Follow:
Beauty Reviews

Weer een nieuw palette van Aliexpress

Iedereen houd wel van goedkoop. Ik koop liever een paar goedkope producten, dan één duur product. Op Aliexpress koop ik graag leuke hebbedingetjes en ik heb daarom weer een leuk palette gekocht.

Het palette

Je zou nu waarschijnlijk denken, oh wat een groot palette! Nou, dat valt erg tegen. Op de foto en op Aliexpress, ziet het palette er hartstikke groot uit, maar dit valt echt tegen. Hij is echt klein en de kleuren dus ook. Ik vind dit wel jammer, want nu heb ik het idee dat mijn favoriete kleuren hartstikke snel op gaan.

Het zijn natuurlijk hartstikke mooie kleuren en perfect voor een nude look. Ik kocht dit palette vooral voor de nude kleuren en eigenlijk minder voor de glitters. Ik heb namelijk hartstikke veel glitter kleuren, maar weinig nude kleuren zonder glitters.

Palette van Aliexpress

Dit palette kost twee euro, maar ik denk niet dat hij het waard is om te kopen. Ik ben veel blijer met mijn andere palette van Aliexpress. Bij dit palette doen alle kleuren het namelijk en de kleuren zijn natuurlijk prachtig. Als je dus opzoek bent naar een mooi palette, dan zou ik zeker even deze bekijken.

Swatches

Ik heb een aantal swatches gemaakt van de palette. Ik heb niet alle kleuren geswatcht, omdat dat simpelweg niet lukte. Vanaf sommige kleuren kwam er namelijk helemaal geen kleur. Hoe vaak ik ook met mijn vinger of kwast over de kleur ging, er kwam serieus helemaal niets van af.

Dit is de oogschaduw op mijn oog. Ik wilde graag een nude look maken, maar zoals ik al zei, geven die helemaal geen kleur af. Ik vind dit echt hartstikke jammer, maar de glitter kleurtjes zijn wel redelijk mooi.

Ik kan tenminste wel zeggen dat de glitter kleuren wel erg mooi vind. Ik vind roze en lichte kleuren altijd wel mooi en het past goed bij mijn oog kleur. Het is erg jammer dat de nude kleuren het niet doen, maar ik ga dit palette wel voor de glitter kleuren gebruiken.

Hoe vind jij dit palette en wat is jouw ervaring met Aliexpress?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jessica

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets van make up bij Ali gekocht. Het ziet er wel heel mooi uit het palette zelf, jammer dat het een beetje tegenvalt.

  29 januari 2017 at 21:12
  • Reply Celine Klooster

   Ziet er inderdaad heel mooi uit. Het andere palette die ik heb gekocht is wel veel mooier.

   29 januari 2017 at 21:15
 • Reply Aileen

  Ik heb er nog nooit wat besteld, mede omdat ik bang ben voor tegenvallers. En ook omdat ik door de prijzen dan teveel ga kopen denk ik hahaha

  13 februari 2017 at 23:16
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn Aliexpress aankoopjes

  Aliexpress is serieus mijn meest favoriete site om leuke dingetjes op de kopen. Deze site is zo goedkoop en er...

  Sluiten