Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Geschreven door Celine Klooster

11 mei 2020

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je haar! Benieuwd naar de plasticvrije shampoo bars? Lees dan deze blog!

Plasticvrije Shampoo Bars

Happy Soaps Shampoo Bars

Al een lange tijd was ik mijn haar met shampoo bars. Het doet mijn haar echt heel veel goeds en daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu! Dit keer wilde ik wat nieuwe shampoo bars uitproberen, vooral omdat mijn oude shampoo bars op waren.

Happy Soaps Shampoo Bars

1 shampoo bar staat gelijk aan 4 shampooflessen en één shampoo bar kost maar 8.75 euro. Reken dus maar uit hoeveel geld jij wel niet bespaart door het gebruik van een shampoo bar! Ik ben in ieder geval al verliefd en daarom wilde ik wat nieuwe shampoo bars van HappySoaps uitproberen.

Happy Soaps Shampoo Bars

Zoals je kan zien, lijkt een shampoo bar eigenlijk gewoon op een blok zeep. Maar het is echt shampoo hoor! Het grootste verschil tussen een shampoo bar en gewoon een shampoofles is dat het veel milieubewuster is. HappySoaps maakt niet gebruik van plastic verpakkingen en dat is dus veel beter voor het milieu!

Hoe was je je haar?

Happy Soaps Shampoo Bars

Eigenlijk gebruik je de shampoo bar precies hetzelfde als hoe je een normaal zeepje zou gebruiken. Je maakt je handen een beetje nat, wrijft vervolgens met de shampoo bar over je handen en hij begint direct te schuimen! Je hoeft eigenlijk maar heel weinig van deze shampoo bar te gebruiken, want hij schuimt direct.

Plasticvrije Cinnamon Roll Shampoo Bar

Happy Soaps Shampoo Bars

Als eerste heb ik de Cinnamon Roll Shampoo Bar uitgeprobeerd. Dit hebben alle shampoo bars te bieden:

  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Palmolievrij
  • SLS- en SLES vrij
  • Cruelty Free
  • 70 gram
  • 90-110 wasbeurten (!!)
  • Anti roos

Deze shampoo bar is speciaal gemaakt voor het verzorgen en versterken van je haar. Heb jij bijvoorbeeld droog, slap, beschadigd en dun haar dan is deze shampoo bar echt perfect! Ook kan je het voor normaal haar gebruiken voor de voedende werking.

Kaneel
Plasticvrije shampoo bars

Deze shampoo bar ruikt vrij sterk als je hem in je hand hebt, maar niet schrikken hoor, want zodra je hem aanbrengt op je haar dan heeft het een subtiele geur! Mijn haar voelt meteen een stuk zachter aan en ik hoefde eigenlijk niet eens conditioner na deze shampoo bar te gebruiken. En dat terwijl ik dat eigenlijk altijd wel moet doen.

Ingrediënten

Kaneel, Shea Butter, Quinoa en olijfolie.

Tea-Riffic Shampoo Bar

Plasticvrije shampoo bars

De volgende shampoo bar die ik heb uitgeprobeerd is de Tea-Riffic Shampoo bar. Deze shampoo bar is ook gemaakt voor beschadigd, slap en droog haar (raad eens wie daar last van heeft!) en daarom is deze shampoo bar ook nog eens goed voor de hoofdhuid. De shampoo bar verzorgt jouw haar dus optimaal.

Tea bar

De geur van deze shampoo bar is een stuk subtieler, maar hij ruikt nog steeds lekker! Ook ruikt mijn haar nog lichtjes naar de shampoo bar nadat ik mijn haar met deze heb gewassen.

Ook bij deze shampoo bar wordt mijn haar echt zijdezacht. Heerlijk natuurlijk, want zo hoef ik eigenlijk helemaal geen conditioner te gebruiken.

Het enige nadeel aan deze shampoo bar vind ik dat de stukjes thee die erop zitten er bij gebruik afvallen. Vervolgens blijven deze stukjes thee in je haar zitten, wat natuurlijk niet erg ideaal is.

Ingrediënten van plasticvrije shampoo bars

Groene thee, shea butter, quinoa en olijfolie.

Aloë You Vera Much Shampoo Bar

Happy Soaps Shampoo Bars

Als laatste de Aloë Vera bar. Zoals sommige van jullie misschien wel weten, is Aloë Vera echt overal goed voor. Ik had nog nooit een Aloë Vera bar ergens gezien en ik wilde hem daarom erg graag uitproberen.

Lees tip: Slap haar en gevoelige hoofdhuid

Deze shampoo bar is geschikt voor beschadigd haar, maar je kan hem ook gebruiken bij normaal en vet haar. Ook bij deze shampoo bar wordt jouw haar dus weer optimaal verzorgd!

Aloe vera bar
Aloe vera bar

De shampoo bar heeft een subtiele geur, maar ruikt echt heerlijk. Ook na het wassen ruik ik weer de shampoo in mijn haar. Deze shampoo bar heeft geen stukjes die in je haar blijven zitten en ook schuimt hij erg fijn.

Mijn haar is na het wassen weer zijdezacht en ook bij deze shampoo bar hoef ik geen conditioner te gebruiken. Echt een aanrader dus!

Ingrediënten

Aloë Vera, Quinoa, Shea Butter, Olijfolie.

Welke shampoo bar van HappySoaps ga jij zeker proberen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.