Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Photodiary | Teveel natuur
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

15 juli 2016

Gisteren was ik met twee vriendinnen naar de Oostvaarders plassen geweest. Heerlijk weer, een klein regenbuitje en ik heb natuurlijk weer foto’s gemaakt. Ze zijn zeker gelukt en ik ben dan ook erg benieuwd wat jij ervan vindt. Enjoy!

birds

bloem

bloemen

bloemenn

bloempjes

gras

Heel veel bloemen, maar ook dieren zoals jullie kunnen zien. Ik heb in de Oostvaarders Plassen ook nog paarden en herten gezien. Deze dieren waren erg ver en ik heb dan ook gebruik gemaakt van mijn zoomfunctie op mijn camera. Ik kan 65x inzoomen, dus dat is perfect.

hert

herten

hertens

hertjes

oneyellow

paard

paardjes

paars

paarsbloem

Zo mooi zijn deze bloemen altijd, I love it!

pad

rood

storm

Zoals je op de foto hierboven kunt zien was het eerst niet het beste weer. Ik had echt het gevoel dat het heel hard ging onweren en stormen en dat ik dus een vluchtpoging moest maken om mijn camera te redden. Ik heb het gelukkig overleefd en mijn camera ook.

vlinder

Vlinders waren er zeker genoeg. Je moest oppassen waar je loopt, tenminste als je geen vlinders wilde doden. Deze vlinder bleef mooi liggen, waardoor ik een foto kon maken.

vogel

vogels

Deze vogels maken zo’n geluid, dat ik dacht dat het een varken was. Ik en mijn vriendinnen nog helemaal zoeken, maar het waren maar vogels, helaas.

Oostvaarders plassen

natuur

Ik ben op de laatste foto best trots. Ik weet nog steeds niet hoe ik de achtergrond wazig kan maken, maar het is toch gelukt.

Wat vind jij van deze foto’s en heb je nog tips?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Tamara TS

  Supermooi daar! Ik heb zelf heel weinig verstand van foto’s, maar ik weet wel wat ik mooi vind en ik vind ze mooi gelukt!

  Antwoord
 2. Saskia

  Wat een fijne natuur foto’s! Ik kan daar zo van genieten. Lopen en foto’s maken in de natuur.

  Antwoord
 3. Disna

  Prachtige foto’s …..

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.