Follow:
Personal

Privé en werk moet gescheiden worden

Het kan wel eens gebeuren. Je hebt een slechte dag of je zit gewoon niet zo lekker in je vel. Die dag moet je ook nog eens werken en je hebt eigenlijk helemaal geen zin. Met een chagrijnige blik ga je naar je werk en je kijkt iedereen geïrriteerd aan. Dit heeft natuurlijk iedereen wel eens gehad. Wat mij een aantal dagen geleden is overkomen, vind ik eigenlijk helemaal niet kunnen..

Een slechte dag

Wanneer je een slechte dag hebt, is het natuurlijk moeilijk om je normaal te gedragen tegenover andere collega’s over je leerlingen. Ik begrijp dit volledig. Iedereen heeft wel eens een slechte dag en het kan soms zijn dat je de ene dag blijer bent dan de andere. Wat ik alleen niet vind kunnen, is dat je dit af reageert op anderen. Je kan niet tegen anderen gaan schreeuwen of iemand volledig voorschut zetten, omdat je even je dag niet hebt. Je kan niet iemand een slechte dag bezorgen, alleen maar omdat jij een slechte dag hebt.

privé en werk

Elke dag

Iedereen kan wel eens een slechte dag hebben, maar wanneer je elke dag een slechte dag hebt, dan is het niet meer normaal. Elke dag schreeuwen tegen anderen en elke dag anderen belachelijk maken. Elke dag lijkt het alsof jij meer plezier krijgt in dit gedoe. Eenmalig kan ik het nog accepteren, maar als dit zo elke keer gebeurt, dan is het toch niet meer normaal? Als je dus een slechte dag hebt, dan hoor je dit niet mee te nemen naar werk of school. Het kan natuurlijk dat mensen dit aan je kunnen merken, maar om je zo te uiten is natuurlijk een ander verhaal.

Wat vind jij hier nou van? Hoort privé en werk gescheiden te worden of kan je dit gewoon meenemen naar je werk?

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Sija

  Klinkt alsof die persoon met veel meer zit dan een slechte dag, maar inderdaad hier mogen anderen niet de dupe van worden.

  10 februari 2017 at 11:31
  • Reply Celine Klooster

   Dat zou je inderdaad ook denken, maar hij benoemd het als een slechte dag..

   10 februari 2017 at 19:47
 • Reply Aneta

  Precies hetzelfde als wat Sija zegt: het lijkt erop alsof die persoon met meer narigheid in de knoop zit dan alleen een slechte dag. Natuurlijk heeft iedereen wel eens een slechte dag, en die mag je best delen vind ik, zodat anderen je kunnen begrijpen als je eventueel bot uit de hoek komt. Maar het moet niet de dag beïnvloeden en zeker niet voor anderen

  10 februari 2017 at 18:15
  • Reply Celine Klooster

   Tuurlijk mag je dat delen! Of het meer dan een slechte dag is, dat weet ik natuurlijk niet..

   10 februari 2017 at 19:49
 • Reply shahin

  its obvious..otherwise conflict of interest may arise.I like your post.

  11 februari 2017 at 12:57
 • Reply Linda de Haan

  Klinkt als meer dan een slechte dag. Je zou hem even apart kunnen nemen en vragen of er iets anders aan de hand is. Geef aan dat je bezorgd bent hoe hij reageert, dan zijn mensen vaak meer open over hun gevoelens.

  11 februari 2017 at 16:13
 • Reply Benthe

  Bleh, dat klinkt inderdaad heel vervelend! Ik zou proberen om erover te praten – als het niet met diegene zelf kan, misschien met een vertrouwenspersoon? Of iemand van HR? Dit kan inderdaad echt niet!

  18 maart 2017 at 09:59
  • Reply Celine Klooster

   Ik heb al genoeg geprobeerd.. Helaas luistert niemand.

   18 maart 2017 at 17:01

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Lees vorig bericht:
  DIY | Hoe make-up het beste opbergen?

  Mijn make-up collectie begint de laatste tijd steeds meer te groeien. Ik heb een aantal laatjes, maar het is niet...

  Sluiten