Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
pHenomenal gel van Pixi Beauty | Review
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

8 augustus 2019

Regelmatig heb ik last van een droge huid en dat betekent dat ik altijd zoek naar fijne producten voor mijn huid. Pixi Beauty heeft een hoop producten die ik al met liefde gebruik en nu zijn ze weer uitgekomen met een reeks fijne producten. Van deze reeks test ik de pHenomenal gel van Pixi Beauty. Benieuwd naar deze gel? Lees dan deze blog.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

pHenomenal gel van Pixi Beauty

De Pixi pHenomenal Gel is een nieuwe moisturizer die is gemaakt voor gebruik na het reinigen om vocht te herstellen, de huid in balans te brengen en pH-waarden te neutraliseren. De gel bevat een hele reeks vochtinbrengende ingrediënten die hydratatie van de huid herstellen.

Het is vrij lastig om vast te stellen of deze gel echt de pH waarden van mijn huid herstellen, maar ik kan natuurlijk wel vertellen wat deze gel met mijn huid doet.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

Deze tube bevat 50ml en kost je $24. Dit is naar mijn mening een vrij hoge prijs voor een tube van 50ml, maar de producten van Pixi Beauty zijn in het algemeen wel heel goed. Zo zijn ze een tijdje geleden uitgekomen met de Glow Tonic, wat echt een geweldig product is voor mijn huid.

Deze gel bevat geen parfum en bevat een aantal hydraterende ingrediënten, zoals water, glycerin, emoillent Sodium Acrylate en Glycereth. En het is duidelijk dat deze ingrediënten goed werken voor mijn huid. In de avond doe ik een klein beetje van deze gel op en de volgende dag is mijn huid helemaal zacht.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Glycereth-26, Betaine, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isododecane, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Retinyl Palmitate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Tocopherol, Isohexadecane, Trehalose, Panthenol, Polysorbate 80, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Disodium EDTA.

pHenomenal gel van Pixi Beauty swatch

Een nadeel is dat deze gel wel een beetje plakt, waardoor ik de gel nooit overdag op zou doen. Een ander nadeel is dat je door de verpakking vrij veel aanbrengt, doordat de opening zo groot is. Zo heb je echt niet veel nodig van deze gel, maar komt er al snel veel uit, waardoor je toch te veel op je gezicht moet aanbrengen.

pHenomenal gel van Pixi Beauty

Al met al, de gel werkt hartstikke goed als je last hebt van een droge huid. De opening is misschien wat te groot en de tube misschien net wat te klein voor de prijs, maar als je op zoek bent naar een fijne moisturizer zonder schadelijke ingrediënten, dan is deze pHenomenal gel van Pixi Beauty echt wat voor jou!

Hoe lijkt jou deze pHenomenal gel van Pixi Beauty?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

  1. Beauty blogger

    Het is leuk om je blog te lezen over pHenomenal Gel, ik zal het uitproberen en het resultaat ervan bekijken.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.