Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Print jurkje met knopen | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

4 januari 2019

Met kerst ben ik naar Malaga en Sevilla geweest. Deze twee steden liggen in Spanje en zoals de meeste wel weten, heb je in Spanje echt geweldige kledingwinkels. Zo kwam ik een winkel genaamd Lefties tegen in Spanje, waar ik dit super leuke jurkje heb gekocht. Benieuwd naar dit print jurkje met knopen en deze winkel? Lees dan deze blog.

Print jurkje met knopen

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Ik heb het jurkje gekocht in maat S. Hij past echt perfect en ik zou geen maat groter of kleiner hoeven hebben. Het jurkje heeft een v-hals, maar gelukkig niet een hele diepe. Daarnaast heeft de jurk een aantal knopen die helemaal naar beneden lopen. Dit zijn echter knopen voor de sier, dus deze kunnen niet openbarsten. Ik heb soms wel eens met een blouseje dat de knoopjes openbarsten, maar dat is bij dit jurkje dus niet het geval!

Lees tip: Khaki rokje met knopen | Outfit

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

De stof is daarnaast ook hartstikke zacht. Ik koop nooit meer vieze stofjes, dus dat zal je ook niet heel snel op mijn blog terug vinden. Dit jurkje is gemaakt van katoen en dus zeker een aanrader. Daarnaast heeft het jurkje korte mouwen, wat dus perfect is voor de zomer. Voor de winter kun je hierbij een dik vest en misschien een wat dikkere panty dragen.

Lees tip: Corduroy broek met hoge taille | Outfit

De schoenen die ik bij deze outfit draag heb ik een hele tijd gekocht bij Batavia Stad. Bij de Van Haren heb je ook zulke schoenen en die ga ik ook zeker kopen als ze in de sale zijn. Ben je dus op zoek naar leuke zwarte laarsjes, bekijk dan zeker een Van Haren. Daarnaast heb ik het vest gekocht bij de Sting.

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Nu is natuurlijk de vraag.. Waar komt dit leuke jurkje vandaan? Ik heb dit jurkje gekocht in Spanje in een winkel genaamd Lefties. Dit is een winkel die de ‘restjes’ heeft van Mango, Zara en H&M. De kleding daar is dus echt super goedkoop, maar ook nog eens heel leuk. Neem dus zeker een website op de website van Lefties.

Wat vind jij van dit print jurkje met knopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.