Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Photodiary | Dag lekker weer..
3 Comments

Written by Celine

13 mei 2016

Afgelopen week had ik een photodiary online gezet, want tja door dit mooie weer maak ik veel foto’s. Deze photodiary was een succes en ik vond het dan ook heel leuk om mijn foto’s te laten zien. Afgelopen weekend heb ik weer in de tuin gezeten en heerlijk genoten van het weer en foto’s gemaakt. Enjoy!

bamboo

Ik heb al deze foto’s in mijn tuin gemaakt. Ik heb een redelijk grote tuin dus er zijn aardig wat elementen waar ik foto’s van kan maken.

bird

Deze vogel zat mooi stil en daar heb ik een foto van gemaakt. Niet veel bijzonders dus.

boeda

Een boeddha.. Eigenlijk ziet mijn tuin er wel erg gaaf uit met al die aspecten, credits to my mum.

flower

Nou ik kan tenminste niet klagen dat mijn tuin geen kleur heeft. Wat een prachtige bloemetjes.

image5 [790501]

Roze, paars welke kleur is de volgende?

image7 [790503]

Deze vogel zat op het dak van de buren. Ik heb serieus vanuit mijn tuin helemaal ingezoomd naar dit dak en een foto van de vogel gemaakt. En hij is nog scherp ook!

photodiary

In de tuin hebben we ook nog een vijver, waar deze prachtige bloemetjes in staan.

plant

De jungle is real.

purple

Deze bloem heeft eigenlijk wel een mooi effect tussen alle groene planten erom heen. I love it!

red

Tja, er zit nou eenmaal veel kleur in mijn tuin. Dit keer een rode boom!

water

Dit is een lush badbomb. Oke nee grapje, ook al lijkt het er eigenlijk wel op. Dit is gewoon het water van mijn vijver, lekker bijzonder.

*Ik heb deze foto’s gemaakt met een Canon sx60 hs en ze zijn niet bewerkt. Voor meer tuin tips, kijk op Moestuin Stekjes!

Welke foto is jouw favoriet?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

3 Reacties

  1. Rochella

    Het mooie weer haalt het beste in ons naar boven en dus ook mooi foto’s zoals hier boven. Wat heb je veel kleur in je tuin, erg mooi. Mijn Photo Diary was ook top deze week omdat er zoveel te doen is met het mooie weer. Had je die al gezien? XOXO

    Antwoord
  2. Lisa

    Leuk!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.