Follow:
Fashion Outfits

Outfit | Bossy Biker Boots + WIN!

Schoenen. Wie houd daar nou niet van? Elke vrouw en misschien ook wel elke man, houdt van schoenen. Dit is dan ook de reden waarom ik een paar schoenen naar keuze weg mag geven van Come Get Fashion. Zelf heb ik ook een paar mogen ontvangen. Benieuwd naar deze Bossy Biker Boots en wil je daarnaast ook een paar schoenen winnen? Check dan deze blogpost.

Bossy Biker Boots

Dit zijn de Bossy Biker Boots. Super leuke schoenen die eigenlijk met alles te combineren zijn.Zulke schoenen had ik nog niet en ik vind de combinatie van zwart nepleer en gespjes hartstikke leuk. Met mijn maat 36 is het redelijk lastig om schoenen te vinden, maar deze schoenen hebben me wel verbaasd. Helaas zitten ze aan de bovenkant redelijk los, maar qua maat is hij wel helemaal perfect.

Deze schoenen lijken mij perfect voor een (kort) dagje winkelen met een leuke outfit erbij. De schoenen zijn niet helemaal geschikt om lange stukken op te lopen, maar dat maakt natuurlijk niets uit.

Bossy Biker Boots

Wat kan je precies winnen? Je kan een paar schoenen uit de sale van Come Get Fashion winnen. Ze hebben een hoop super leuke schoenen, dus er zit zeker wat voor jou bij om te winnen. Wil je de schoenen winnen die ik hierboven draag? Check dan zeker even deze link. Natuurlijk mag je ook een ander paar uitkiezen, neem daarom zeker even een kijkje in de sale.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Volg Come Get Fashion op Instagram
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen en geef aan welke schoenen je graag zou willen winnen. (Let op of de maat nog beschikbaar is)

Wat kan je doen voor extra kans?

Deze winactie loopt tot 6 april 2018.

Related:

Previous Post Next Post

35 Comments

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen

  Wat een gave winactie en wat een gave schoenen hebben ze daar. Ik vind deze geweldig in maat 38 https://www.comegetfashion.com/strapped-in-booties.html

  21 maart 2018 at 11:00
 • Reply Wendy goverd

  Leuk!! Ik ga voor de ring detail booties in mt 39.

  21 maart 2018 at 12:10
 • Reply Debbie Maas

  https://www.comegetfashion.com/buckle-baby-booties.html

  Deze te gekke en coole stappers wil ik heel graag winnen in maat 41. Lekker stoer ook nog eens. Helemaal mijn stijl

  21 maart 2018 at 17:59
 • Reply Inge

  Oh ik doe zo graag mee! Mijn oude zwarte laarsjes zijn helaas kapot gegaan. Ik baal er enorm van, vond het zo leuk te combineren! Ik vind de Ring Detail Booties perfect, dus daar zou ik dan voor gaan.

  21 maart 2018 at 22:37
 • Reply Tamara S

  Wat hebben ze daar veel toffe laarsjes en betaalbaar! Mijn favorieten zijn denk ik:https://www.comegetfashion.com/buckle-baby-booties.html
  Insta @marategendraadsnl
  Twitter @paramara1982

  21 maart 2018 at 23:30
 • Reply Bart Keijzer

  Ik vind de tough love boots leuk, maar mijn maat (46) is niet voorradig. Sowieso geen mannen assortiment?

  22 maart 2018 at 00:34
 • Reply Nola

  https://www.comegetfashion.com/buckle-baby-booties.html
  Super tof! Ik ga voor deze te gekke boots in maat 37

  22 maart 2018 at 14:49
 • Reply Marian B

  Mooie stoere boots! Maat 40 zou top zijn!

  23 maart 2018 at 11:38
 • Reply Sabrina

  De shiny silver vind ik heel mooi, maat 37! Hopelijk is ie 6 april nog op voorraad! Ik volg je ook op Facebook en heb getweet, wel wat korter omdat ie tw lang was

  23 maart 2018 at 22:34
 • Reply Sabrina

  Wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor deze https://www.comegetfashion.com/all-time-fav-boots.html in maat 39. Ik volg jou en Come get Fashion via Instagram (Truusje26) en jou via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

  24 maart 2018 at 06:39
 • Reply Aniek

  Ik ga dan voor: https://www.comegetfashion.com/tough-love-boots.html in maat 36

  24 maart 2018 at 08:16
 • Reply Pat

  de pearls are forever (mt 39)
  zijn super stoer en erg mooi
  die zou ik graag dragen
  ik ga vast duimen
  en hopen op geluk

  24 maart 2018 at 10:32
 • Reply Pat

  de pearls are forever laarsjes
  zijn super stoer en super mooi
  daar zou ik graag kans op maken
  (mt 39)
  ik ga vast duimen en hoop op het geluk dat ik binnenkort mag lopen op deze stoere boots

  24 maart 2018 at 11:13
 • Reply Sohniet

  Maat 40 en ik zie veel moois. Gratis verzenden en terug sturen spreekt mij ook enorm aan!

