Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
pHenomenal gel van Pixi Beauty | Review

Geschreven door Celine Klooster

8 augustus 2019

Regelmatig heb ik last van een droge huid en dat betekent dat ik altijd zoek naar fijne producten voor mijn huid. Pixi Beauty heeft een hoop producten die ik al met liefde gebruik en nu zijn ze weer uitgekomen met een reeks fijne producten. Van deze reeks test ik de pHenomenal gel van Pixi Beauty. Benieuwd naar deze gel? Lees dan deze blog.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

pHenomenal gel van Pixi Beauty

De Pixi pHenomenal Gel is een nieuwe moisturizer die is gemaakt voor gebruik na het reinigen om vocht te herstellen, de huid in balans te brengen en pH-waarden te neutraliseren. De gel bevat een hele reeks vochtinbrengende ingrediënten die hydratatie van de huid herstellen.

Het is vrij lastig om vast te stellen of deze gel echt de pH waarden van mijn huid herstellen, maar ik kan natuurlijk wel vertellen wat deze gel met mijn huid doet.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

Deze tube bevat 50ml en kost je $24. Dit is naar mijn mening een vrij hoge prijs voor een tube van 50ml, maar de producten van Pixi Beauty zijn in het algemeen wel heel goed. Zo zijn ze een tijdje geleden uitgekomen met de Glow Tonic, wat echt een geweldig product is voor mijn huid.

Deze gel bevat geen parfum en bevat een aantal hydraterende ingrediënten, zoals water, glycerin, emoillent Sodium Acrylate en Glycereth. En het is duidelijk dat deze ingrediënten goed werken voor mijn huid. In de avond doe ik een klein beetje van deze gel op en de volgende dag is mijn huid helemaal zacht.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Glycereth-26, Betaine, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isododecane, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Retinyl Palmitate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Tocopherol, Isohexadecane, Trehalose, Panthenol, Polysorbate 80, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Disodium EDTA.

pHenomenal gel van Pixi Beauty swatch

Een nadeel is dat deze gel wel een beetje plakt, waardoor ik de gel nooit overdag op zou doen. Een ander nadeel is dat je door de verpakking vrij veel aanbrengt, doordat de opening zo groot is. Zo heb je echt niet veel nodig van deze gel, maar komt er al snel veel uit, waardoor je toch te veel op je gezicht moet aanbrengen.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

Al met al, de gel werkt hartstikke goed als je last hebt van een droge huid. De opening is misschien wat te groot en de tube misschien net wat te klein voor de prijs, maar als je op zoek bent naar een fijne moisturizer zonder schadelijke ingrediënten, dan is deze pHenomenal gel van Pixi Beauty echt wat voor jou!

Hoe lijkt jou deze pHenomenal gel van Pixi Beauty?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

2 Reacties

  1. Beauty blogger

    Het is leuk om je blog te lezen over pHenomenal Gel, ik zal het uitproberen en het resultaat ervan bekijken.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.