Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Print jurkje met knopen | Outfit

Met kerst ben ik naar Malaga en Sevilla geweest. Deze twee steden liggen in Spanje en zoals de meeste wel weten, heb je in Spanje echt geweldige kledingwinkels. Zo kwam ik een winkel genaamd Lefties tegen in Spanje, waar ik dit super leuke jurkje heb gekocht. Benieuwd naar dit print jurkje met knopen en deze winkel? Lees dan deze blog.

Print jurkje met knopen

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Ik heb het jurkje gekocht in maat S. Hij past echt perfect en ik zou geen maat groter of kleiner hoeven hebben. Het jurkje heeft een v-hals, maar gelukkig niet een hele diepe. Daarnaast heeft de jurk een aantal knopen die helemaal naar beneden lopen. Dit zijn echter knopen voor de sier, dus deze kunnen niet openbarsten. Ik heb soms wel eens met een blouseje dat de knoopjes openbarsten, maar dat is bij dit jurkje dus niet het geval!

Lees tip: Khaki rokje met knopen | Outfit

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

De stof is daarnaast ook hartstikke zacht. Ik koop nooit meer vieze stofjes, dus dat zal je ook niet heel snel op mijn blog terug vinden. Dit jurkje is gemaakt van katoen en dus zeker een aanrader. Daarnaast heeft het jurkje korte mouwen, wat dus perfect is voor de zomer. Voor de winter kun je hierbij een dik vest en misschien een wat dikkere panty dragen.

Lees tip: Corduroy broek met hoge taille | Outfit

De schoenen die ik bij deze outfit draag heb ik een hele tijd gekocht bij Batavia Stad. Bij de Van Haren heb je ook zulke schoenen en die ga ik ook zeker kopen als ze in de sale zijn. Ben je dus op zoek naar leuke zwarte laarsjes, bekijk dan zeker een Van Haren. Daarnaast heb ik het vest gekocht bij de Sting.

Print jurkje met knopen Print jurkje met knopen

Nu is natuurlijk de vraag.. Waar komt dit leuke jurkje vandaan? Ik heb dit jurkje gekocht in Spanje in een winkel genaamd Lefties. Dit is een winkel die de ‘restjes’ heeft van Mango, Zara en H&M. De kleding daar is dus echt super goedkoop, maar ook nog eens heel leuk. Neem dus zeker een website op de website van Lefties.

Wat vind jij van dit print jurkje met knopen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 1 | Kortingsoverzicht

Elke week deel ik weer een nieuw kortingsoverzicht met jullie. Hierin staan dit keer alle koopjes van week 1. Ik...

Sluiten