  24 maart 2018 at 13:20
 • Reply Charlotte Dona

  Wat een stoere laarsjes heb je uitgekozen! Zelf zou ik graag ‘Ring Detail Booties’ winnen in maat 40, superleuk!

  24 maart 2018 at 15:47
 • Reply Ingrid

  Ik vind de ring detail booties in maat 39 erg leuk!

  24 maart 2018 at 17:04
 • Reply Lies

  Leuk zeg!! Ik maak graag kans op deze bikerboots in maat 40 <3

  24 maart 2018 at 17:09
 • Reply Marina Vink

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS, die vind ik ook mooi! maat 38

  24 maart 2018 at 19:44
 • Reply jacqueline de Waal

  Wat een super leuke bikerboots daar wil ik graag op lopen maat 39 graag.

  24 maart 2018 at 21:03
 • Reply Anita H.

  Ik wil graag meedoen. En ik ga voor deze: https://www.comegetfashion.com/amazing-pearl-booties.html.

  25 maart 2018 at 15:25
 • Reply petra

  MY PERFECT BLACK BOOTIES mt 40 !!!!

  25 maart 2018 at 17:49
 • Reply julia van empel-stamate

  ik doe graag mee , maat 40 https://www.comegetfashion.com/ring-detail-booties.html

  25 maart 2018 at 23:29
 • Reply Nienke

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS in maat 41, prachtig!

  26 maart 2018 at 14:51
 • Reply Hannah Kagenaar

  Ik doe mee!

  https://www.comegetfashion.com/ring-detail-booties.html
  in maat 39

  Facebook: Hannah Kagenaar
  Twitter: Honeybookz
  Instagram: fanartmi

  27 maart 2018 at 13:20
 • Reply Anneliese de Waal

  Wat een leuke schoenen.
  Ik doe graag mee voor de volgende schoenen, erg mooi 🙂 =

  https://www.comegetfashion.com/buckle-baby-booties.html = maat 40.

  1 april 2018 at 14:39
 • Reply Anita te Gussinklo

  Ik vind de STUDS ON POINT BOOTS wel wat hebben
  https://www.comegetfashion.com/studs-on-point-boots.html
  Mijn schoenmaat is 37

  2 april 2018 at 16:57
 • Reply Evelien

  Ik doe graag mee voor de ring detail boots in maat 38 https://www.comegetfashion.com/ring-detail-booties.html

  3 april 2018 at 09:58
 • Reply Mirjam Hellingman

  Ik doe graag mee aan deze leuke actie! Ik ga voor de ZIPPED ‘N STUDDED BOOTS en maat 39! https://www.comegetfashion.com/zipped-n-studded-boots.html

  4 april 2018 at 10:45
 • Reply Patricia Bouthisma

  https://www.comegetfashion.com/buckle-baby-booties.html
  Graag deze in maat 40. Gaaf zeg

  5 april 2018 at 19:19
 • Reply Merel

  Heel tof! Ik zou voor deze in maat 39 gaan https://www.comegetfashion.com/amazing-pearl-booties.html. Ik doe mee 🙂

  5 april 2018 at 19:23
 • Reply Ilsiee

  Wow.. een paar nieuwe laarsjes zullen inderdaad enorm welkom zijn! Wat onwijs leuk en lief dat je deze winactie organiseert! Wat een leuke stappers heb je uitgekozen,die zijn mij iets te stoer hahah. Ben meer van de iets rustigere schoenen en daarom vind ik de minimalist buckle boots enorm gaaf! En hij is er nog in mij maat hahaha wat een geluk. 40 is een erg gangbare maat en vaak overal net uitverkocht. Hihi.ik ga vast duimen hoor
  Groetje ilsiee

  6 april 2018 at 08:42
 • Reply Marjanne

  Jeeejj! Stoere gave stappers! Ik doe mee!:) En ik ga voor deze schoenen en dan in maat 41! https://www.comegetfashion.com/zipped-n-studded-boots.html

  6 april 2018 at 09:08
 • Reply Mylou

  Wat een toffe schoenen en leuke actie! Ik kende de site nog helemaal niet, maar ze hebben echt leuke dingen. Ik doe graag mee voor de Ring Detail Booties (https://www.comegetfashion.com/ring-detail-booties.html) in maat 39 :). Fingers crossed!

  6 april 2018 at 19:27
 • Reply Marije

  Wat een gave actie weer! Ik doe dan ook zeker mee 🙂 Ik vind de Studs on point boots wel super gaaf in maat 38. Dit zijn super gave schoenen die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar stiekem toch wel eens wil proberen. Helaas zag ik de schoenen die jij hebt niet meer in de sale staan, die vind ik ook erg leuk! Op twitter post ik je tweet op het account van @OutsideBeautyM .
  Liefs Marije

  8 april 2018 at 13:36
 • Reply Diny Gijsberts

  Ik hou van stoere schoenen,liefst mét studs ! maat 41
  Volg op instagram onder Momzymom en twitter onder MissMomzy

  8 april 2018 at 15:02
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Curvy Talk | Een naaktshoot?!

  Gisteren was de naaktshoot aan de beurt, tenminste zo werd het aangekondigd. Helaas kwam er geen naaktshoot, maar ik hoop...

  Sluiten