Follow:
TB

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw en ons zoontje van 2,5 in Landgraaf. In het dagelijks leven werk ik als postbezorger bij PostNL en daarnaast heb ik een krantenwijk. Mijn hobby’s zijn muziek (zowel zingen als luisteren en zo nu en dan schrijven), wandelen en erop uit gaan en schrijven. Vandaar natuurlijk ook dat ik een blog ben gestart een aantal jaren geleden.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet Patricia neemt je mee. Een blog voor mensen die met mij mee willen op reis door mijn leven.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven?

Ik blog over verschillende onderwerpen. Misschien dat mijn niche nog wel het meest in de buurt komt bij lifestyle, al wil ik heel graag min of meer omswitchen naar food, health en lifestyle. Dan heb ik voor mezelf een net wat bredere interesse groep aangesproken om over te schrijven.

patricia neemt je mee

4. Hoelang blog jij al?

Ik schreef in september 2012 mijn eerste artikeltje. Volgend jaar heb ik dus mijn vijf jarig jubileum. Gaat eigenlijk toch hard, die tijd.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Aanvankelijk kreeg ik eigenlijk nooit echt reacties op mijn blog. Maar de laatste tijd hoor ik steeds meer van vrienden en bekenden dat ze mijn blog lezen en dat ze het leuk vinden te lezen. En dat vind ik natuurlijk wel weer heel erg leuk om te horen. Sowieso vind ik alle reacties op mijn blog leuk om te horen. Ook al doe je het daar in principe niet echt voor, het is toch een stukje waardering voor wat je doet.

6. Jouw blog heet Patricia neemt je mee, hoe kom jij op die naam?

Dat komt eigenlijk doordat ik mijn blog ooit begon als een soort stok achter de deur om te gaan hardlopen. Maar na een korte blessure ging ik meer over andere onderwerpen en dingen schrijven die me bezighielden. Eigenlijk was het dus de bedoeling dat ik de lezer mee zou nemen in mijn hardloop avontuur. Maar wie weet dat ik dat in de toekomst weleens oppak als ik echt aan lopen doe. Want dat hardlopen wil ik zeker wel weer op gaan pakken.

7. Waar haal je jouw inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit alles wat ik meemaak. Uit ontwikkelingen in het leven van mijn zoontje, ervaringen die ik opdoe tijdens mijn werk, actualiteiten in de media, producten die ik ontvang voor een review, noem het allemaal maar op.

8. Zou je nog iets met je blog willen bereiken? Bijvoorbeeld fulltime blogger worden?

Ik zou graag mijn blog groter willen laten worden. En ja, het lijkt me geweldig om fulltime met mijn blog bezig te zijn. Dus als dat mogelijk zou zijn, dan zou ik dat meteen doen. Maar ik ben ook wel zo reëel dat ik weet dat fulltime bloggen iets is wat heel moeilijk is. Zeker zolang ik nog niet zo heel groot ben als blogger.

9. Zou er ooit een reden zijn om te stoppen met bloggen?

Een reden om te stoppen met bloggen? Dat zou ik nu zo even niet weten. Op dit moment heb ik niet zoiets van als dat gebeurt, dan ga ik stoppen. Misschien als ik niet meer geniet van het bloggen dat ik dan zou stoppen, maar dat weet ik ook niet zeker.

10. Heb jij nog handige tips voor je mede bloggers?

Blijf geloven in wat je doet, heb geduld en blijf dicht bij jezelf. En geniet van het bloggen!

Ik kende Patricia nog niet, maar ze laat zeker mijn ogen openen. Ze schrijft naar mijn idee met zoveel passie en zoveel liefde. Ik ga zeker haar blog blijven volgen.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Patricia Schmitz-Heres

  Mooi artikel is het geworden! Dank je wel voor het interview!

  6 november 2016 at 12:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Waarom ik het gebruik van sommige make-up soorten niet snap

  Bronzer, highlighter, eyeliner. Het gebruik van sommige make-up soorten snap ik gewoon niet. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik draag...

  Sluiten