Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Outfit | Bossy Biker Boots + WIN!
35 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

21 maart 2018

Schoenen. Wie houd daar nou niet van? Elke vrouw en misschien ook wel elke man, houdt van schoenen. Dit is dan ook de reden waarom ik een paar schoenen naar keuze weg mag geven van Come Get Fashion. Zelf heb ik ook een paar mogen ontvangen. Benieuwd naar deze Bossy Biker Boots en wil je daarnaast ook een paar schoenen winnen? Check dan deze blogpost.

Bossy Biker Boots

Dit zijn de Bossy Biker Boots. Super leuke schoenen die eigenlijk met alles te combineren zijn.Zulke schoenen had ik nog niet en ik vind de combinatie van zwart nepleer en gespjes hartstikke leuk. Met mijn maat 36 is het redelijk lastig om schoenen te vinden, maar deze schoenen hebben me wel verbaasd. Helaas zitten ze aan de bovenkant redelijk los, maar qua maat is hij wel helemaal perfect.

Deze schoenen lijken mij perfect voor een (kort) dagje winkelen met een leuke outfit erbij. De schoenen zijn niet helemaal geschikt om lange stukken op te lopen, maar dat maakt natuurlijk niets uit.

Bossy Biker Boots

Wat kan je precies winnen? Je kan een paar schoenen uit de sale van Come Get Fashion winnen. Ze hebben een hoop super leuke schoenen, dus er zit zeker wat voor jou bij om te winnen. Wil je de schoenen winnen die ik hierboven draag? Check dan zeker even deze link. Natuurlijk mag je ook een ander paar uitkiezen, neem daarom zeker even een kijkje in de sale.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Volg Come Get Fashion op Instagram
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen en geef aan welke schoenen je graag zou willen winnen. (Let op of de maat nog beschikbaar is)

Wat kan je doen voor extra kans?

Deze winactie loopt tot 6 april 2018.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

35 Reacties

 1. Wendy goverd

  Leuk!! Ik ga voor de ring detail booties in mt 39.

  Antwoord
 2. Inge

  Oh ik doe zo graag mee! Mijn oude zwarte laarsjes zijn helaas kapot gegaan. Ik baal er enorm van, vond het zo leuk te combineren! Ik vind de Ring Detail Booties perfect, dus daar zou ik dan voor gaan.

  Antwoord
 3. Bart Keijzer

  Ik vind de tough love boots leuk, maar mijn maat (46) is niet voorradig. Sowieso geen mannen assortiment?

  Antwoord
 4. Marian B

  Mooie stoere boots! Maat 40 zou top zijn!

  Antwoord
 5. Sabrina

  De shiny silver vind ik heel mooi, maat 37! Hopelijk is ie 6 april nog op voorraad! Ik volg je ook op Facebook en heb getweet, wel wat korter omdat ie tw lang was

  Antwoord
 6. Sabrina

  Wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor deze https://www.comegetfashion.com/all-time-fav-boots.html in maat 39. Ik volg jou en Come get Fashion via Instagram (Truusje26) en jou via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet).

  Antwoord
 7. Pat

  de pearls are forever (mt 39)
  zijn super stoer en erg mooi
  die zou ik graag dragen
  ik ga vast duimen
  en hopen op geluk

  Antwoord
 8. Pat

  de pearls are forever laarsjes
  zijn super stoer en super mooi
  daar zou ik graag kans op maken
  (mt 39)
  ik ga vast duimen en hoop op het geluk dat ik binnenkort mag lopen op deze stoere boots

  Antwoord
 9. Sohniet

  Maat 40 en ik zie veel moois. Gratis verzenden en terug sturen spreekt mij ook enorm aan!

  Antwoord
 10. Charlotte Dona

  Wat een stoere laarsjes heb je uitgekozen! Zelf zou ik graag ‘Ring Detail Booties’ winnen in maat 40, superleuk!

  Antwoord
 11. Ingrid

  Ik vind de ring detail booties in maat 39 erg leuk!

  Antwoord
 12. Lies

  Leuk zeg!! Ik maak graag kans op deze bikerboots in maat 40 <3

  Antwoord
 13. Marina Vink

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS, die vind ik ook mooi! maat 38

  Antwoord
 14. petra

  MY PERFECT BLACK BOOTIES mt 40 !!!!

  Antwoord
 15. Nienke

  PEARLS ARE FOREVER BOOTS in maat 41, prachtig!

  Antwoord
 16. Ilsiee

  Wow.. een paar nieuwe laarsjes zullen inderdaad enorm welkom zijn! Wat onwijs leuk en lief dat je deze winactie organiseert! Wat een leuke stappers heb je uitgekozen,die zijn mij iets te stoer hahah. Ben meer van de iets rustigere schoenen en daarom vind ik de minimalist buckle boots enorm gaaf! En hij is er nog in mij maat hahaha wat een geluk. 40 is een erg gangbare maat en vaak overal net uitverkocht. Hihi.ik ga vast duimen hoor
  Groetje ilsiee

  Antwoord
 17. Marije

  Wat een gave actie weer! Ik doe dan ook zeker mee 🙂 Ik vind de Studs on point boots wel super gaaf in maat 38. Dit zijn super gave schoenen die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar stiekem toch wel eens wil proberen. Helaas zag ik de schoenen die jij hebt niet meer in de sale staan, die vind ik ook erg leuk! Op twitter post ik je tweet op het account van @OutsideBeautyM .
  Liefs Marije

  Antwoord
 18. Diny Gijsberts

  Ik hou van stoere schoenen,liefst mét studs ! maat 41
  Volg op instagram onder Momzymom en twitter onder MissMomzy

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.