Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Privacyverklaring

Geschreven door Celine

14 april 2018

The Beautyboulevard, gevestigd in Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

contact@thebeautyboulevard.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

The Beautyboulevard verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op mijn website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

The Beautyboulevard verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via contact@thebeautyboulevard.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

The Beautyboulevard verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
– The Beautyboulevard analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– The Beautyboulevard volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee ik mijn producten en diensten afstem op uw behoefte.

Delen van persoonsgegevens met derden

The Beautyboulevard verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. The Beautyboulevard blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

The Beautyboulevard gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. The Beautyboulevard gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website heb ik u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
Cookie: Google Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet. Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door mijn bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van u beschik in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@thebeautyboulevard.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. The Beautyboulevard zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. The Beautyboulevard wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

The Beautyboulevard neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de klantenservice of via contact@thebeautyboulevard.nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn...

0 reacties