Follow:
Fashion Outfits

Streepjes jumpsuit van Bershka | Outfit

Ik had deze jumpsuit al een hele tijd op het oog, maar ik vond hem enigszins te duur om te kopen. Toen ik bij de Bershka kwam, zag ik een jumpsuit met driekwart mouwen en de perfecte lengte. Dit komt niet vaak voor, omdat ik nogal klein ben. Toch paste deze jumpsuit perfect en heb ik hem dan ook direct gekocht. Benieuwd naar deze streepjes jumpsuit? Check dan deze blog.

De streepjes jumpsuit

Dit is dan de jumpsuit. Het is eigenlijk een hartstikke simpele jumpsuit, maar perfect voor mij. Ik houd namelijk helemaal niet van jumpsuits met hele felle kleuren of bloemetjes. Dat is toch echt iets te druk van mij. Deze jumpsuit met zwart witte streepjes is dus perfect voor mij.

De streepjes jumpsuit is gemaakt van een redelijk dikke stof. Daarnaast wordt mijn taille geaccentueerd met een strookje stof waar ik een strik van heb gemaakt. Deze valt niet heel op, maar dat vind ik niet heel erg. Het is alleen jammer dat de jumpsuit enigszins kort is, waardoor ik deze jumpsuit niet in de winter zou kunnen dragen. Ik kan natuurlijk wel een panty eronder dragen, maar ik heb niet het idee dat dat staat.

streepjes jumpsuit

Ook is het een nadeel dat de streepjes jumpsuit redelijk laag ingesneden is. Als ik geen hempje eronder draag, dan kan ik net zo goed geen jumpsuit aantrekken, want hij bedekt dan helemaal niets. Bij deze jumpsuit is het dus een aanrader om een hempje eronder te doen. Het nadeel aan een hempje eronder is dan dat het kan oprollen, waardoor het lijkt alsof je een gekke bobbel bij je buik hebt.

Leestip: Gele jumpsuit van Bershka

Ik heb deze streepjes jumpsuit gekocht bij de Bershka voor 25 euro. Een mooi prijsje voor deze jumpsuit. Het heeft namelijk een dikke stof, is gemaakt van goede kwaliteit en staat prachtig.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Black Friday 2017 | Wat staat er op mijn wishlist?

Voor degene die niet weten wat Black Friday is, het is eigenlijk een dag (of een weekend!) met allerlei leuke...

Sluiten