Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Outfit | Fjällräven rugzak
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

19 juli 2017

Ik was al lang opzoek naar een rugzak voor mijn laptop. Mijn laptop pastte in geen enkele tas die ik had en toen bedacht ik mij dat het misschien wel handig was om een rugzak speciaal voor mijn laptop te kopen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht een fjällräven rugzak. Benieuwd naar deze tas en welke jas ik hierbij draag?

Fjällräven rugzak

Dit is dan de rugzak die ik heb gekregen. Ik vind de kleur van de rugzak echt geweldig. Normaal heb ik alleen maar zwarte rugzakken, maar dit is een keer wat anders. De rugzak wordt helaas wel snel stoffig, maar dat is slechts een kwestie van met een doekje afnemen. Daarnaast zijn de banden van de tas erg ondersteunend. Normaal heb ik rugtassen met hele dunne banden, maar deze zijn wat breder, waardoor het minder zwaar is om deze tas op mijn rug te dragen. Dat is natuurlijk ideaal voor zware boeken, maar ook ideaal om te reizen.

Ik vind de tas in combinatie met mijn jas echt geweldig. Het zijn allebei prachtige kleuren en daar houd ik natuurlijk wel van. De rugzak heeft drie verschillende vakjes. Een vak voor mijn laptop en een groter vak. Daarnaast zit er op de voorkant een klein vak waar ik mijn sleutels of andere kleine dingetjes in kan doen.

Daarnaast is het ook erg handig dat de tas ook twee handvaten heeft. De handvaten zijn erg sterk, dus je kan de tas makkelijk aan deze handvaten vast pakken. Het enige nadeel is alleen dat als je de laptopvak wilt gebruiken, dat deze doen niet met hoesje erin past. Daar is het vak net wat te klein voor. Als ik mijn laptop mee wil nemen naar school dan doe ik dit in het grote vak en juist mijn boeken in het laptopvak. Dat kan natuurlijk ook.

Met de kortingscode BEAUTYB10 krijg jij 10% korting op een schooltas in de maand juli! 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.