Follow:

Over mij

Welkom!

Ik ben Celine Klooster. Een beauty lover en tegelijk ook iemand die iedereen graag wilt helpen. Ben je hier om de leukste beauty reviews te lezen? Dan ben je hier goed terecht gekomen! Ben je hier om je blog te verbeteren, dan ben je hier ook goed terecht!

Al van jongs af aan, houd ik van schrijven. Van boeken tot kleine blogs. Ik wilde mijn werk publiceren, maar vond dat ik nog niet goed genoeg was om dit te doen. Daarom begon ik The Beautyboulevard. Een plaats om mijn werk te laten zien en vooral om gewoon veel plezier te hebben met mijn blog. Inmiddels ben ik drie jaar verder en vind ik het nog steeds een geweldige plaats om mijn werk te delen en vooral mensen te helpen. Ik word altijd zo blij van de leuke en blije reacties onder mijn blogposts wanneer ze de perfecte tip hebben gevonden of wanneer ze het perfecte product hebben gevonden.

Over The Beautyboulevard

The Beautyboulevard is een beauty, lifestyle en fashion blog met een persoonlijke touch. Dit zijn natuurlijk de meest uiteenlopende onderwerpen, maar ze hebben allemaal een doel: meiden helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen. Ik blog nu meer dan twee jaar op The Beautyboulevard en ik wil nog steeds veel verbeteren. Uiteindelijk wil ik (wat denk ik elke blogger wil) uitgroeien tot een groot beauty blog, die meiden kan helpen met verschillende problemen. Niet alleen beauty gerelateerde problemen, maar ook persoonlijke.

Dit is geen plaats voor perfectie, maar een plaats om gewoon plezier te hebben.

De betekenis van The Beautyboulevard

The Beautyboulevard gaat natuurlijk over beauty, maar ook over lifestyle en fashion. Een boulevard is heel breed en kan verschillende aspecten bevatten. Daarom ook de naam The Beautyboulevard. Niet alleen over beauty dus, maar ook over fashion en lifestyle!

Wat kun je verwachten en wanneer komen er artikelen online?

Op The Beautyboulevard kun je vier keer in de week artikelen verwachten met een heerlijke dosis zelfspot en sarcasme. Ik review twee keer in de week beauty products en deze kluns bespreekt hier alle voor en nadelen van. Ik ben niet de beste met make-up en je kunt dus ook leuke blunders in deze artikelen verwachten. Op vrijdag komt er een persoonlijk artikel online, waarin ik vertel over mijn geweldige stuntpartijen of leuke uitstapjes. Op zondag kun je een blog artikel verwachten, met de beste tips en tricks voor jouw blog. Ik deel hier niet alleen tips en tricks, maar ook leuke gratis printables. Op de eerste zondag van de maand komt er een blog interview online, waar jullie een super leuk en lieve blogger leren kennen!

Mijn socialmedia kanalen

Ik ben natuurlijk te vinden op Socialmedia. Ik ben te vinden op Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin.

Have fun, geniet en vergeet vooral niet een leuke reactie achter te laten.

7 Comments

 • Reply Stijn Käller

  Hallo dames,

  Zouden jullie contact met me willen opnemen als jullie geïnteresseerd zijn in een grote samenwerking?
  Jullie kunnen mailen naar info@senturi.nl of naar stijnder@gmail.com

  Mvg,
  Stijn Käller
  Senturi Webdesign
  E-mail: info@senturi.nl
  Website: http://senturi.nl/

  7 januari 2015 at 00:17
 • Reply Hadiqa Tayyeb

  Hi celine. I am hadiqa. I would love to collaborate with you – my blog (talktosekki.com). I love the blogging category and well everything else – it’s nice and refreshing.

  21 april 2017 at 23:41
 • Reply Katie

  Hello, Celine! I just wanted to let you know, I found your blog on the Facebook group “bloggers corner” a long time ago and have been hooked on it since. Your posts are always so easy to read, your photos are great and everything is always so well laid out and pleasing. Thank you for being a part of the bloggers corner (I am an admin/mod on there) and thank you for sharing your blog 🙂

  ❤️

  9 september 2017 at 12:38
 • Reply Yousra Yasmine

  Hey Celine, ik kwam een tijdje geleden op je blog terecht via de blogger next door Facebook groep. Sindsdien check ik meerdere keren per week je blog.
  Ik lees vooral vaak je beauty blogs/reviews en je blog tips (heel handig!). Je blog tips hebben mij al meerdere keren geholpen toen ik ergens niet uit kwam. Je hebt zo’n leuke, fijne schrijfstijl en de lay-out van je blog is super mooi!

  Bedankt dat je je blog met ons deelt.

  Liefs,

  Yousra Yasmine

  1 augustus 2018 at 21:46
  • Reply Celine Klooster

   Wat super lief om te horen! Heel erg bedankt. Hier word ik nou echt blij van! <3

   1 augustus 2018 at 22:33

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.