Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Privé en werk moet gescheiden worden

Geschreven door Celine

10 februari 2017

Het kan wel eens gebeuren. Je hebt een slechte dag of je zit gewoon niet zo lekker in je vel. Die dag moet je ook nog eens werken en je hebt eigenlijk helemaal geen zin. Met een chagrijnige blik ga je naar je werk en je kijkt iedereen geïrriteerd aan. Dit heeft natuurlijk iedereen wel eens gehad. Wat mij een aantal dagen geleden is overkomen, vind ik eigenlijk helemaal niet kunnen..

Een slechte dag

Wanneer je een slechte dag hebt, is het natuurlijk moeilijk om je normaal te gedragen tegenover andere collega’s over je leerlingen. Ik begrijp dit volledig. Iedereen heeft wel eens een slechte dag en het kan soms zijn dat je de ene dag blijer bent dan de andere. Wat ik alleen niet vind kunnen, is dat je dit af reageert op anderen. Je kan niet tegen anderen gaan schreeuwen of iemand volledig voorschut zetten, omdat je even je dag niet hebt. Je kan niet iemand een slechte dag bezorgen, alleen maar omdat jij een slechte dag hebt.

privé en werk

Elke dag

Iedereen kan wel eens een slechte dag hebben, maar wanneer je elke dag een slechte dag hebt, dan is het niet meer normaal. Elke dag schreeuwen tegen anderen en elke dag anderen belachelijk maken. Elke dag lijkt het alsof jij meer plezier krijgt in dit gedoe. Eenmalig kan ik het nog accepteren, maar als dit zo elke keer gebeurt, dan is het toch niet meer normaal? Als je dus een slechte dag hebt, dan hoor je dit niet mee te nemen naar werk of school. Het kan natuurlijk dat mensen dit aan je kunnen merken, maar om je zo te uiten is natuurlijk een ander verhaal.

Wat vind jij hier nou van? Hoort privé en werk gescheiden te worden of kan je dit gewoon meenemen naar je werk?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

10 Reacties

 1. Sija

  Klinkt alsof die persoon met veel meer zit dan een slechte dag, maar inderdaad hier mogen anderen niet de dupe van worden.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat zou je inderdaad ook denken, maar hij benoemd het als een slechte dag..

   Antwoord
 2. Aneta

  Precies hetzelfde als wat Sija zegt: het lijkt erop alsof die persoon met meer narigheid in de knoop zit dan alleen een slechte dag. Natuurlijk heeft iedereen wel eens een slechte dag, en die mag je best delen vind ik, zodat anderen je kunnen begrijpen als je eventueel bot uit de hoek komt. Maar het moet niet de dag beïnvloeden en zeker niet voor anderen

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Tuurlijk mag je dat delen! Of het meer dan een slechte dag is, dat weet ik natuurlijk niet..

   Antwoord
 3. shahin

  its obvious..otherwise conflict of interest may arise.I like your post.

  Antwoord
 4. Linda de Haan

  Klinkt als meer dan een slechte dag. Je zou hem even apart kunnen nemen en vragen of er iets anders aan de hand is. Geef aan dat je bezorgd bent hoe hij reageert, dan zijn mensen vaak meer open over hun gevoelens.

  Antwoord
 5. Benthe

  Bleh, dat klinkt inderdaad heel vervelend! Ik zou proberen om erover te praten – als het niet met diegene zelf kan, misschien met een vertrouwenspersoon? Of iemand van HR? Dit kan inderdaad echt niet!

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.