Follow:
Personal

Photodiary | Teveel natuur

Gisteren was ik met twee vriendinnen naar de Oostvaarders plassen geweest. Heerlijk weer, een klein regenbuitje en ik heb natuurlijk weer foto’s gemaakt. Ze zijn zeker gelukt en ik ben dan ook erg benieuwd wat jij ervan vindt. Enjoy!

birds

bloem

bloemen

bloemenn

bloempjes

gras

Heel veel bloemen, maar ook dieren zoals jullie kunnen zien. Ik heb in de Oostvaarders Plassen ook nog paarden en herten gezien. Deze dieren waren erg ver en ik heb dan ook gebruik gemaakt van mijn zoomfunctie op mijn camera. Ik kan 65x inzoomen, dus dat is perfect.

hert

herten

hertens

hertjes

oneyellow

paard

paardjes

paars

paarsbloem

Zo mooi zijn deze bloemen altijd, I love it!

pad

rood

storm

Zoals je op de foto hierboven kunt zien was het eerst niet het beste weer. Ik had echt het gevoel dat het heel hard ging onweren en stormen en dat ik dus een vluchtpoging moest maken om mijn camera te redden. Ik heb het gelukkig overleefd en mijn camera ook.

vlinder

Vlinders waren er zeker genoeg. Je moest oppassen waar je loopt, tenminste als je geen vlinders wilde doden. Deze vlinder bleef mooi liggen, waardoor ik een foto kon maken.

vogel

vogels

Deze vogels maken zo’n geluid, dat ik dacht dat het een varken was. Ik en mijn vriendinnen nog helemaal zoeken, maar het waren maar vogels, helaas.

Oostvaarders plassen

natuur

Ik ben op de laatste foto best trots. Ik weet nog steeds niet hoe ik de achtergrond wazig kan maken, maar het is toch gelukt.

Wat vind jij van deze foto’s en heb je nog tips?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tamara TS

  Supermooi daar! Ik heb zelf heel weinig verstand van foto’s, maar ik weet wel wat ik mooi vind en ik vind ze mooi gelukt!

  15 juli 2016 at 21:43
  • Reply Celine

   Ah lief, dankjewel!x

   15 juli 2016 at 22:04
 • Reply Saskia

  Wat een fijne natuur foto’s! Ik kan daar zo van genieten. Lopen en foto’s maken in de natuur.

  16 juli 2016 at 09:09
 • Reply Disna

  Prachtige foto’s …..

  29 juli 2016 at 00:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Artdeco lipstick | Foto’s, swatches en review

  Ik kende Artdeco nog niet, totdat ik een mailtje kreeg van SimplyPr. Zoals je waarschijnlijk wel weet, ben ik echt...

  Sluiten