Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Only You nagellak review (me
0 Comments

Written by Celine

4 maart 2015

Door Anique – Vandaag heb ik voor jullie een mega nagellak review van het merk Only You. Dit is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL. Kijk snel verder als je benieuwd bent naar mijn mening over deze producten! 


De nagellakjes komen uit drie setjes van ieder drie nagellakjes. Ik weet niet of de setjes nog verkrijgbaar zijn, maar volgens mij kun je wel de kleurtjes apart kopen!
Bij de setjes zitten ook nog velletjes waarmee je nageltattoos kunt maken, maar dat is niks voor mij en zal ik vandaag dan ook niet testen.
Van links naar rechts: Princess, Inked en Love.

Princess

Show off:

Show off is een zuurstokroze kleur, Persoonlijk vind ik hem iets te roze en vind ik hem niet echt bij mij passen. Na twee dunne laagjes is hij goed dekkend. In het zonlicht zie je een kleine shimmering, wat ik wel heel erg mooi vind. 

Princess:

Ik vind deze kleur echt prinsessenroze, zoals de naam van het lakje al doet vermoeden. De kleur komt niet helemaal goed over op deze foto. 

Sweet Heart:

Deze kleur is heel licht roze. Hij is apart, maar ik vind hem supervet! Ik denk dat deze kleur vooral mooi op is op een sunkissed of getinte huid.

Inked

Angelic:

Deze kleur is een beetje roze nude. Hij is na één laag dekkend, iets wat ik niet had verwacht. 

PorcElain: 

 

Op de foto komt het niet helemaal over, maar deze kleur is echt bijna wit. Ik denk dat ook deze kleur vooral mooi is op een sunkissed of getinte huid.

Smoothie: 


Ik denk dat deze kleur smoothie heet, omdat het volgens mij een mix is tussen Angelic en Porcelain.
Wederom is deze nagellak ook gewoon goed!

Love

Glitterati:

Deze nagellak bevat fijne en grove glitters. Je kunt hem als nagellak gebruiken, maar ik denk dat het eerder een topcoat is.

Confetti:

Sorry voor de schaduw op de linkerfoto! Ik kwam er pas te laat achter dat de foto er zo uitzag. Deze nagellak bevat fijne, rode glitters. Ik denk ook dat je deze nagellak beter als topcoat kunt gebruiken,

Roses are red:

Hier dan het pareltje van de collectie als het aan mij ligt! Een prachtige rode kleur die niet heel vaak voorkomt. Ik ben fan van rode nagellak en als ik nagellak op heb, is het meestal rood. I love it! 
 
Omdat ”glitterati” en ”confetti” beide eigenlijk topcoates zijn, heb ik ook nog een 2 foto’s voor jullie met de twee lakjes als topcoat.
 
 
 

Alle nagellakjes nog even op een rijtje:

only you nagellak
 
Conclusie:
Ik ben heel tevreden over deze nagellakjes. Alle nagellakjes zijn na twee laagjes dekkend, sommige zelfs na één. Je moet wel opletten dat er niet te veel nagellak aan het kwastje zit, want dat gebeurt al heel snel. De nagellak blijft ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen.

Ik hoop dat jullie dit een fijne review vonden!
Tot de volgende keer, xo! 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

Zaful shoplog: Bikini & Summer outfits

A while ago I was allowed to pick out a number of items from Zaful. A Chinese webshop where you can find all kinds of nice clothes and accessories for a low price. I sometimes find online shopping quite difficult. You never know if it will fit....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.