Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Panter jurk met knoopsluiting | Outfit

Geschreven door Celine Klooster

17 november 2018

Herfst is echt het perfecte weer voor jurkjes. Zo draag ik vaak jurkjes, bijvoorbeeld met een lekker dik vest, maar ook met een leuke trui erboven. H&M heeft altijd een hoop leuke aanbiedingen en bij de sale kwam ik dan ook deze leuke panter jurk met knoopsluiting tegen. Benieuwd naar deze jurk en hoeveel hij kostte? Lees dan deze blog.

Panter jurk met knoopsluiting

Panter jurk met knoopsluiting

Het is een dun jurkje, wat natuurlijk perfect is voor als het weer nog niet te koud is. Als het toch wat kouder is, dan draag ik dit jurkje met een dik vest die ik kan sluiten. Het vest wat ik hierboven op de foto draag heb ik van mijn tante gekregen. Een geweldig vest en het is dan ook lekker warm.

Panter jurk met knoopsluiting

Deze jurk heeft een V-hals, een knoopsluiting en smalle, verstelbare schouderbandjes. De verstelbare bandjes zijn echt hartstikke handig, sinds ik altijd last heb dat mijn bandjes afzakken of dat het jurkje veel te laag zit. Daarnaast is de onderkant afgerond, wat het jurkje een speels effect geeft. Het jurkje is gemaakt van Viscose, maar hij is wel lekker zacht. Het is een dun, maar fijn stofje.

Lees tip: Jurken voor de herfst

Panter jurk met knoopsluiting

Dit jurkje heb ik gekocht in maat 38, terwijl ik normaal maat 34 heb. Natuurlijk een heel groot verschil, maar verrassend genoeg was hij niet veel te groot. Ik raad het dan ook aan om zeker een maat groter te kopen, omdat hij anders waarschijnlijk te strak zit.

Panter jurk met knoopsluiting

Deze jurk heb ik van de H&M. Hij kost 20 euro, maar zelf heb ik hem gekocht in de aanbieding voor 8 euro. Ik raad het sowieso aan om een maatje groter te nemen, want anders valt deze jurk waarschijnlijk te strak. Klik hier voor de jurk en hier voor meer leuke items met panter printje!

Wat vind jij van deze panter jurk met knoopsluiting?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.