Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Privacyverklaring

Geschreven door Celine Klooster

14 april 2018

The Beautyboulevard, gevestigd in Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

contact@thebeautyboulevard.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

The Beautyboulevard verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op mijn website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

The Beautyboulevard verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via contact@thebeautyboulevard.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

The Beautyboulevard verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
– The Beautyboulevard analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– The Beautyboulevard volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee ik mijn producten en diensten afstem op uw behoefte.

Delen van persoonsgegevens met derden

The Beautyboulevard verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. The Beautyboulevard blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

The Beautyboulevard gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. The Beautyboulevard gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website heb ik u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
Cookie: Google Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet. Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door mijn bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van u beschik in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@thebeautyboulevard.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. The Beautyboulevard zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. The Beautyboulevard wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

The Beautyboulevard neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de klantenservice of via contact@thebeautyboulevard.nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...




Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties