Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Outfit | Bossy Biker Boots + WIN!
35 Comments

Written by Celine

21 maart 2018

Schoenen. Wie houd daar nou niet van? Elke vrouw en misschien ook wel elke man, houdt van schoenen. Dit is dan ook de reden waarom ik een paar schoenen naar keuze weg mag geven van Come Get Fashion. Zelf heb ik ook een paar mogen ontvangen. Benieuwd naar deze Bossy Biker Boots en wil je daarnaast ook een paar schoenen winnen? Check dan deze blogpost.

Bossy Biker Boots

Dit zijn de Bossy Biker Boots. Super leuke schoenen die eigenlijk met alles te combineren zijn.Zulke schoenen had ik nog niet en ik vind de combinatie van zwart nepleer en gespjes hartstikke leuk. Met mijn maat 36 is het redelijk lastig om schoenen te vinden, maar deze schoenen hebben me wel verbaasd. Helaas zitten ze aan de bovenkant redelijk los, maar qua maat is hij wel helemaal perfect.

Deze schoenen lijken mij perfect voor een (kort) dagje winkelen met een leuke outfit erbij. De schoenen zijn niet helemaal geschikt om lange stukken op te lopen, maar dat maakt natuurlijk niets uit.

Bossy Biker Boots

Wat kan je precies winnen? Je kan een paar schoenen uit de sale van Come Get Fashion winnen. Ze hebben een hoop super leuke schoenen, dus er zit zeker wat voor jou bij om te winnen. Wil je de schoenen winnen die ik hierboven draag? Check dan zeker even deze link. Natuurlijk mag je ook een ander paar uitkiezen, neem daarom zeker even een kijkje in de sale.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Volg Come Get Fashion op Instagram
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen en geef aan welke schoenen je graag zou willen winnen. (Let op of de maat nog beschikbaar is)

Wat kan je doen voor extra kans?

Deze winactie loopt tot 6 april 2018.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

35 Reacties

 1. Wendy goverd

  Leuk!! Ik ga voor de ring detail booties in mt 39.

  Antwoord
 2. Inge

  Oh ik doe zo graag mee! Mijn oude zwarte laarsjes zijn helaas kapot gegaan. Ik baal er enorm van, vond het zo leuk te combineren! Ik vind de Ring Detail Booties perfect, dus daar zou ik dan voor gaan.

  Antwoord
 3. Bart Keijzer

  Ik vind de tough love boots leuk, maar mijn maat (46) is niet voorradig. Sowieso geen mannen assortiment?

  Antwoord
 4. Marian B

  Mooie stoere boots! Maat 40 zou top zijn!

  Antwoord
 5. Sabrina

  De shiny silver vind ik heel mooi, maat 37! Hopelijk is ie 6 april nog op voorraad! Ik volg je ook op Facebook en heb getweet, wel wat korter omdat ie tw lang was

  Antwoord
 6. Sabrina

  Wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor deze https://www.comegetfashion.com/all-time-fav-boots.html in maat 39. Ik volg jou en Come get Fashion via Instagram (Truusje26) en jou via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

  Antwoord
 7. Pat

  de pearls are forever (mt 39)
  zijn super stoer en erg mooi
  die zou ik graag dragen
  ik ga vast duimen
  en hopen op geluk

  Antwoord
 8. Pat

  de pearls are forever laarsjes
  zijn super stoer en super mooi
  daar zou ik graag kans op maken
  (mt 39)
  ik ga vast duimen en hoop op het geluk dat ik binnenkort mag lopen op deze stoere boots

  Antwoord
 9. Sohniet

  Maat 40 en ik zie veel moois. Gratis verzenden en terug sturen spreekt mij ook enorm aan!

  Antwoord
 10. Charlotte Dona

  Wat een stoere laarsjes heb je uitgekozen! Zelf zou ik graag ‘Ring Detail Booties’ winnen in maat 40, superleuk!

  Antwoord
 11. Ingrid

  Ik vind de ring detail booties in maat 39 erg leuk!

  Antwoord
 12. Lies

  Leuk zeg!! Ik maak graag kans op deze bikerboots in maat 40 <3

  Antwoord
 13. Marina Vink

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS, die vind ik ook mooi! maat 38

  Antwoord
 14. petra

  MY PERFECT BLACK BOOTIES mt 40 !!!!

  Antwoord
 15. Nienke

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS in maat 41, prachtig!

  Antwoord
 16. Ilsiee

  Wow.. een paar nieuwe laarsjes zullen inderdaad enorm welkom zijn! Wat onwijs leuk en lief dat je deze winactie organiseert! Wat een leuke stappers heb je uitgekozen,die zijn mij iets te stoer hahah. Ben meer van de iets rustigere schoenen en daarom vind ik de minimalist buckle boots enorm gaaf! En hij is er nog in mij maat hahaha wat een geluk. 40 is een erg gangbare maat en vaak overal net uitverkocht. Hihi.ik ga vast duimen hoor
  Groetje ilsiee

  Antwoord
 17. Marije

  Wat een gave actie weer! Ik doe dan ook zeker mee 🙂 Ik vind de Studs on point boots wel super gaaf in maat 38. Dit zijn super gave schoenen die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar stiekem toch wel eens wil proberen. Helaas zag ik de schoenen die jij hebt niet meer in de sale staan, die vind ik ook erg leuk! Op twitter post ik je tweet op het account van @OutsideBeautyM .
  Liefs Marije

  Antwoord
 18. Diny Gijsberts

  Ik hou van stoere schoenen,liefst mét studs ! maat 41
  Volg op instagram onder Momzymom en twitter onder MissMomzy

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.