Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Geschreven door Celine Klooster

28 maart 2020

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de oorbellen van Isabel Bernard. Deze oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud en zijn dan ook prachtig. Benieuwd naar deze oorbellen? Lees dan deze blog.

Over de Oorbellen van Isabel Bernard

Oorbellen van Isabel Bernard

Dit zijn de Le Marais Maëlys 14 karaat gouden oorbellen. Deze oorbellen hebben, zoals je kan zien, een tijdloos design, zodat je je sieraden overal en altijd kunt dragen. De oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud, dat is een betaalbaar stuk goud die ook nog eens lang mooi blijft. De oorbellen zijn glimmend en ongeveer 1 mm breed, waardoor ze ook nog eens makkelijk in je oorgaatje passen. Ze zijn van de collectie ‘Le Marais’, waar nog meer prachtige minimalistische sieraden te zien zijn. Ook heb je nog 2 jaar garantie op de oorbellen, waardoor je dus de garantie hebt dat de oorbellen mooi zullen blijven.

Combineren van de oorbellen

De oorbellen zijn hartstikke makkelijk te combineren. Zoals ik eerder al zei, ze zijn echt tijdloos en dat maken ze zo mooi. De oorbellen kan je bijvoorbeeld makkelijk combineren met een leuk jurkje of juist gewoon met een leuke trui en spijkerbroek. Verschillende outfits passen erbij, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de oorbellen er raar uit zien. De oorbellen zijn een mooie neutrale kleur, waardoor combineren zo makkelijk is. Echter moet je wel kijken naar je andere sieraden. Zelf ben ik namelijk van mening dat zilveren sieraden in combinatie met andere gouden sieraden niet zo mooi zijn.

Ik heb zelf eigenlijk vrij weinig gouden sieraden, waardoor het combineren van deze oorbellen wat lastig is. Ik heb eigenlijk alleen maar een gouden ketting. Ik moet dus nog op zoek gaan naar de juiste gouden dames sieraden om deze oorbellen van Isabel Bernard te combineren.

Dragen van de oorbellen

Oorbellen van Isabel Bernard

De oorbellen hebben geen sluiting en eerst was ik daarom bang dat de oorbellen zomaar uit mijn oorbelgaatje zouden vallen. Echter is dit helemaal niet het geval! De oorbellen blijven de hele dag in mijn oor zitten zonder maar ook een beetje te verschuiven. En dan moet je nagaan dat ik eigenlijk altijd mijn haar los draag en regelmatig mijn haar dan ook weer achter mijn oren doe. De kans dat de oorbel dus uit mijn oorbelgaatje was gegaan, was eigenlijk groot, maar dat is gelukkig niet het geval geweest.

Wat vind jij van deze oorbellen van Isabel Bernard?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.