Follow:
Personal TB

Personal update: Ik ga naar 5SOS!

5sos

Door Celine – Vandaag een kleine personal update! Over o.a 5 Seconds of Summer en meer!

Woehh! Ik heb vrijdag kaartje voor 5 Seconds of Summer weten te scoren! Mijn vraag aan jullie is nu, gaan jullie ook? En zo ja, waar zitten jullie? Mij lijkt het erg leuk om voor de show af te tellen en misschien een kleine meet-up te organiseren. Ik ga zelf op de 22ste en ik zit in vak 111, rij 15 op stoel 383 en 382. Ga jij op de 21ste? Hou mij dan zeker ook even op de hoogte. Nog 203 dagen!

Ik heb het de laatste tijd heel erg druk met school en de toetsweek komt er ook aan. Natuurlijk komen er artikelen online, maar ik zou er eventueel een beetje laat mee komen. Ik ga tenminste nu een paar artikelen schrijven voor de toetsweek en volgende week. Ook komen er een aantal super leuke artikelen online en meer! Stay Tuned!

Liefs, Celine.

 

~ Sounds Good Feels Good – 5sos

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De beste tips tegen school stress

Door Celine - Ik ben druk, druk en nog eens druk! De leraren geven voor mijn gevoel veel te veel...

Sluiten