Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Personal: Horrible we
0 Comments

Written by Celine

27 maart 2015

Door Celine – Een keer iets totaal anders op The Beautyboulevard. In dit artikel schrijf ik over de vreselijkste week die ik ooit heb gehad.

Het begon allemaal maandag ( Duh! Op maandag begint de week). Ik moest dansen en had voor de zoveelste keer een discussie met mijn danslerares. Waarschijnlijk denken alle kinderen in mijn dansgroep nu, dat ik een enorme bitch ben.

Dinsdag was ik gelukkig vrij en ging ik lekker naar de stad. Helaas kreeg ik voor de zoveelste keer het benauwd in de primark en was al snel een deel van de dag, die leuk moest worden verpest.

Woensdag kreeg ik verschrikkelijk nieuws te horen. Zayn is uit de band gestapt. Jullie denken nu vast wel van, is dat het? Maar als je vijf super leuke jongens voor al vijf jaar steunt en vervolgens dit te horen krijgt, dan zak je toch echt even in. Ik hoorde dit nieuws op dansen en was dan natuurlijk meteen geschokken. Vevolgens gingen kinderen uit mijn dansgroep ook nog mij toe lachen, omdat ik opeens zo verdrietig deed. Kon deze dag nog erger worden?

Donderdag moest ik een hele dag naar school. Nou wat kon ik mij goed concentreren zeg, maar niet heus. Ik moest gewoon de heletijd denken aan Zayn, gelukkig steunde kinderen uit mijn klas me wel. Op een of andere manier begrepen ze me, wat een opluchting was.

Vandaag ga ik naar een opera. Nee, dit doe ik niet voor de lol, dit moet natuurlijk weer eens voor school. En dan moeten we ook nog in gala kleren komen, geweldig. Hopelijk word dit nog een beetje een leuke dag.

Het enige wat ik zeker weet: One Direction is geen One Direction zonder Zayn.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.