Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Overhemd voor een classy look
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

15 januari 2018

Op The Beautyboulevard praat ik niet alleen maar over vrouwenmode, maar ook over mannenmode. Dit is dan ook de reden waarom ik vandaag dit geweldige overhemd met je deel. Dit overhemd is van Calvin Klein en perfect voor mannen. Benieuwd naar dit overhemd? Check dan deze blog.

Overhemd

Dit is dan het overhemd. Hij is zwart en is echt perfect voor een dagelijkse look. Deze blouse komt van Overhemden.com. Deze site biedt allerlei verschillende overhemden aan die perfect bij je postuur passen. Zo moest ik allerlei afmetingen doorgeven, zodat de blouse perfect zou passen.

overhemd

Deze blouse valt perfect te combineren met allerlei verschillende accessoriesZo valt hij perfect te combineren met dit horloge, maar ook een leuke neutrale armband past hier ook goed bij. Daarnaast kan je in de zomer de mouwen oprollen, zodat het een beetje een nonchalante look krijgt.

Er zijn helaas wel twee nadelen aan deze blouse. Zo is het niet strijkvrij en heb ik het idee dat het vrij snel stof aantrekt. Mijn broer had het overhemd pas net aan en al snel zag ik dat het best snel stof aantrok. Een voordeel is wel dat de blouse makkelijk te sluiten is met een aantal knoopjes. De knoopjes lijken daarnaast ook goed vast te zitten. De knoopjes zul je er dus niet makkelijk af kunnen trekken. Deze blouse heeft de perfecte pasvorm en kan dan ook perfect dicht.

overhemd

Het leuke aan deze blouse is dat je hem erg goed kan combineren. Het is namelijk geen aparte blouse en met een leuke nette jas kan je hem ook perfect combineren. Daarnaast staat en leuke rugtas ook leuk hierbij.

Wil je niet alleen meer weten over dit Calvin Klein overhemd, maar ook over Fynch-Hatton overhemden? Check dan zeker even de site van de aanbieder.

Wat vind je van deze blouse?

P.S: Wist je dat je naast zwarte overhemden ook gouden overhemden hebt? 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

4 Reacties

  1. Lieke van Veen

    Staat goed!
    Alleen jammer dat hij zo snel kreukt en stofjes aantrekt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.