Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Streepjes jumpsuit van Bershka | Outfit
0 Comments

Written by Celine

15 november 2017

Ik had deze jumpsuit al een hele tijd op het oog, maar ik vond hem enigszins te duur om te kopen. Toen ik bij de Bershka kwam, zag ik een jumpsuit met driekwart mouwen en de perfecte lengte. Dit komt niet vaak voor, omdat ik nogal klein ben. Toch paste deze jumpsuit perfect en heb ik hem dan ook direct gekocht. Benieuwd naar deze streepjes jumpsuit? Check dan deze blog.

De streepjes jumpsuit

Dit is dan de jumpsuit. Het is eigenlijk een hartstikke simpele jumpsuit, maar perfect voor mij. Ik houd namelijk helemaal niet van jumpsuits met hele felle kleuren of bloemetjes. Dat is toch echt iets te druk van mij. Deze jumpsuit met zwart witte streepjes is dus perfect voor mij.

De streepjes jumpsuit is gemaakt van een redelijk dikke stof. Daarnaast wordt mijn taille geaccentueerd met een strookje stof waar ik een strik van heb gemaakt. Deze valt niet heel op, maar dat vind ik niet heel erg. Het is alleen jammer dat de jumpsuit enigszins kort is, waardoor ik deze jumpsuit niet in de winter zou kunnen dragen. Ik kan natuurlijk wel een panty eronder dragen, maar ik heb niet het idee dat dat staat.

streepjes jumpsuit

Ook is het een nadeel dat de streepjes jumpsuit redelijk laag ingesneden is. Als ik geen hempje eronder draag, dan kan ik net zo goed geen jumpsuit aantrekken, want hij bedekt dan helemaal niets. Bij deze jumpsuit is het dus een aanrader om een hempje eronder te doen. Het nadeel aan een hempje eronder is dan dat het kan oprollen, waardoor het lijkt alsof je een gekke bobbel bij je buik hebt.

Leestip: Gele jumpsuit van Bershka

Ik heb deze streepjes jumpsuit gekocht bij de Bershka voor 25 euro. Een mooi prijsje voor deze jumpsuit. Het heeft namelijk een dikke stof, is gemaakt van goede kwaliteit en staat prachtig.

Wat vind jij van deze jumpsuit?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.