Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Weer een nieuw palette van Aliexpress
3 Comments

Written by Celine

11 januari 2017

Iedereen houd wel van goedkoop. Ik koop liever een paar goedkope producten, dan één duur product. Op Aliexpress koop ik graag leuke hebbedingetjes en ik heb daarom weer een leuk palette gekocht.

Het palette

Je zou nu waarschijnlijk denken, oh wat een groot palette! Nou, dat valt erg tegen. Op de foto en op Aliexpress, ziet het palette er hartstikke groot uit, maar dit valt echt tegen. Hij is echt klein en de kleuren dus ook. Ik vind dit wel jammer, want nu heb ik het idee dat mijn favoriete kleuren hartstikke snel op gaan.

Het zijn natuurlijk hartstikke mooie kleuren en perfect voor een nude look. Ik kocht dit palette vooral voor de nude kleuren en eigenlijk minder voor de glitters. Ik heb namelijk hartstikke veel glitter kleuren, maar weinig nude kleuren zonder glitters.

Palette van Aliexpress

Dit palette kost twee euro, maar ik denk niet dat hij het waard is om te kopen. Ik ben veel blijer met mijn andere palette van Aliexpress. Bij dit palette doen alle kleuren het namelijk en de kleuren zijn natuurlijk prachtig. Als je dus opzoek bent naar een mooi palette, dan zou ik zeker even deze bekijken.

Swatches

Ik heb een aantal swatches gemaakt van de palette. Ik heb niet alle kleuren geswatcht, omdat dat simpelweg niet lukte. Vanaf sommige kleuren kwam er namelijk helemaal geen kleur. Hoe vaak ik ook met mijn vinger of kwast over de kleur ging, er kwam serieus helemaal niets van af.

Dit is de oogschaduw op mijn oog. Ik wilde graag een nude look maken, maar zoals ik al zei, geven die helemaal geen kleur af. Ik vind dit echt hartstikke jammer, maar de glitter kleurtjes zijn wel redelijk mooi.

Ik kan tenminste wel zeggen dat de glitter kleuren wel erg mooi vind. Ik vind roze en lichte kleuren altijd wel mooi en het past goed bij mijn oog kleur. Het is erg jammer dat de nude kleuren het niet doen, maar ik ga dit palette wel voor de glitter kleuren gebruiken.

Hoe vind jij dit palette en wat is jouw ervaring met Aliexpress?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

3 Reacties

 1. Jessica

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets van make up bij Ali gekocht. Het ziet er wel heel mooi uit het palette zelf, jammer dat het een beetje tegenvalt.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ziet er inderdaad heel mooi uit. Het andere palette die ik heb gekocht is wel veel mooier.

   Antwoord
 2. Aileen

  Ik heb er nog nooit wat besteld, mede omdat ik bang ben voor tegenvallers. En ook omdat ik door de prijzen dan teveel ga kopen denk ik hahaha

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.