Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

28 maart 2020

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de oorbellen van Isabel Bernard. Deze oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud en zijn dan ook prachtig. Benieuwd naar deze oorbellen? Lees dan deze blog.

Over de Oorbellen van Isabel Bernard

Oorbellen van Isabel Bernard

Dit zijn de Le Marais Maëlys 14 karaat gouden oorbellen. Deze oorbellen hebben, zoals je kan zien, een tijdloos design, zodat je je sieraden overal en altijd kunt dragen. De oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud, dat is een betaalbaar stuk goud die ook nog eens lang mooi blijft. De oorbellen zijn glimmend en ongeveer 1 mm breed, waardoor ze ook nog eens makkelijk in je oorgaatje passen. Ze zijn van de collectie ‘Le Marais’, waar nog meer prachtige minimalistische sieraden te zien zijn. Ook heb je nog 2 jaar garantie op de oorbellen, waardoor je dus de garantie hebt dat de oorbellen mooi zullen blijven.

Combineren van de oorbellen

De oorbellen zijn hartstikke makkelijk te combineren. Zoals ik eerder al zei, ze zijn echt tijdloos en dat maken ze zo mooi. De oorbellen kan je bijvoorbeeld makkelijk combineren met een leuk jurkje of juist gewoon met een leuke trui en spijkerbroek. Verschillende outfits passen erbij, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de oorbellen er raar uit zien. De oorbellen zijn een mooie neutrale kleur, waardoor combineren zo makkelijk is. Echter moet je wel kijken naar je andere sieraden. Zelf ben ik namelijk van mening dat zilveren sieraden in combinatie met andere gouden sieraden niet zo mooi zijn.

Ik heb zelf eigenlijk vrij weinig gouden sieraden, waardoor het combineren van deze oorbellen wat lastig is. Ik heb eigenlijk alleen maar een gouden ketting. Ik moet dus nog op zoek gaan naar de juiste gouden dames sieraden om deze oorbellen van Isabel Bernard te combineren.

Dragen van de oorbellen

Oorbellen van Isabel Bernard

De oorbellen hebben geen sluiting en eerst was ik daarom bang dat de oorbellen zomaar uit mijn oorbelgaatje zouden vallen. Echter is dit helemaal niet het geval! De oorbellen blijven de hele dag in mijn oor zitten zonder maar ook een beetje te verschuiven. En dan moet je nagaan dat ik eigenlijk altijd mijn haar los draag en regelmatig mijn haar dan ook weer achter mijn oren doe. De kans dat de oorbel dus uit mijn oorbelgaatje was gegaan, was eigenlijk groot, maar dat is gelukkig niet het geval geweest.

Wat vind jij van deze oorbellen van Isabel Bernard?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Type schoenen: Deze moet je hebben in 2020

Type schoenen: Deze moet je hebben in 2020

Ook in 2020 moet jij weer ruimte maken voor nieuwe schoenen. Er zijn namelijk weer een hoop nieuwe trends binnengekomen. Benieuwd naar de type schoenen die jij zeker nodig hebt in 2020? Lees dan deze blog. Type schoenen: Hakken Wie heeft er nou niet een mooi paar...

Meer blogs

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.