Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Print jurkje met knopen | Outfit

Geschreven door Celine

4 januari 2019

Met kerst ben ik naar Malaga en Sevilla geweest. Deze twee steden liggen in Spanje en zoals de meeste wel weten, heb je in Spanje echt geweldige kledingwinkels. Zo kwam ik een winkel genaamd Lefties tegen in Spanje, waar ik dit super leuke jurkje heb gekocht. Benieuwd naar dit print jurkje met knopen en deze winkel? Lees dan deze blog.

Print jurkje met knopen

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Ik heb het jurkje gekocht in maat S. Hij past echt perfect en ik zou geen maat groter of kleiner hoeven hebben. Het jurkje heeft een v-hals, maar gelukkig niet een hele diepe. Daarnaast heeft de jurk een aantal knopen die helemaal naar beneden lopen. Dit zijn echter knopen voor de sier, dus deze kunnen niet openbarsten. Ik heb soms wel eens met een blouseje dat de knoopjes openbarsten, maar dat is bij dit jurkje dus niet het geval!

Lees tip: Khaki rokje met knopen | Outfit

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

De stof is daarnaast ook hartstikke zacht. Ik koop nooit meer vieze stofjes, dus dat zal je ook niet heel snel op mijn blog terug vinden. Dit jurkje is gemaakt van katoen en dus zeker een aanrader. Daarnaast heeft het jurkje korte mouwen, wat dus perfect is voor de zomer. Voor de winter kun je hierbij een dik vest en misschien een wat dikkere panty dragen.

Lees tip: Corduroy broek met hoge taille | Outfit

De schoenen die ik bij deze outfit draag heb ik een hele tijd gekocht bij Batavia Stad. Bij de Van Haren heb je ook zulke schoenen en die ga ik ook zeker kopen als ze in de sale zijn. Ben je dus op zoek naar leuke zwarte laarsjes, bekijk dan zeker een Van Haren. Daarnaast heb ik het vest gekocht bij de Sting.

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Nu is natuurlijk de vraag.. Waar komt dit leuke jurkje vandaan? Ik heb dit jurkje gekocht in Spanje in een winkel genaamd Lefties. Dit is een winkel die de ‘restjes’ heeft van Mango, Zara en H&M. De kleding daar is dus echt super goedkoop, maar ook nog eens heel leuk. Neem dus zeker een website op de website van Lefties.

Wat vind jij van dit print jurkje met knopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.