daarom komt deze scrub echt van pas. Ik ga zeker vanavond deze scrub uit proberen!

Nacomi is een beauty merk dat producten maakt voor mense met allergien en mensen die gewoon van een gezonde levensstijl houden. Deze body scrub is gemaakt van koffie en 100% vegan. Deze koffie scrub maakt je gezicht veel zachter. Last van cellulite of droge huid? Deze twee woorden zullen verdwijnen bij het gebruik van dit product. Na 5-10 minuten zit je gezicht er weer prachtig uit.

Ik ben steeds meer bezig met mijn ogen en dus ook mijn oogschaduw. Heel enthousiast ben ik niet over de kleur, want ik houd het liever gewoon op zwart. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze oogpotlood mij staat.

Deze kleur staat je altijd goed. Het maakt niet uit welke oogkleur je hebt. Wist je dat paars, groen en blauw de trend is van dit seizoen? Deze supreme eyeliner van Lord & Berry was heel makkelijk geblend worden en daardoor kan je een prachtige look maken. Teken een lijn, het maakt niet uit of het recht is en blend het met een kwast. Dit oogpotlood is perfect om een smoky look mee te hebben. Dit oogpotlood is ook nog eens waterproof!

Over de kleur van deze lipstick ben ik niet zo enthousiast. Ik houd meer van donkere kleuren en ik hoor vaak van mensen dat deze kleuren mij het beste staan. Je zou denken dat dit een redelijk donkere kleur is, maar op mijn lippen lijkt hij echt licht roze. Het lijkt dan alsof ik helemaal geen lippen heb.

Deze priming lip wands zijn de perfecte lip producten. Deze maand heb ik Joie ontvangen, een kleur met een sterke paarse ondertoon. Deze lip wand kan jouw dunne lippen dikker maken en het past werkelijk bij elke skin tone en oog kleur. Er is geen lip primer meer nodig met deze Lip Wand. Je kan deze lip wand ook gebruiken als een lip liner.

Het oogpotlood lijkt op het eerste gezicht zwart, maar als je goed kijkt zie je toch nog een groene ondertoon. De kleur van de lipstick ziet er echt heel mooi uit op deze swatch, maar op mijn lippen ziet hij er niet heel mooi uit helaas. In een review vertel ik hier meer over.

Lash primer

Ik ben zo blij met deze primer. Ik was al lang opzoek naar een primer die je onder je mascara, maar ook gewoon in de avond kan aanbrengen. Daar is deze primer echt perfect voor. Ik hoop nu echt dat hij op lange duur mijn wimpers wat steviger maakt.

De meeste producten werken beter met een primer. Dit product is jouw eerst stap voor de perfecte wimpers. Het maakt je wimpers langer en verzorgd ze. Het maakt het ook makkelijker om mascara te verwijderen. Deze primer kan ook gedragen worden als een nacht primer. Doe eerst een laag op je wimpers en wacht dertig seconden, daarna kan je je mascara gewoon aanbrengen, zoals je het altijd doet.

Contour creme

Contouren is niet helemaal mijn ding. Eigenlijk omdat dit veel te lang duurt en ik het geduld daar niet voor heb. Met deze creme kan je super snel contouren en ik ben er dus zeker benieuwd naar!

Contouring is een trend dat al redelijk lang in de beauty wereld rond vliegt. Het concept is makkelijk. Toch is contouring best lastig. Maak je geen zorgen, strobing is waarschijnlijk beter voor jou. Deze strobe creme kan je heel makkelijk onder je foundation dragen, maar ook zonder foundation. Ook kan je deze creme als een primer gebruiken. Het aller belangrijkst: deze strobe creme past bij elk huidtype.

Naar welk product ben jij benieuwd?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

2 Reacties

  1. Tania

    Ik ben benieuwd naar die coffee scrub

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.