Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
How to: Poeder aanbrengen op een droge huid
3 Comments

Written by Celine

7 augustus 2017

Poeder gebruiken terwijl je een droge huid hebt, ik hoor je al lachen. Toch heb ik vaak het probleem dat mijn makeup na een tijd gewoon verdwijnt en dat wil ik natuurlijk niet. Poeder zorgt ervoor dat jouw makeup beter blijft zitten. Hoe ik poeder aanbreng op een droge huid, lees je in dit artikel.

Poeder

De poeder die ik gebruik is de finishing powder van Hikari. Het is een volledig witte poeder en blend volledig in je huid mee. Geen gekke kleuren in je gezicht dus. Deze poeder breng ik heel makkelijk aan met een kwast speciaal voor poeder. Ik heb eigenlijk twee verschillende kwasten. Ik ben erachter gekomen dat de ene kwast was stroever is dan de andere, waardoor hij toch wat droge stukjes huid laat zien. Het is dus belangrijk dat je een zachte kwast heb zonder harde stukjes haar. Mij lijken de kwasten van ELF erg fijn en ik hoor hier dan ook erg veel fijne reviews over.

Poeder aanbrengen

droge huid

Ik zorg er eerst voor dat ik een hydraterende creme onder mijn foundation aanbreng. Soms breng ik ook nog een serum aan wanneer ik echt een hele erg droge huid heb. Daarnaast heb ik een foundation speciaal voor de droge huid. Dit is een redelijk vettige foundation, waardoor hij toch wat minder dekking geeft. Daarnaast verdwijnt deze foundation toch wat sneller dan mijn matte foundation. Dan komt deze poeder echt van pas. Door deze poeder verdwijnt mijn foundation echt minder snel en geeft het toch een mooie matte laag af. Ik vind het matte effect van deze poeder echt geweldig.

Gebruik jij poeder en heb jij een droge huid?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

3 Reacties

 1. Joanne

  Goede tips. Ik probeer sowieso zo min mogelijk poeder aan te brengen. Alleen op plekken waar het echt nodig is 🙂

  Antwoord
 2. Catia

  I have a very oily skin and have been using the finishing powder from NYX. Like that one, it is a translucid power and I use it every day, especially in the summer. Most days I will only apply my serum, moisturizer, and sunscreen after the cleansing and will always apply the power with a big brush to give that matte effect. Works perfectly as it controls the shine in my face all day long. I guess that at the end of the day these powders are pretty versatile and you can use them as they best suit you. Happy to know you found a solution you like 🙂

  Cátia

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ah that’s so nice! I really like this powder for now, but maybe I am going to check some other powders out as well!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.