Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
How to: Poeder aanbrengen op een droge huid
3 Comments

Written by Celine

7 augustus 2017

Poeder gebruiken terwijl je een droge huid hebt, ik hoor je al lachen. Toch heb ik vaak het probleem dat mijn makeup na een tijd gewoon verdwijnt en dat wil ik natuurlijk niet. Poeder zorgt ervoor dat jouw makeup beter blijft zitten. Hoe ik poeder aanbreng op een droge huid, lees je in dit artikel.

Poeder

De poeder die ik gebruik is de finishing powder van Hikari. Het is een volledig witte poeder en blend volledig in je huid mee. Geen gekke kleuren in je gezicht dus. Deze poeder breng ik heel makkelijk aan met een kwast speciaal voor poeder. Ik heb eigenlijk twee verschillende kwasten. Ik ben erachter gekomen dat de ene kwast was stroever is dan de andere, waardoor hij toch wat droge stukjes huid laat zien. Het is dus belangrijk dat je een zachte kwast heb zonder harde stukjes haar. Mij lijken de kwasten van ELF erg fijn en ik hoor hier dan ook erg veel fijne reviews over.

Poeder aanbrengen

droge huid

Ik zorg er eerst voor dat ik een hydraterende creme onder mijn foundation aanbreng. Soms breng ik ook nog een serum aan wanneer ik echt een hele erg droge huid heb. Daarnaast heb ik een foundation speciaal voor de droge huid. Dit is een redelijk vettige foundation, waardoor hij toch wat minder dekking geeft. Daarnaast verdwijnt deze foundation toch wat sneller dan mijn matte foundation. Dan komt deze poeder echt van pas. Door deze poeder verdwijnt mijn foundation echt minder snel en geeft het toch een mooie matte laag af. Ik vind het matte effect van deze poeder echt geweldig.

Gebruik jij poeder en heb jij een droge huid?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

3 Reacties

 1. Joanne

  Goede tips. Ik probeer sowieso zo min mogelijk poeder aan te brengen. Alleen op plekken waar het echt nodig is 🙂

  Antwoord
 2. Catia

  I have a very oily skin and have been using the finishing powder from NYX. Like that one, it is a translucid power and I use it every day, especially in the summer. Most days I will only apply my serum, moisturizer, and sunscreen after the cleansing and will always apply the power with a big brush to give that matte effect. Works perfectly as it controls the shine in my face all day long. I guess that at the end of the day these powders are pretty versatile and you can use them as they best suit you. Happy to know you found a solution you like 🙂

  Cátia

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah that’s so nice! I really like this powder for now, but maybe I am going to check some other powders out as well!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.