Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Personal: Horrible we
0 Comments

Written by Celine

27 maart 2015

Door Celine – Een keer iets totaal anders op The Beautyboulevard. In dit artikel schrijf ik over de vreselijkste week die ik ooit heb gehad.

Het begon allemaal maandag ( Duh! Op maandag begint de week). Ik moest dansen en had voor de zoveelste keer een discussie met mijn danslerares. Waarschijnlijk denken alle kinderen in mijn dansgroep nu, dat ik een enorme bitch ben.

Dinsdag was ik gelukkig vrij en ging ik lekker naar de stad. Helaas kreeg ik voor de zoveelste keer het benauwd in de primark en was al snel een deel van de dag, die leuk moest worden verpest.

Woensdag kreeg ik verschrikkelijk nieuws te horen. Zayn is uit de band gestapt. Jullie denken nu vast wel van, is dat het? Maar als je vijf super leuke jongens voor al vijf jaar steunt en vervolgens dit te horen krijgt, dan zak je toch echt even in. Ik hoorde dit nieuws op dansen en was dan natuurlijk meteen geschokken. Vevolgens gingen kinderen uit mijn dansgroep ook nog mij toe lachen, omdat ik opeens zo verdrietig deed. Kon deze dag nog erger worden?

Donderdag moest ik een hele dag naar school. Nou wat kon ik mij goed concentreren zeg, maar niet heus. Ik moest gewoon de heletijd denken aan Zayn, gelukkig steunde kinderen uit mijn klas me wel. Op een of andere manier begrepen ze me, wat een opluchting was.

Vandaag ga ik naar een opera. Nee, dit doe ik niet voor de lol, dit moet natuurlijk weer eens voor school. En dan moeten we ook nog in gala kleren komen, geweldig. Hopelijk word dit nog een beetje een leuke dag.

Het enige wat ik zeker weet: One Direction is geen One Direction zonder Zayn.

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

Met de lente in volle gang en de zomer die langzaam in zicht komt, is het tijd om de leukste kledingtrends voor kinderen onder de loep te nemen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoolkleding of gewoon wat frisse inspiratie wilt voor de garderobe...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.