Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Geschreven door Celine Klooster

28 maart 2020

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de oorbellen van Isabel Bernard. Deze oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud en zijn dan ook prachtig. Benieuwd naar deze oorbellen? Lees dan deze blog.

Over de Oorbellen van Isabel Bernard

Oorbellen van Isabel Bernard

Dit zijn de Le Marais Maëlys 14 karaat gouden oorbellen. Deze oorbellen hebben, zoals je kan zien, een tijdloos design, zodat je je sieraden overal en altijd kunt dragen. De oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud, dat is een betaalbaar stuk goud die ook nog eens lang mooi blijft. De oorbellen zijn glimmend en ongeveer 1 mm breed, waardoor ze ook nog eens makkelijk in je oorgaatje passen. Ze zijn van de collectie ‘Le Marais’, waar nog meer prachtige minimalistische sieraden te zien zijn. Ook heb je nog 2 jaar garantie op de oorbellen, waardoor je dus de garantie hebt dat de oorbellen mooi zullen blijven.

Combineren van de oorbellen

De oorbellen zijn hartstikke makkelijk te combineren. Zoals ik eerder al zei, ze zijn echt tijdloos en dat maken ze zo mooi. De oorbellen kan je bijvoorbeeld makkelijk combineren met een leuk jurkje of juist gewoon met een leuke trui en spijkerbroek. Verschillende outfits passen erbij, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de oorbellen er raar uit zien. De oorbellen zijn een mooie neutrale kleur, waardoor combineren zo makkelijk is. Echter moet je wel kijken naar je andere sieraden. Zelf ben ik namelijk van mening dat zilveren sieraden in combinatie met andere gouden sieraden niet zo mooi zijn.

Ik heb zelf eigenlijk vrij weinig gouden sieraden, waardoor het combineren van deze oorbellen wat lastig is. Ik heb eigenlijk alleen maar een gouden ketting. Ik moet dus nog op zoek gaan naar de juiste gouden dames sieraden om deze oorbellen van Isabel Bernard te combineren.

Dragen van de oorbellen

Oorbellen van Isabel Bernard

De oorbellen hebben geen sluiting en eerst was ik daarom bang dat de oorbellen zomaar uit mijn oorbelgaatje zouden vallen. Echter is dit helemaal niet het geval! De oorbellen blijven de hele dag in mijn oor zitten zonder maar ook een beetje te verschuiven. En dan moet je nagaan dat ik eigenlijk altijd mijn haar los draag en regelmatig mijn haar dan ook weer achter mijn oren doe. De kans dat de oorbel dus uit mijn oorbelgaatje was gegaan, was eigenlijk groot, maar dat is gelukkig niet het geval geweest.

Wat vind jij van deze oorbellen van Isabel Bernard?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.