Follow:
Fashion Outfits

Outfit | Chinese blush dr

Vakantie betekent voor mij altijd veel shoppen. Ik heb meer tijd en er is natuurlijk veel sale. Ik houd van sale en ik koop dan ook eigenlijk het meeste van mijn kleding. Ik heb eindelijk een hele leuke off-shoulder jurk gevonden. Ik ben er tenminste verliefd op.

Off-shoulder jurk

Dit is een van de jurkjes die ik in de sale heb gekocht. Ik heb het jurkje gekocht bij Forever 21. Er hing er nog maar één in de winkel en er hing ook geen prijskaartje aan. Na het gepast te hebben en vervolgens naar de prijs te hebben gevraagd, wilde ik hem natuurlijk meteen kopen. Er hoort ook een riempje bij, maar die zat er helaas niet bij. Hier heb ik een kleine korting voor gekregen. Dat is natuurlijk altijd leuk ;).

Op deze foto kan je het nog niet goed zien, maar er zitten knoopjes aan het jurkje van boven naar beneden. Dit is natuurlijk een erg leuke touch aan dit jurkje. De off-shoulder mouwtjes zijn ook echt geweldig. Dit vind ik nog wel het leukste gedeelte van dit jurkje. Aan het jurkje zitten ook bandjes, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je jurkje naar beneden zakt.

dress

De achterkant van het jurkje is gewoon hetzelfde als de voorkant. Niets bijzonder zoals een lage rug of iets. Helaas is het wel lastig om dit jurkje in de winter te dragen door de off-shoulder mouwtjes.

jurk

De knoopjes vind ik, zoals ik al zei, echt geweldig. Deze zijn niet in de kleur van het jurkje en dat vind ik eigenlijk wel leuk. Het enige jammere vind ik dat de knoopjes iets minder goed afgewerkt zijn, maar dat zie je eigenlijk niet wanneer je het jurkje aan hebt. Dan moet iemand wel heel dichtbij komen en ik neem aan dat niemand dat doet.

Wat vind jij van dit jurkje?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tessa

  Je bent prachtig! Ook een mooi jurkje trouwens xx

  28 augustus 2017 at 19:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  6 redenen waarom ik me meer wil focussen op Instagram

  Of ik Instagram nou zo geweldig vind, dat weet ik niet zo zeker. Ik ben natuurlijk verslaafd aan Pinterest, maar eigenlijk...

  Sluiten