Follow:
Fashion Outfits Vrouwen Fashion

Panter jurk met knoopsluiting | Outfit

Herfst is echt het perfecte weer voor jurkjes. Zo draag ik vaak jurkjes, bijvoorbeeld met een lekker dik vest, maar ook met een leuke trui erboven. H&M heeft altijd een hoop leuke aanbiedingen en bij de sale kwam ik dan ook deze leuke panter jurk met knoopsluiting tegen. Benieuwd naar deze jurk en hoeveel hij kostte? Lees dan deze blog.

Panter jurk met knoopsluiting

Panter jurk met knoopsluiting

Het is een dun jurkje, wat natuurlijk perfect is voor als het weer nog niet te koud is. Als het toch wat kouder is, dan draag ik dit jurkje met een dik vest die ik kan sluiten. Het vest wat ik hierboven op de foto draag heb ik van mijn tante gekregen. Een geweldig vest en het is dan ook lekker warm.

Panter jurk met knoopsluiting

Deze jurk heeft een V-hals, een knoopsluiting en smalle, verstelbare schouderbandjes. De verstelbare bandjes zijn echt hartstikke handig, sinds ik altijd last heb dat mijn bandjes afzakken of dat het jurkje veel te laag zit. Daarnaast is de onderkant afgerond, wat het jurkje een speels effect geeft. Het jurkje is gemaakt van Viscose, maar hij is wel lekker zacht. Het is een dun, maar fijn stofje.

Lees tip: Jurken voor de herfst

Panter jurk met knoopsluiting

Dit jurkje heb ik gekocht in maat 38, terwijl ik normaal maat 34 heb. Natuurlijk een heel groot verschil, maar verrassend genoeg was hij niet veel te groot. Ik raad het dan ook aan om zeker een maat groter te kopen, omdat hij anders waarschijnlijk te strak zit.

Panter jurk met knoopsluiting

Deze jurk heb ik van de H&M. Hij kost 20 euro, maar zelf heb ik hem gekocht in de aanbieding voor 8 euro. Ik raad het sowieso aan om een maatje groter te nemen, want anders valt deze jurk waarschijnlijk te strak. Klik hier voor de jurk en hier voor meer leuke items met panter printje!

Wat vind jij van deze panter jurk met knoopsluiting?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De beste cadeaus voor mannen en vrouwen! | Tips

Het wordt alweer snel kerst en dat betekent dat we weer cadeautjes voor iedereen moeten kopen. Het is altijd lastig...

Sluiten