Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Outfit | Chinese blush dr
2 Comments

Written by Celine

28 augustus 2017

Vakantie betekent voor mij altijd veel shoppen. Ik heb meer tijd en er is natuurlijk veel sale. Ik houd van sale en ik koop dan ook eigenlijk het meeste van mijn kleding. Ik heb eindelijk een hele leuke off-shoulder jurk gevonden. Ik ben er tenminste verliefd op.

Off-shoulder jurk

Dit is een van de jurkjes die ik in de sale heb gekocht. Ik heb het jurkje gekocht bij Forever 21. Er hing er nog maar één in de winkel en er hing ook geen prijskaartje aan. Na het gepast te hebben en vervolgens naar de prijs te hebben gevraagd, wilde ik hem natuurlijk meteen kopen. Er hoort ook een riempje bij, maar die zat er helaas niet bij. Hier heb ik een kleine korting voor gekregen. Dat is natuurlijk altijd leuk ;).

Op deze foto kan je het nog niet goed zien, maar er zitten knoopjes aan het jurkje van boven naar beneden. Dit is natuurlijk een erg leuke touch aan dit jurkje. De off-shoulder mouwtjes zijn ook echt geweldig. Dit vind ik nog wel het leukste gedeelte van dit jurkje. Aan het jurkje zitten ook bandjes, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je jurkje naar beneden zakt.

dress

De achterkant van het jurkje is gewoon hetzelfde als de voorkant. Niets bijzonder zoals een lage rug of iets. Helaas is het wel lastig om dit jurkje in de winter te dragen door de off-shoulder mouwtjes.

jurk

De knoopjes vind ik, zoals ik al zei, echt geweldig. Deze zijn niet in de kleur van het jurkje en dat vind ik eigenlijk wel leuk. Het enige jammere vind ik dat de knoopjes iets minder goed afgewerkt zijn, maar dat zie je eigenlijk niet wanneer je het jurkje aan hebt. Dan moet iemand wel heel dichtbij komen en ik neem aan dat niemand dat doet.

Wat vind jij van dit jurkje?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

  1. Tessa

    Je bent prachtig! Ook een mooi jurkje trouwens xx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.