Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Print jurkje met knopen | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

4 januari 2019

Met kerst ben ik naar Malaga en Sevilla geweest. Deze twee steden liggen in Spanje en zoals de meeste wel weten, heb je in Spanje echt geweldige kledingwinkels. Zo kwam ik een winkel genaamd Lefties tegen in Spanje, waar ik dit super leuke jurkje heb gekocht. Benieuwd naar dit print jurkje met knopen en deze winkel? Lees dan deze blog.

Print jurkje met knopen

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Ik heb het jurkje gekocht in maat S. Hij past echt perfect en ik zou geen maat groter of kleiner hoeven hebben. Het jurkje heeft een v-hals, maar gelukkig niet een hele diepe. Daarnaast heeft de jurk een aantal knopen die helemaal naar beneden lopen. Dit zijn echter knopen voor de sier, dus deze kunnen niet openbarsten. Ik heb soms wel eens met een blouseje dat de knoopjes openbarsten, maar dat is bij dit jurkje dus niet het geval!

Lees tip: Khaki rokje met knopen | Outfit

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

De stof is daarnaast ook hartstikke zacht. Ik koop nooit meer vieze stofjes, dus dat zal je ook niet heel snel op mijn blog terug vinden. Dit jurkje is gemaakt van katoen en dus zeker een aanrader. Daarnaast heeft het jurkje korte mouwen, wat dus perfect is voor de zomer. Voor de winter kun je hierbij een dik vest en misschien een wat dikkere panty dragen.

Lees tip: Corduroy broek met hoge taille | Outfit

De schoenen die ik bij deze outfit draag heb ik een hele tijd gekocht bij Batavia Stad. Bij de Van Haren heb je ook zulke schoenen en die ga ik ook zeker kopen als ze in de sale zijn. Ben je dus op zoek naar leuke zwarte laarsjes, bekijk dan zeker een Van Haren. Daarnaast heb ik het vest gekocht bij de Sting.

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Nu is natuurlijk de vraag.. Waar komt dit leuke jurkje vandaan? Ik heb dit jurkje gekocht in Spanje in een winkel genaamd Lefties. Dit is een winkel die de ‘restjes’ heeft van Mango, Zara en H&M. De kleding daar is dus echt super goedkoop, maar ook nog eens heel leuk. Neem dus zeker een website op de website van Lefties.

Wat vind jij van dit print jurkje met knopen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.