Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong
16 Comments

Written by Celine

26 september 2016

Zie jij vaak van die ooglooks waarvan je denkt, ‘oh dat wil ik ook’? Nou, ik tenminste wel. Vervolgens maak je deze ooglook na en dan ziet het er niet zo uit wat je toch had verwacht. Vooral als je onhandig bent en niet zo’n stabiele hand hebt, dan kan er toch het een en ander misgaan. Ik testte vandaag een nieuw palette voor jullie uit. Je kunt het al raden, dit ging niet zo goed..

The palette

smokey

Wauw! Wat ziet het voorbeeld op dit palette er prachtig uit! Het ziet er ook niet zo moeilijk uit om deze look na te maken. Moet lukken toch?

palette

Op het palette staan heel simpel een paar stapjes. Je begint gewoon met een primer, dat moet natuurlijk geen probleem zijn. Daarna breng je gewoon de oogschaduw aan op de genoemde plekken. Klinkt als een makkie!

The swatches

swatches

De swatches zijn in de volgorde van links naar rechts. De swatches maakte me eerlijk gezegd al een beetje bang. De kleuren lijken echt hartstikke veel op elkaar. Dan kun je toch helemaal niet een verschil zien in de oogschaduw? Ik dacht, als het voorbeeld het kan, dan kan ik het ook. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om gewoon een ooglook na te maken?

Eye look goes wrong

Het begon al meteen goed. Ik wilde de eerste stap doen. De primer aanbrengen. Blijkbaar zat er een beetje zwart op de kwast, waardoor mijn oog al een beetje zwart werd. wrong - kopie

Eyelook goes wrong. Nou, dat kun je wel zeggen. De oogschaduw is kruimelig, waardoor de oogschaduw echt overal terecht komt. Als ik zeg, overal, dan bedoel ik ook echt overal. Ik probeerde de oogschaduw nog weg te wrijven, maar dat maakte het alleen maar erger. Het pigment is echt goed, maar wat een verschrikkelijk oogschaduw zeg. Het lijkt net alsof ik happen uit mijn oogschaduw heb genomen, maar ik kan er eigenlijk wel om lachen. De meeste beauty bloggers kunnen geweldig hun make-up doen en dan ben ik er..

eyelookOké, op de foto ziet dit er zo veel beter uit dan in het echt. Als ik eerlijk moet zijn, op de foto ziet deze oog look er nog wel redelijk uit. Ik bedoel, ik zou hier niet mee over straat lopen, maar voor een foto kan het gewoon. De kleur past erg goed bij mijn oogkleur en als we de vorige foto vergeten, dan kon ik eigenlijk helemaal niet zeggen dat deze oog look zo mislukt is. Ik kan tenminste wel zeggen, dat dit palette weer een compleet nieuwe ervaring voor mij is. Ik heb ook geleerd dat ik beter niet met grijze of zwarte oogschaduw kan experimenteren.

 

last

Toen ik mijn make-up eraf haalde, kwam er eigenlijk een hele andere oog look naar voren. Op mijn ooglid zitten nog de laatste restjes van de pandabeer make-up en ik heb een klein beetje mascara toegevoegd. Ik vind dit een hartstikke mooie oog look. Lekker natural en ik zie er niet uit als een pandabeer die in de modder is gevallen.

 

 

Heb jij ook wel eens zo’n verschrikkelijke mislukte oog look meegemaakt?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

16 Reacties

 1. Taylor

  Great post! Sometimes I feel like a lot of my makeup experiments are “eye looks gone wrong”!

  Antwoord
 2. Stephanie

  Thanks for the fun and honest post! Sometimes I feel totally ridiculous trying new makeup techniques!

  Antwoord
  • Celine

   Aha I love to write those! Thanks for your lovely comment <3

   Antwoord
 3. brie

  I have had this happen to me so many times, especially with smokey eyes!!! The black shadow is my nemesis lol

  Antwoord
  • Celine

   I just cant handle smokey eyes :’)

   Antwoord
 4. chen

  Very fun read 🙂

  Antwoord
 5. husna favaz

  This is so funny! But I’m sure everyone has made mistakes or is making mistake, but just don’t admit it. I have made mistakes and I still do 😀

  Antwoord
  • Celine

   Everyone needs to admit it aha

   Antwoord
 6. Jonna@Burgertrutjes

  haha dit is heel herkenbaar! Bij mij mislukt het vaak, vooral bij de donkere kleuren.

  Antwoord
 7. Melike

  Heel herkenbaar haha. Een smokey eye is voor mij gewoon nog steeds een kunst en een raadsel. Vooral onder mijn ogen gaat het altijd mis!

  Antwoord
 8. Vibeke

  Awesome post! I am so bad at it haha, it looks like a got a hit.

  Antwoord
 9. gracie

  This is great because I am so bad at it ! Thank heavens my sister is a makeup artist, she is my sidekick !

  Antwoord
 10. Aileen

  Hahaha ja, dat heb ik ook wel eens gehad. Maar ik vind het erg meevallen bij jou. En je hebt het ook nog eens netjes weg gewerkt.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The Beautyboulevard - Foto's van beauty reviews waar ik het meest trots op ben - The Beautyboulevard - […] Een pandabeer ooglook?! – Eye look goes wrong […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.