Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Celine interviewt: Patricia neemt je mee
2 Comments

Written by Celine

6 november 2016

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen.

1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc?

Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw en ons zoontje van 2,5 in Landgraaf. In het dagelijks leven werk ik als postbezorger bij PostNL en daarnaast heb ik een krantenwijk. Mijn hobby’s zijn muziek (zowel zingen als luisteren en zo nu en dan schrijven), wandelen en erop uit gaan en schrijven. Vandaar natuurlijk ook dat ik een blog ben gestart een aantal jaren geleden.

2. Hoe heet je blog en hoe zou jij je blog omschrijven?

Mijn blog heet Patricia neemt je mee. Een blog voor mensen die met mij mee willen op reis door mijn leven.

3. Waar blog jij over, hoe zou jij je niche omschrijven?

Ik blog over verschillende onderwerpen. Misschien dat mijn niche nog wel het meest in de buurt komt bij lifestyle, al wil ik heel graag min of meer omswitchen naar food, health en lifestyle. Dan heb ik voor mezelf een net wat bredere interesse groep aangesproken om over te schrijven.

patricia neemt je mee

4. Hoelang blog jij al?

Ik schreef in september 2012 mijn eerste artikeltje. Volgend jaar heb ik dus mijn vijf jarig jubileum. Gaat eigenlijk toch hard, die tijd.

5. Wat vinden je familie en vrienden van je blog?

Aanvankelijk kreeg ik eigenlijk nooit echt reacties op mijn blog. Maar de laatste tijd hoor ik steeds meer van vrienden en bekenden dat ze mijn blog lezen en dat ze het leuk vinden te lezen. En dat vind ik natuurlijk wel weer heel erg leuk om te horen. Sowieso vind ik alle reacties op mijn blog leuk om te horen. Ook al doe je het daar in principe niet echt voor, het is toch een stukje waardering voor wat je doet.

6. Jouw blog heet Patricia neemt je mee, hoe kom jij op die naam?

Dat komt eigenlijk doordat ik mijn blog ooit begon als een soort stok achter de deur om te gaan hardlopen. Maar na een korte blessure ging ik meer over andere onderwerpen en dingen schrijven die me bezighielden. Eigenlijk was het dus de bedoeling dat ik de lezer mee zou nemen in mijn hardloop avontuur. Maar wie weet dat ik dat in de toekomst weleens oppak als ik echt aan lopen doe. Want dat hardlopen wil ik zeker wel weer op gaan pakken.

7. Waar haal je jouw inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit alles wat ik meemaak. Uit ontwikkelingen in het leven van mijn zoontje, ervaringen die ik opdoe tijdens mijn werk, actualiteiten in de media, producten die ik ontvang voor een review, noem het allemaal maar op.

8. Zou je nog iets met je blog willen bereiken? Bijvoorbeeld fulltime blogger worden?

Ik zou graag mijn blog groter willen laten worden. En ja, het lijkt me geweldig om fulltime met mijn blog bezig te zijn. Dus als dat mogelijk zou zijn, dan zou ik dat meteen doen. Maar ik ben ook wel zo reëel dat ik weet dat fulltime bloggen iets is wat heel moeilijk is. Zeker zolang ik nog niet zo heel groot ben als blogger.

9. Zou er ooit een reden zijn om te stoppen met bloggen?

Een reden om te stoppen met bloggen? Dat zou ik nu zo even niet weten. Op dit moment heb ik niet zoiets van als dat gebeurt, dan ga ik stoppen. Misschien als ik niet meer geniet van het bloggen dat ik dan zou stoppen, maar dat weet ik ook niet zeker.

10. Heb jij nog handige tips voor je mede bloggers?

Blijf geloven in wat je doet, heb geduld en blijf dicht bij jezelf. En geniet van het bloggen!

Ik kende Patricia nog niet, maar ze laat zeker mijn ogen openen. Ze schrijft naar mijn idee met zoveel passie en zoveel liefde. Ik ga zeker haar blog blijven volgen.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Nick | Hotspot

Celine interviewt: Nick | Hotspot

De eerste mannelijke blogger die ik interview! Is een keer wat anders en ik vind het hartstikke leuk om te doen! Wil jij ook Nick leren kennen en natuurlijk zijn blog Hotspotjes? Lees dan snel verder! Interview 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.