Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Overhemd voor een classy look

Geschreven door Celine Klooster

15 januari 2018

Op The Beautyboulevard praat ik niet alleen maar over vrouwenmode, maar ook over mannenmode. Dit is dan ook de reden waarom ik vandaag dit geweldige overhemd met je deel. Dit overhemd is van Calvin Klein en perfect voor mannen. Benieuwd naar dit overhemd? Check dan deze blog.

Overhemd

Dit is dan het overhemd. Hij is zwart en is echt perfect voor een dagelijkse look. Deze blouse komt van Overhemden.com. Deze site biedt allerlei verschillende overhemden aan die perfect bij je postuur passen. Zo moest ik allerlei afmetingen doorgeven, zodat de blouse perfect zou passen.

overhemd

Deze blouse valt perfect te combineren met allerlei verschillende accessoriesZo valt hij perfect te combineren met dit horloge, maar ook een leuke neutrale armband past hier ook goed bij. Daarnaast kan je in de zomer de mouwen oprollen, zodat het een beetje een nonchalante look krijgt.

Er zijn helaas wel twee nadelen aan deze blouse. Zo is het niet strijkvrij en heb ik het idee dat het vrij snel stof aantrekt. Mijn broer had het overhemd pas net aan en al snel zag ik dat het best snel stof aantrok. Een voordeel is wel dat de blouse makkelijk te sluiten is met een aantal knoopjes. De knoopjes lijken daarnaast ook goed vast te zitten. De knoopjes zul je er dus niet makkelijk af kunnen trekken. Deze blouse heeft de perfecte pasvorm en kan dan ook perfect dicht.

overhemd

Het leuke aan deze blouse is dat je hem erg goed kan combineren. Het is namelijk geen aparte blouse en met een leuke nette jas kan je hem ook perfect combineren. Daarnaast staat en leuke rugtas ook leuk hierbij.

Wil je niet alleen meer weten over dit Calvin Klein overhemd, maar ook over Fynch-Hatton overhemden? Check dan zeker even de site van de aanbieder.

Wat vind je van deze blouse?

P.S: Wist je dat je naast zwarte overhemden ook gouden overhemden hebt? 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Kerstcadeaus voor mannen: Surprise boxen

Kerstcadeaus voor mannen: Surprise boxen

Kerstcadeaus voor mannen uitkiezen is niet het makkelijkst wat je kan doen. Toch zijn er hartstikke veel leuke surprise boxen die je kan kopen voor jouw man. Daarom zet ik in deze blogpost de leukste cadeauboxen voor mannen op een rij! Kerstcadeaus...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

4 Reacties

  1. Lieke van Veen

    Staat goed!
    Alleen jammer dat hij zo snel kreukt en stofjes aantrekt.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.