Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Pixi Glow Mud Mask | Is dit masker echt zo goed?

Geschreven door Celine Klooster

18 april 2019

Door de seizoenswisseling is mijn huid weer extreem droog en daarom is het tijd om een nieuw masker uit te proberen. Op mijn Instagram zag je het al voorbij komen, het Pixi Glow Mud Mask. Ik kreeg hier veel reacties over dat het een geweldig masker zou zijn, maar is dit dan ook echt zo? Dat lees je in deze blog!

Zo ziet het masker eruit. Het is gewoon in een simpele groene verpakking, wat we van Pixibeauty gewend zijn. Het masker heeft een simpel draaidopje, waar je de substantie makkelijk uit kan knijpen. Op de achterkant staat daarnaast een kleine aanwijzing hoe je het masker precies moet aanbrengen.

Wat Pixi Beauty over dit masker zegt

Stimuleer, verduidelijk en helder je huid op met dit revitaliserende masker. De mineraalrijke behandeling absorbeert olie, onttrekt onzuiverheden en bestrijdt puistjes terwijl ze je teint een stimulerende boost geven. Koalien en zeezout zuiveren terwijl ginseng en aloë vera de balans herstellen.

Hoe breng je dit Pixi glow mud mask aan?

Pixi Glow Mud Mask Pixi Glow Mud Mask

Het is de bedoeling dat je dit masker in de avond aanbrengt, maar eigenlijk kan je dit masker gewoon op ieder moment van de dag aanbrengen. Breng een dunne laag aan op een schone huid en vermijd het gebied rond je ogen.

Laat het pixi glow mud mask vervolgens 15 minuten zitten en verwijder daarna het masker. Dep daarna je huid droog.

Dit masker kan je 2 tot 3 keer per week gebruiken of als een spotbehandeling. Voor het beste resultaat, gebruik Glow Tonic.

Dit product kan je voor ongeveer 4-6 weken gebruiken, maar het ligt er natuurlijk volledig aan hoevaak je het masker gebruikt en hoeveel je op je gezicht aanbrengt.

Wat vind ik van dit Pixi Glow Mud Mask?

Het klinkt allemaal goed, maar werkt het masker dan ook voor mijn droge huid?

Pixi Glow Mud Mask

Wanneer je het masker aanbrengt, voelt het vrij droog aan. Zoals je kan zien op de foto, is het een simpel blauw masker van een vrij dikke structuur. Het smeert niet makkelijk uit en ik had eerst het idee dat het mijn huid alleen nog maar droger zou maken. Naarmate de minuten verstreken, werd het masker nog iets harder, waardoor ik al helemaal het idee had dat mijn huid echt super droog zou zijn. Toch was dit niet het geval!

Nadat ik het masker verwijderde van mijn huid, voelde mijn huid gehydrateerd aan en waren vrijwel alle onevenheden van mijn huid verdwenen. Wel had ik nog een paar droge stukken op mijn huid, maar waren deze wel een stuk minder geworden door het masker.

Dit masker lost dus niet meteen alle problemen op met mijn droge huid, maar het heeft mijn huid wel een stuk beter gemaakt.

Pixi Glow Mud Mask

Ik moet wel erbij zeggen dat ik na het Glow Mud Mask, glow tonic heb gebruikt. Op de achterkant van de verpakking staat namelijk dat het een aanrader is om na dit masker glow tonic te gebruiken en dit heb ik dan ook gedaan. Glow tonic deed al super veel goeds voor mijn huid, dus ik denk dat het eindresultaat mede dankzij de glow tonic zo goed is.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Kaolin, Sea Silt (Mediterranean and Dead Sea Mud), Diatomaceous Earth, Bentonite, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Arctium Lappa Root (Burdock) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Panax (Ginseng) Root Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Fragrance, Dead Sea Salt, Iron Oxide (CI 77499), Citric Acid. 45ml / 1.01 fl.oz.

Dit masker is te koop voor 20 euro en is te koop bij Pixi Beauty.

Hoe lijkt jou dit pixi glow mud mask?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.