Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Photodiary | Teveel natuur
4 Comments

Written by Celine

15 juli 2016

Gisteren was ik met twee vriendinnen naar de Oostvaarders plassen geweest. Heerlijk weer, een klein regenbuitje en ik heb natuurlijk weer foto’s gemaakt. Ze zijn zeker gelukt en ik ben dan ook erg benieuwd wat jij ervan vindt. Enjoy!

birds

bloem

bloemen

bloemenn

bloempjes

gras

Heel veel bloemen, maar ook dieren zoals jullie kunnen zien. Ik heb in de Oostvaarders Plassen ook nog paarden en herten gezien. Deze dieren waren erg ver en ik heb dan ook gebruik gemaakt van mijn zoomfunctie op mijn camera. Ik kan 65x inzoomen, dus dat is perfect.

hert

herten

hertens

hertjes

oneyellow

paard

paardjes

paars

paarsbloem

Zo mooi zijn deze bloemen altijd, I love it!

pad

rood

storm

Zoals je op de foto hierboven kunt zien was het eerst niet het beste weer. Ik had echt het gevoel dat het heel hard ging onweren en stormen en dat ik dus een vluchtpoging moest maken om mijn camera te redden. Ik heb het gelukkig overleefd en mijn camera ook.

vlinder

Vlinders waren er zeker genoeg. Je moest oppassen waar je loopt, tenminste als je geen vlinders wilde doden. Deze vlinder bleef mooi liggen, waardoor ik een foto kon maken.

vogel

vogels

Deze vogels maken zo’n geluid, dat ik dacht dat het een varken was. Ik en mijn vriendinnen nog helemaal zoeken, maar het waren maar vogels, helaas.

Oostvaarders plassen

natuur

Ik ben op de laatste foto best trots. Ik weet nog steeds niet hoe ik de achtergrond wazig kan maken, maar het is toch gelukt.

Wat vind jij van deze foto’s en heb je nog tips?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Tamara TS

  Supermooi daar! Ik heb zelf heel weinig verstand van foto’s, maar ik weet wel wat ik mooi vind en ik vind ze mooi gelukt!

  Antwoord
 2. Saskia

  Wat een fijne natuur foto’s! Ik kan daar zo van genieten. Lopen en foto’s maken in de natuur.

  Antwoord
 3. Disna

  Prachtige foto’s …..

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.