Follow:
Fashion Outfits

Outfit | Fjällräven rugzak

Ik was al lang opzoek naar een rugzak voor mijn laptop. Mijn laptop pastte in geen enkele tas die ik had en toen bedacht ik mij dat het misschien wel handig was om een rugzak speciaal voor mijn laptop te kopen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht een fjällräven rugzak. Benieuwd naar deze tas en welke jas ik hierbij draag?

Fjällräven rugzak

Dit is dan de rugzak die ik heb gekregen. Ik vind de kleur van de rugzak echt geweldig. Normaal heb ik alleen maar zwarte rugzakken, maar dit is een keer wat anders. De rugzak wordt helaas wel snel stoffig, maar dat is slechts een kwestie van met een doekje afnemen. Daarnaast zijn de banden van de tas erg ondersteunend. Normaal heb ik rugtassen met hele dunne banden, maar deze zijn wat breder, waardoor het minder zwaar is om deze tas op mijn rug te dragen. Dat is natuurlijk ideaal voor zware boeken, maar ook ideaal om te reizen.

Ik vind de tas in combinatie met mijn jas echt geweldig. Het zijn allebei prachtige kleuren en daar houd ik natuurlijk wel van. De rugzak heeft drie verschillende vakjes. Een vak voor mijn laptop en een groter vak. Daarnaast zit er op de voorkant een klein vak waar ik mijn sleutels of andere kleine dingetjes in kan doen.

Daarnaast is het ook erg handig dat de tas ook twee handvaten heeft. De handvaten zijn erg sterk, dus je kan de tas makkelijk aan deze handvaten vast pakken. Het enige nadeel is alleen dat als je de laptopvak wilt gebruiken, dat deze doen niet met hoesje erin past. Daar is het vak net wat te klein voor. Als ik mijn laptop mee wil nemen naar school dan doe ik dit in het grote vak en juist mijn boeken in het laptopvak. Dat kan natuurlijk ook.

Met de kortingscode BEAUTYB10 krijg jij 10% korting op een schooltas in de maand juli! 

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply thebeautyblognl

  Wat een toffe rugzak! De kleur is erg gaaf! x

  19 juli 2017 at 10:30
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Outfit | Roze blouse met cut-out sleeves

  Ik houd van blousejes. Ze zitten altijd lekker en zien er ook nog eens leuk uit. Soms draag ik wel...

  Sluiten