Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Een prachtig palette van Aliexpress | Review, swatches & more
16 Comments

Written by Celine

7 december 2016

Met dit palette van Aliexpress ben ik zo blij. Hij kost maar twee euro, maar echt prachtig. Ik heb eigenlijk maar weinig aan te merken aan dit palette. Wil je weten waar ik hem vandaan heb? Lees dan snel verder.

De verpakking en kleuren

kleuren

Dit is het palette en zeg nou zelf, prachtig toch?! Het palette bevat een aantal nude kleurtjes en een aantal met glitter. Om precies te zijn, vier nude kleuren en 11 kleuren met glitter. Je kan heel makkelijk de nude kleuren met de glitter kleuren combineren, maar ook bijvoorbeeld glitter met glitter. De glitter is namelijk niet heel erg zichtbaar. Het is niet, als je twee kleuren combineert, dat je oog er daarna uit ziet als een discobal.

aliexpress

De verpakking is niet echt geweldig, maar dat maakt me deze keer niet echt uit. De verpakking is een gewoon zwart doosje, waar eigenlijk niet veel bijzonders op aan te merken is. Nee, er staat geen merk of iets op, maar dat valt ook niet te verwachten van een palette van Aliexpress. Je kunt de klep van het doosje makkelijk openklappen en dan zie je deze prachtige kleurtjes.

Aliexpress Palette

Ik vind alle kleurtjes echt even mooi. Ik heb geen enkele kleur waarvan ik denk ‘die hoef ik niet’. Alle kleuren vallen makkelijk te combineren en ze zijn allemaal even leuk. Ik gebruik ook echt specifieke kleurtjes voor specifieke outfits. Ik heb bijvoorbeeld een roze trui en daar gebruik ik de linker kleurtjes bij.

colors

De verpakking is erg licht en dus heel makkelijk mee te nemen. Toch ben ik bang dat ik de kleurtjes makkelijk breek, omdat de verpakking best kwetsbaar is. Hij is niet stevig, maar gewoon van dun plastic gemaakt. Ik ben nogal onhandig, dus ik hoop niet dat ik hem ooit laat vallen, want dan is hij meteen stuk.

Palette van Aliexpress

Ook heb ik het idee dat er heel weinig oogschaduw in het palette zit. Dit kan ik natuurlijk nog niet weten, omdat ik hem nog niet veel heb gebruikt. Als je goed kijkt, lijkt het net alsof je de oogschaduw uit het vakje kan halen, maar dit is niet het geval. Als je echt op de details let, dan is dit wel een beetje een minpunt.

Swatches

swatch

Holy shit, kijk deze swatches. Geef eerlijk toe, dit had je niet verwacht. Voor een palette van twee euro, zijn de swatches echt prachtig. De oogschaduw is vol met pigmentatie en ik hoef maar een keer over de oogschaduw met mijn vinger te gaan en dan heb ik al een prachtige swatch.

swatches

Dit zijn nog de andere kleuren. Ik vind deze kleuren echt het mooist. Ze passen allemaal goed bij elkaar en zijn erg goed gelukt. Alle kleuren bevatten simpele glitters, maar niet teveel. Je kan de oogschaduw ook makkelijk blenden en je brengt niet te snel te veel aan.

eyesIk heb een simpele make-up look gemaakt. Ik heb de zilveren en roze glitter oogschaduw gebruikt. Nog steeds heb ik een goeie kwast nodig om mijn oogschaduw aan te brengen, want nu doe ik het heel simpel met mijn vingers. Met mijn vingers kan het natuurlijk ook, maar mij lijkt het makkelijker om het met een kwast te doen. Ik ben zeker tevreden met deze oogschaduw!

Wat vind jij van deze oogschaduw? Ik heb dit palette hier gekocht. Voor maar twee euro!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

16 Reacties

 1. Sija

  Wat een mooi palette! En zo goedkoop <3 Ik vind vooral de gouden kleur heel erg mooi!

  Antwoord
 2. Natascha

  Wauw, 2 euro? Dat heb je goed weten te scoren!

  Antwoord
 3. Lifeaholic.nl

  Wat een mooi palette en voor die prijs is het helemaal een koopje

  Antwoord
 4. Laura

  Voor dat geld kan je inderdaad niet echt veel mis doen hé. Al ben ik altijd wel een klein beetje weigerachtig tegenover dit soort producten.. Je weet nooit echt zeker wat er in zit van ingrediënten.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ja, daar heb je gelijk in.. Maar dan kan je eigenlijk nooit wat kopen hé..

   Antwoord
 5. Joyce

  Wauw, zo een mooi palette!

  Antwoord
 6. Nina

  I really love having a big palette of colors to pick from when doing your eye makeup! It makes it so much more fun to try new ideas!

  Nina
  aworldofdresses.com

  Antwoord
 7. Rochella

  Wow hij is echt heel vet! Wat een goed pigment zeg. Ik ga die ook denk ik maar aan mijn wishlist toevoegen. Love ALI

  Antwoord
 8. Marsha

  Wat een gaaf palette zeg! En ook nog eens voor een leuk prijsje!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. The Beautyboulevard - Mijn Aliexpress aankoopjes - The Beautyboulevard - […] dit palette staat al een review online. Ik ben echt hartstikke blij met dit palette en dat kan je…
 2. The Beautyboulevard - Weer een nieuw palette van Aliexpress - The Beautyboulevard - […] dat hij het waard is om te kopen. Ik ben veel blijer met mijn andere palette van Aliexpress. Bij…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.