Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Ophef over de examens 2018
2 Comments

Written by Celine

1 juni 2018

Ik ben nu net klaar met mijn examens en heb eindelijk weer tijd om te bloggen en andere leuke dingen te doen. Ik heb in totaal acht examens moeten doen en er was (zacht gezegd) heel veel ophef over de examens 2018. Benieuwd naar deze ophef en hoe mijn examens in het algemeen gingen? Lees dan deze blog.

De eerste week

De eerste examenweek had ik al zes examens van de acht. Hartstikke veel natuurlijk en ik had liever dat ze dit wat meer hadden verspreid. Ik begon met wiskunde, wat niet echt mijn beste vak is. De volgende dag had ik Frans en Geschiedenis. Over al deze twee vakken was er een hoop ophef, maar daar zal ik later wat meer over vertellen. Op woensdag had ik Engels, waar ik gelukkig sowieso een voldoende voor heb. Dit is een van de drie vakken die ik heb nagekeken. Op vrijdag had ik vervolgens filosofie en Nederlands, waar ik ook heel hard voor geleerd had. Na deze examens was ik klaar met de eerste week.

De tweede week

De tweede week had ik alleen economie. Dit is een vak waar ik examentraining voor had gevolgd, zodat ik hopelijk het examen wat beter zou maken. Echter was het examen nog steeds erg moeilijk en verliet ik het lokaal met niet echt een geweldig gevoel.

Ophef over de examens 2018

De derde week

De derde week had ik alleen Spaans. Van te voren dacht ik dat ik Spaans wel gewoon goed zal maken, maar dit was dus totaal niet het geval. Het examen was veel te lang en de vragen waren ook nog eens heel lastig. Heel veel leerlingen verlieten de examenzaal dan ook redelijk overstuur.

Ophef over de examens 2018

Er was vooral ophef over vier examens. Engels, geschiedenis, Frans en Spaans. Nu ik dit zo op een rijtje zet, zijn het dus vooral weer de talen die de examenmakers niet helemaal goed hebben gemaakt. Engels was erg lastig en er zaten een hoop instinkers in. Ik dacht eerst dat ik het wel goed had gemaakt, maar later toen ik het ging nakijken, kwam ik er toch achter dat ik in een hoop instinkers was getrapt. Gelukkig heb ik hier wel sowieso een voldoende voor. Geschiedenis was ook erg lastig. Er zaten een hoop kenmerkende aspecten in, die ik gelukkig wel allemaal had geleerd, echter zag niemand deze kenmerkende aspecten aankomen. Als je die niet had geleerd, dan had je sowieso al tien punten minder.

Vervolgens kwam Frans. Frans was echt dramatisch. Vrij veel mensen liepen vrij overstuur de examenzaal uit en toen mijn docent zei dat het examen “vrij makkelijk” was, brak er nog meer paniek uit. Toen ik thuis kwam, zag ik echter dat er heel veel klachten over dit examen waren. Ik hoop toch dat de examenmakers wat aan dit examen gaan veranderen. Ik heb voor dit examen een nterm van 0.6 nodig om een voldoende te halen. Afgelopen dinsdag had ik Spaans en dat was echt verschrikkelijk lang. Ook hier liepen weer mensen overstuur de examenzaal uit. Er zijn echter nog niet heel erg veel klachten bij LAKS ingediend over dit examen, terwijl op internet wel een hoop mensen over dit examen zaten te klagen. Er was dus een hoop ophef over de examens 2018.

Heb jij zelf ook examens gedaan dit jaar?

Meer persoonlijke updates? Check dan mijn Instagram account.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

  1. Astrid

    Nou lieverd ik ben flink aan het duimen voor jou en Justin ,hoop het ook snel te horen als jullie de uitslag hebben.dikke knuffel van mij.xxx

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.