Follow:
Beauty Make-up

Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong

Zie jij vaak van die ooglooks waarvan je denkt, ‘oh dat wil ik ook’? Nou, ik tenminste wel. Vervolgens maak je deze ooglook na en dan ziet het er niet zo uit wat je toch had verwacht. Vooral als je onhandig bent en niet zo’n stabiele hand hebt, dan kan er toch het een en ander misgaan. Ik testte vandaag een nieuw palette voor jullie uit. Je kunt het al raden, dit ging niet zo goed..

The palette

smokey

Wauw! Wat ziet het voorbeeld op dit palette er prachtig uit! Het ziet er ook niet zo moeilijk uit om deze look na te maken. Moet lukken toch?

palette

Op het palette staan heel simpel een paar stapjes. Je begint gewoon met een primer, dat moet natuurlijk geen probleem zijn. Daarna breng je gewoon de oogschaduw aan op de genoemde plekken. Klinkt als een makkie!

The swatches

swatches

De swatches zijn in de volgorde van links naar rechts. De swatches maakte me eerlijk gezegd al een beetje bang. De kleuren lijken echt hartstikke veel op elkaar. Dan kun je toch helemaal niet een verschil zien in de oogschaduw? Ik dacht, als het voorbeeld het kan, dan kan ik het ook. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om gewoon een ooglook na te maken?

Eye look goes wrong

Het begon al meteen goed. Ik wilde de eerste stap doen. De primer aanbrengen. Blijkbaar zat er een beetje zwart op de kwast, waardoor mijn oog al een beetje zwart werd. wrong - kopie

Eyelook goes wrong. Nou, dat kun je wel zeggen. De oogschaduw is kruimelig, waardoor de oogschaduw echt overal terecht komt. Als ik zeg, overal, dan bedoel ik ook echt overal. Ik probeerde de oogschaduw nog weg te wrijven, maar dat maakte het alleen maar erger. Het pigment is echt goed, maar wat een verschrikkelijk oogschaduw zeg. Het lijkt net alsof ik happen uit mijn oogschaduw heb genomen, maar ik kan er eigenlijk wel om lachen. De meeste beauty bloggers kunnen geweldig hun make-up doen en dan ben ik er..

eyelookOké, op de foto ziet dit er zo veel beter uit dan in het echt. Als ik eerlijk moet zijn, op de foto ziet deze oog look er nog wel redelijk uit. Ik bedoel, ik zou hier niet mee over straat lopen, maar voor een foto kan het gewoon. De kleur past erg goed bij mijn oogkleur en als we de vorige foto vergeten, dan kon ik eigenlijk helemaal niet zeggen dat deze oog look zo mislukt is. Ik kan tenminste wel zeggen, dat dit palette weer een compleet nieuwe ervaring voor mij is. Ik heb ook geleerd dat ik beter niet met grijze of zwarte oogschaduw kan experimenteren.

 

last

Toen ik mijn make-up eraf haalde, kwam er eigenlijk een hele andere oog look naar voren. Op mijn ooglid zitten nog de laatste restjes van de pandabeer make-up en ik heb een klein beetje mascara toegevoegd. Ik vind dit een hartstikke mooie oog look. Lekker natural en ik zie er niet uit als een pandabeer die in de modder is gevallen.

 

 

Heb jij ook wel eens zo’n verschrikkelijke mislukte oog look meegemaakt?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Taylor

  Great post! Sometimes I feel like a lot of my makeup experiments are “eye looks gone wrong”!

  26 september 2016 at 14:47
  • Reply Celine

   Aha same here!

   26 september 2016 at 15:34
 • Reply Stephanie

  Thanks for the fun and honest post! Sometimes I feel totally ridiculous trying new makeup techniques!

  26 september 2016 at 16:01
  • Reply Celine

   Aha I love to write those! Thanks for your lovely comment <3

   26 september 2016 at 16:19
 • Reply brie

  I have had this happen to me so many times, especially with smokey eyes!!! The black shadow is my nemesis lol

  26 september 2016 at 19:54
  • Reply Celine

   I just cant handle smokey eyes :’)

   26 september 2016 at 20:32
 • Reply chen

  Very fun read 🙂

  26 september 2016 at 20:07
 • Reply husna favaz

  This is so funny! But I’m sure everyone has made mistakes or is making mistake, but just don’t admit it. I have made mistakes and I still do 😀

  26 september 2016 at 23:28
  • Reply Celine

   Everyone needs to admit it aha

   27 september 2016 at 14:46
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  haha dit is heel herkenbaar! Bij mij mislukt het vaak, vooral bij de donkere kleuren.

  26 september 2016 at 23:36
 • Reply Melike

  Heel herkenbaar haha. Een smokey eye is voor mij gewoon nog steeds een kunst en een raadsel. Vooral onder mijn ogen gaat het altijd mis!

  27 september 2016 at 22:53
 • Reply Vibeke

  Awesome post! I am so bad at it haha, it looks like a got a hit.

  28 oktober 2016 at 20:41
 • Reply gracie

  This is great because I am so bad at it ! Thank heavens my sister is a makeup artist, she is my sidekick !

  29 oktober 2016 at 18:21
 • Reply Aileen

  Hahaha ja, dat heb ik ook wel eens gehad. Maar ik vind het erg meevallen bij jou. En je hebt het ook nog eens netjes weg gewerkt.

  6 december 2016 at 20:42
 • Reply The Beautyboulevard - Foto's van beauty reviews waar ik het meest trots op ben - The Beautyboulevard

  […] Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong […]

  2 januari 2017 at 13:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Gastblog | CBD olie, een wonderolie voor jou?

  Vandaag een hartstikke interessante en informele gastblog online! De laatste gastblog op mijn blog was echt te lang geleden en...

  Sluiten