Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Pixi Glow Mud Mask | Is dit masker echt zo goed?

Geschreven door Celine Klooster

18 april 2019

Door de seizoenswisseling is mijn huid weer extreem droog en daarom is het tijd om een nieuw masker uit te proberen. Op mijn Instagram zag je het al voorbij komen, het Pixi Glow Mud Mask. Ik kreeg hier veel reacties over dat het een geweldig masker zou zijn, maar is dit dan ook echt zo? Dat lees je in deze blog!

Zo ziet het masker eruit. Het is gewoon in een simpele groene verpakking, wat we van Pixibeauty gewend zijn. Het masker heeft een simpel draaidopje, waar je de substantie makkelijk uit kan knijpen. Op de achterkant staat daarnaast een kleine aanwijzing hoe je het masker precies moet aanbrengen.

Wat Pixi Beauty over dit masker zegt

Stimuleer, verduidelijk en helder je huid op met dit revitaliserende masker. De mineraalrijke behandeling absorbeert olie, onttrekt onzuiverheden en bestrijdt puistjes terwijl ze je teint een stimulerende boost geven. Koalien en zeezout zuiveren terwijl ginseng en aloë vera de balans herstellen.

Hoe breng je dit Pixi glow mud mask aan?

Pixi Glow Mud Mask Pixi Glow Mud Mask

Het is de bedoeling dat je dit masker in de avond aanbrengt, maar eigenlijk kan je dit masker gewoon op ieder moment van de dag aanbrengen. Breng een dunne laag aan op een schone huid en vermijd het gebied rond je ogen.

Laat het pixi glow mud mask vervolgens 15 minuten zitten en verwijder daarna het masker. Dep daarna je huid droog.

Dit masker kan je 2 tot 3 keer per week gebruiken of als een spotbehandeling. Voor het beste resultaat, gebruik Glow Tonic.

Dit product kan je voor ongeveer 4-6 weken gebruiken, maar het ligt er natuurlijk volledig aan hoevaak je het masker gebruikt en hoeveel je op je gezicht aanbrengt.

Wat vind ik van dit Pixi Glow Mud Mask?

Het klinkt allemaal goed, maar werkt het masker dan ook voor mijn droge huid?

Pixi Glow Mud Mask

Wanneer je het masker aanbrengt, voelt het vrij droog aan. Zoals je kan zien op de foto, is het een simpel blauw masker van een vrij dikke structuur. Het smeert niet makkelijk uit en ik had eerst het idee dat het mijn huid alleen nog maar droger zou maken. Naarmate de minuten verstreken, werd het masker nog iets harder, waardoor ik al helemaal het idee had dat mijn huid echt super droog zou zijn. Toch was dit niet het geval!

Nadat ik het masker verwijderde van mijn huid, voelde mijn huid gehydrateerd aan en waren vrijwel alle onevenheden van mijn huid verdwenen. Wel had ik nog een paar droge stukken op mijn huid, maar waren deze wel een stuk minder geworden door het masker.

Dit masker lost dus niet meteen alle problemen op met mijn droge huid, maar het heeft mijn huid wel een stuk beter gemaakt.

Pixi Glow Mud Mask

Ik moet wel erbij zeggen dat ik na het Glow Mud Mask, glow tonic heb gebruikt. Op de achterkant van de verpakking staat namelijk dat het een aanrader is om na dit masker glow tonic te gebruiken en dit heb ik dan ook gedaan. Glow tonic deed al super veel goeds voor mijn huid, dus ik denk dat het eindresultaat mede dankzij de glow tonic zo goed is.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Kaolin, Sea Silt (Mediterranean and Dead Sea Mud), Diatomaceous Earth, Bentonite, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Arctium Lappa Root (Burdock) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Panax (Ginseng) Root Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Fragrance, Dead Sea Salt, Iron Oxide (CI 77499), Citric Acid. 45ml / 1.01 fl.oz.

Dit masker is te koop voor 20 euro en is te koop bij Pixi Beauty.

Hoe lijkt jou dit pixi glow mud mask?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.