Follow:
Fashion Personal

Photodiary | Pokemon Go en nieuwe schoenen

Waarschijnlijk kennen jullie de hype al Pokemon Go.. Verslavend en erg leuk.. Het is natuurlijk ook vakantie en dan ga ik redelijk vaak shoppen. Ik heb een erg mooi paar schoenen gekocht en daarom is het tijd voor wat nieuwe outfit foto’s met natuurlijk wat informatie over mijn Pokemon Go verslaving.

foto

Casual de bloemetjes water geven.. Op deze foto kunnen jullie al mijn nieuwe schoenen zien.

bessen

fotos

kiss

photo

Hier ben ik opzoek naar Pokemons *kuch*. Ik ben de laatste tijd zo verslaafd aan Pokemon Go en ik ben vast niet de enige. In plaats van de hele tijd binnen gamen, kom ik nu voor de verandering eens buiten. Ik ben nu level negen, nog niet zo hoog natuurlijk. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie het ook spelen en zo ja, welk level ben jij en wat is jouw favoriete pokemon?

photography

photos

schoen

schoenen

Mijn nieuwe schoenen! Ik heb deze schoenen gekocht bij de Bershka voor maar dertien euro. In de sale, maar ook zonder de sale vind ik Bershka echt geweldig. Toch zijn er in de sale wat leukere prijsjes, zoals jullie aan deze schoenen kunnen zien.

stare

vogel

Doe alsof dit een echte vogel is.. Vraag me eigenlijk niet wat ik hier deed, opdracht van de fotograaf. 😉

zitten

zon

outfit

Outfit:

 • Shirt: Bershka -Prijs onbekend
 • Broekje: Vero Moda – 12.95
 • Schoenen: Bershka – €13

Deze look is tot nu toe echt een van mijn favoriete zomer outfits. Helaas is het nooit zo vaak mooi weer in Nederland, maar als het een keer mooi weer is (zoals deze heerlijke dagen), dan ga ik zeker deze look nog een keer dragen.

Wat vind jij van deze (geweldige!) schoenen en outfit? En hoe is jouw Pokemon Go verslaving?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Melike

  Leuk zijn je nieuwe schoenen!

  22 juli 2016 at 11:52
 • Reply Natiza

  Wat leuke outfit!

  23 juli 2016 at 14:22
  • Reply Celine

   Dankjewel, wat lief!

   23 juli 2016 at 16:57
 • Reply Mariska

  Die schoenen zijn echt super leuk! En je outfit staat er heel leuk bij 😀

  23 juli 2016 at 20:22
  • Reply Celine

   Dankjewel, ik ben er ook erg blij mee!

   23 juli 2016 at 21:11
 • Reply Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

  What a lovely new shoes ♡

  ♡ * 3 delicious recipes * ♡

  27 juli 2016 at 11:44
  • Reply Celine

   Thankyou so much sweetheart <3

   27 juli 2016 at 12:01
 • Reply De bizarre vragen TAG - The Beautyboulevard

  […] was laatst nog in de stad om nog wat leuke zomerkleding in te slaan voor de vakantie. Daar heb ik nieuwe schoenen gekocht en nog veel meer. Ik houd zo erg van […]

  5 augustus 2016 at 08:02
 • Reply Marsha

  Leuke foto’s heb je gemaakt! En pokemon go is echt verslavend! Ik ben zelf momenteel level 22.

  14 augustus 2016 at 23:23
  • Reply Celine

   Dankjewel! Ik ben nu level 21 haha.x

   14 augustus 2016 at 23:49

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Thermen Buss

  Vorige week dinsdag ben ik naar de Thermen Bussloo geweest. Een wellness centrum met sauna's, baden en heerlijk eten. Een...

  Sluiten