Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Outfit | Fjällräven rugzak

Geschreven door Celine

19 juli 2017

Ik was al lang opzoek naar een rugzak voor mijn laptop. Mijn laptop pastte in geen enkele tas die ik had en toen bedacht ik mij dat het misschien wel handig was om een rugzak speciaal voor mijn laptop te kopen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht een fjällräven rugzak. Benieuwd naar deze tas en welke jas ik hierbij draag?

Fjällräven rugzak

Dit is dan de rugzak die ik heb gekregen. Ik vind de kleur van de rugzak echt geweldig. Normaal heb ik alleen maar zwarte rugzakken, maar dit is een keer wat anders. De rugzak wordt helaas wel snel stoffig, maar dat is slechts een kwestie van met een doekje afnemen. Daarnaast zijn de banden van de tas erg ondersteunend. Normaal heb ik rugtassen met hele dunne banden, maar deze zijn wat breder, waardoor het minder zwaar is om deze tas op mijn rug te dragen. Dat is natuurlijk ideaal voor zware boeken, maar ook ideaal om te reizen.

Ik vind de tas in combinatie met mijn jas echt geweldig. Het zijn allebei prachtige kleuren en daar houd ik natuurlijk wel van. De rugzak heeft drie verschillende vakjes. Een vak voor mijn laptop en een groter vak. Daarnaast zit er op de voorkant een klein vak waar ik mijn sleutels of andere kleine dingetjes in kan doen.

Daarnaast is het ook erg handig dat de tas ook twee handvaten heeft. De handvaten zijn erg sterk, dus je kan de tas makkelijk aan deze handvaten vast pakken. Het enige nadeel is alleen dat als je de laptopvak wilt gebruiken, dat deze doen niet met hoesje erin past. Daar is het vak net wat te klein voor. Als ik mijn laptop mee wil nemen naar school dan doe ik dit in het grote vak en juist mijn boeken in het laptopvak. Dat kan natuurlijk ook.

Met de kortingscode BEAUTYB10 krijg jij 10% korting op een schooltas in de maand juli! 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.