Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Pixi Glow Mud Mask | Is dit masker echt zo goed?
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

18 april 2019

Door de seizoenswisseling is mijn huid weer extreem droog en daarom is het tijd om een nieuw masker uit te proberen. Op mijn Instagram zag je het al voorbij komen, het Pixi Glow Mud Mask. Ik kreeg hier veel reacties over dat het een geweldig masker zou zijn, maar is dit dan ook echt zo? Dat lees je in deze blog!

Zo ziet het masker eruit. Het is gewoon in een simpele groene verpakking, wat we van Pixibeauty gewend zijn. Het masker heeft een simpel draaidopje, waar je de substantie makkelijk uit kan knijpen. Op de achterkant staat daarnaast een kleine aanwijzing hoe je het masker precies moet aanbrengen.

Wat Pixi Beauty over dit masker zegt

Stimuleer, verduidelijk en helder je huid op met dit revitaliserende masker. De mineraalrijke behandeling absorbeert olie, onttrekt onzuiverheden en bestrijdt puistjes terwijl ze je teint een stimulerende boost geven. Koalien en zeezout zuiveren terwijl ginseng en aloë vera de balans herstellen.

Hoe breng je dit Pixi glow mud mask aan?

Pixi Glow Mud Mask Pixi Glow Mud Mask

Het is de bedoeling dat je dit masker in de avond aanbrengt, maar eigenlijk kan je dit masker gewoon op ieder moment van de dag aanbrengen. Breng een dunne laag aan op een schone huid en vermijd het gebied rond je ogen.

Laat het pixi glow mud mask vervolgens 15 minuten zitten en verwijder daarna het masker. Dep daarna je huid droog.

Dit masker kan je 2 tot 3 keer per week gebruiken of als een spotbehandeling. Voor het beste resultaat, gebruik Glow Tonic.

Dit product kan je voor ongeveer 4-6 weken gebruiken, maar het ligt er natuurlijk volledig aan hoevaak je het masker gebruikt en hoeveel je op je gezicht aanbrengt.

Wat vind ik van dit Pixi Glow Mud Mask?

Het klinkt allemaal goed, maar werkt het masker dan ook voor mijn droge huid?

Pixi Glow Mud Mask

Wanneer je het masker aanbrengt, voelt het vrij droog aan. Zoals je kan zien op de foto, is het een simpel blauw masker van een vrij dikke structuur. Het smeert niet makkelijk uit en ik had eerst het idee dat het mijn huid alleen nog maar droger zou maken. Naarmate de minuten verstreken, werd het masker nog iets harder, waardoor ik al helemaal het idee had dat mijn huid echt super droog zou zijn. Toch was dit niet het geval!

Nadat ik het masker verwijderde van mijn huid, voelde mijn huid gehydrateerd aan en waren vrijwel alle onevenheden van mijn huid verdwenen. Wel had ik nog een paar droge stukken op mijn huid, maar waren deze wel een stuk minder geworden door het masker.

Dit masker lost dus niet meteen alle problemen op met mijn droge huid, maar het heeft mijn huid wel een stuk beter gemaakt.

Pixi Glow Mud Mask

Ik moet wel erbij zeggen dat ik na het Glow Mud Mask, glow tonic heb gebruikt. Op de achterkant van de verpakking staat namelijk dat het een aanrader is om na dit masker glow tonic te gebruiken en dit heb ik dan ook gedaan. Glow tonic deed al super veel goeds voor mijn huid, dus ik denk dat het eindresultaat mede dankzij de glow tonic zo goed is.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Kaolin, Sea Silt (Mediterranean and Dead Sea Mud), Diatomaceous Earth, Bentonite, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Arctium Lappa Root (Burdock) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Panax (Ginseng) Root Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Fragrance, Dead Sea Salt, Iron Oxide (CI 77499), Citric Acid. 45ml / 1.01 fl.oz.

Dit masker is te koop voor 20 euro en is te koop bij Pixi Beauty.

Hoe lijkt jou dit pixi glow mud mask?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.