Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Overhemd voor een classy look

Geschreven door Celine Klooster

15 januari 2018

Op The Beautyboulevard praat ik niet alleen maar over vrouwenmode, maar ook over mannenmode. Dit is dan ook de reden waarom ik vandaag dit geweldige overhemd met je deel. Dit overhemd is van Calvin Klein en perfect voor mannen. Benieuwd naar dit overhemd? Check dan deze blog.

Overhemd

Dit is dan het overhemd. Hij is zwart en is echt perfect voor een dagelijkse look. Deze blouse komt van Overhemden.com. Deze site biedt allerlei verschillende overhemden aan die perfect bij je postuur passen. Zo moest ik allerlei afmetingen doorgeven, zodat de blouse perfect zou passen.

overhemd

Deze blouse valt perfect te combineren met allerlei verschillende accessoriesZo valt hij perfect te combineren met dit horloge, maar ook een leuke neutrale armband past hier ook goed bij. Daarnaast kan je in de zomer de mouwen oprollen, zodat het een beetje een nonchalante look krijgt.

Er zijn helaas wel twee nadelen aan deze blouse. Zo is het niet strijkvrij en heb ik het idee dat het vrij snel stof aantrekt. Mijn broer had het overhemd pas net aan en al snel zag ik dat het best snel stof aantrok. Een voordeel is wel dat de blouse makkelijk te sluiten is met een aantal knoopjes. De knoopjes lijken daarnaast ook goed vast te zitten. De knoopjes zul je er dus niet makkelijk af kunnen trekken. Deze blouse heeft de perfecte pasvorm en kan dan ook perfect dicht.

overhemd

Het leuke aan deze blouse is dat je hem erg goed kan combineren. Het is namelijk geen aparte blouse en met een leuke nette jas kan je hem ook perfect combineren. Daarnaast staat en leuke rugtas ook leuk hierbij.

Wil je niet alleen meer weten over dit Calvin Klein overhemd, maar ook over Fynch-Hatton overhemden? Check dan zeker even de site van de aanbieder.

Wat vind je van deze blouse?

P.S: Wist je dat je naast zwarte overhemden ook gouden overhemden hebt? 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

4 Reacties

  1. Lieke van Veen

    Staat goed!
    Alleen jammer dat hij zo snel kreukt en stofjes aantrekt.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.