Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Een prachtig palette van Aliexpress | Review, swatches & more

Geschreven door Celine

7 december 2016

Met dit palette van Aliexpress ben ik zo blij. Hij kost maar twee euro, maar echt prachtig. Ik heb eigenlijk maar weinig aan te merken aan dit palette. Wil je weten waar ik hem vandaan heb? Lees dan snel verder.

De verpakking en kleuren

kleuren

Dit is het palette en zeg nou zelf, prachtig toch?! Het palette bevat een aantal nude kleurtjes en een aantal met glitter. Om precies te zijn, vier nude kleuren en 11 kleuren met glitter. Je kan heel makkelijk de nude kleuren met de glitter kleuren combineren, maar ook bijvoorbeeld glitter met glitter. De glitter is namelijk niet heel erg zichtbaar. Het is niet, als je twee kleuren combineert, dat je oog er daarna uit ziet als een discobal.

aliexpress

De verpakking is niet echt geweldig, maar dat maakt me deze keer niet echt uit. De verpakking is een gewoon zwart doosje, waar eigenlijk niet veel bijzonders op aan te merken is. Nee, er staat geen merk of iets op, maar dat valt ook niet te verwachten van een palette van Aliexpress. Je kunt de klep van het doosje makkelijk openklappen en dan zie je deze prachtige kleurtjes.

Aliexpress Palette

Ik vind alle kleurtjes echt even mooi. Ik heb geen enkele kleur waarvan ik denk ‘die hoef ik niet’. Alle kleuren vallen makkelijk te combineren en ze zijn allemaal even leuk. Ik gebruik ook echt specifieke kleurtjes voor specifieke outfits. Ik heb bijvoorbeeld een roze trui en daar gebruik ik de linker kleurtjes bij.

colors

De verpakking is erg licht en dus heel makkelijk mee te nemen. Toch ben ik bang dat ik de kleurtjes makkelijk breek, omdat de verpakking best kwetsbaar is. Hij is niet stevig, maar gewoon van dun plastic gemaakt. Ik ben nogal onhandig, dus ik hoop niet dat ik hem ooit laat vallen, want dan is hij meteen stuk.

Palette van Aliexpress

Ook heb ik het idee dat er heel weinig oogschaduw in het palette zit. Dit kan ik natuurlijk nog niet weten, omdat ik hem nog niet veel heb gebruikt. Als je goed kijkt, lijkt het net alsof je de oogschaduw uit het vakje kan halen, maar dit is niet het geval. Als je echt op de details let, dan is dit wel een beetje een minpunt.

Swatches

swatch

Holy shit, kijk deze swatches. Geef eerlijk toe, dit had je niet verwacht. Voor een palette van twee euro, zijn de swatches echt prachtig. De oogschaduw is vol met pigmentatie en ik hoef maar een keer over de oogschaduw met mijn vinger te gaan en dan heb ik al een prachtige swatch.

swatches

Dit zijn nog de andere kleuren. Ik vind deze kleuren echt het mooist. Ze passen allemaal goed bij elkaar en zijn erg goed gelukt. Alle kleuren bevatten simpele glitters, maar niet teveel. Je kan de oogschaduw ook makkelijk blenden en je brengt niet te snel te veel aan.

eyesIk heb een simpele make-up look gemaakt. Ik heb de zilveren en roze glitter oogschaduw gebruikt. Nog steeds heb ik een goeie kwast nodig om mijn oogschaduw aan te brengen, want nu doe ik het heel simpel met mijn vingers. Met mijn vingers kan het natuurlijk ook, maar mij lijkt het makkelijker om het met een kwast te doen. Ik ben zeker tevreden met deze oogschaduw!

Wat vind jij van deze oogschaduw? Ik heb dit palette hier gekocht. Voor maar twee euro!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

16 Reacties

 1. Sija

  Wat een mooi palette! En zo goedkoop <3 Ik vind vooral de gouden kleur heel erg mooi!

  Antwoord
 2. Natascha

  Wauw, 2 euro? Dat heb je goed weten te scoren!

  Antwoord
 3. Lifeaholic.nl

  Wat een mooi palette en voor die prijs is het helemaal een koopje

  Antwoord
 4. Laura

  Voor dat geld kan je inderdaad niet echt veel mis doen hé. Al ben ik altijd wel een klein beetje weigerachtig tegenover dit soort producten.. Je weet nooit echt zeker wat er in zit van ingrediënten.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ja, daar heb je gelijk in.. Maar dan kan je eigenlijk nooit wat kopen hé..

   Antwoord
 5. Joyce

  Wauw, zo een mooi palette!

  Antwoord
 6. Nina

  I really love having a big palette of colors to pick from when doing your eye makeup! It makes it so much more fun to try new ideas!

  Nina
  aworldofdresses.com

  Antwoord
 7. Rochella

  Wow hij is echt heel vet! Wat een goed pigment zeg. Ik ga die ook denk ik maar aan mijn wishlist toevoegen. Love ALI

  Antwoord
 8. Marsha

  Wat een gaaf palette zeg! En ook nog eens voor een leuk prijsje!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The Beautyboulevard - Mijn Aliexpress aankoopjes - The Beautyboulevard - […] dit palette staat al een review online. Ik ben echt hartstikke blij met dit palette en dat kan je…
 2. The Beautyboulevard - Weer een nieuw palette van Aliexpress - The Beautyboulevard - […] dat hij het waard is om te kopen. Ik ben veel blijer met mijn andere palette van Aliexpress. Bij…

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.