Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Only You nagellak review (me
0 Comments

Written by Celine

4 maart 2015

Door Anique – Vandaag heb ik voor jullie een mega nagellak review van het merk Only You. Dit is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL. Kijk snel verder als je benieuwd bent naar mijn mening over deze producten! 


De nagellakjes komen uit drie setjes van ieder drie nagellakjes. Ik weet niet of de setjes nog verkrijgbaar zijn, maar volgens mij kun je wel de kleurtjes apart kopen!
Bij de setjes zitten ook nog velletjes waarmee je nageltattoos kunt maken, maar dat is niks voor mij en zal ik vandaag dan ook niet testen.
Van links naar rechts: Princess, Inked en Love.

Princess

Show off:

Show off is een zuurstokroze kleur, Persoonlijk vind ik hem iets te roze en vind ik hem niet echt bij mij passen. Na twee dunne laagjes is hij goed dekkend. In het zonlicht zie je een kleine shimmering, wat ik wel heel erg mooi vind. 

Princess:

Ik vind deze kleur echt prinsessenroze, zoals de naam van het lakje al doet vermoeden. De kleur komt niet helemaal goed over op deze foto. 

Sweet Heart:

Deze kleur is heel licht roze. Hij is apart, maar ik vind hem supervet! Ik denk dat deze kleur vooral mooi op is op een sunkissed of getinte huid.

Inked

Angelic:

Deze kleur is een beetje roze nude. Hij is na één laag dekkend, iets wat ik niet had verwacht. 

PorcElain: 


Op de foto komt het niet helemaal over, maar deze kleur is echt bijna wit. Ik denk dat ook deze kleur vooral mooi is op een sunkissed of getinte huid.

Smoothie: 


Ik denk dat deze kleur smoothie heet, omdat het volgens mij een mix is tussen Angelic en Porcelain.
Wederom is deze nagellak ook gewoon goed!

Love

Glitterati:

Deze nagellak bevat fijne en grove glitters. Je kunt hem als nagellak gebruiken, maar ik denk dat het eerder een topcoat is.

Confetti:

Sorry voor de schaduw op de linkerfoto! Ik kwam er pas te laat achter dat de foto er zo uitzag. Deze nagellak bevat fijne, rode glitters. Ik denk ook dat je deze nagellak beter als topcoat kunt gebruiken,

Roses are red:

Hier dan het pareltje van de collectie als het aan mij ligt! Een prachtige rode kleur die niet heel vaak voorkomt. Ik ben fan van rode nagellak en als ik nagellak op heb, is het meestal rood. I love it! 

Omdat ”glitterati” en ”confetti” beide eigenlijk topcoates zijn, heb ik ook nog een 2 foto’s voor jullie met de twee lakjes als topcoat.Alle nagellakjes nog even op een rijtje:


Conclusie:
Ik ben heel tevreden over deze nagellakjes. Alle nagellakjes zijn na twee laagjes dekkend, sommige zelfs na één. Je moet wel opletten dat er niet te veel nagellak aan het kwastje zit, want dat gebeurt al heel snel. De nagellak blijft ongeveer 4 dagen zitten zonder te chippen.

Ik hoop dat jullie dit een fijne review vonden!
Tot de volgende keer, xo! 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

5 reasons why you have to use Pinterest

5 reasons why you have to use Pinterest

Twitter, Facebook, Instagram. Everyone is talking about these social media websites and everyone is promoting their blog on here. Have you ever heard of Pinterest? From this website, I get a lot of blog traffic and this is one of the reasons why...

My favorite thing about Fall

Falling leaves, beautiful Fall colors, not too hot. There are so many reasons why I love Fall. Of course, there are a lot of disadvantages to this season, but there are also a lot of advantages. Curious to these advantages? Then read this post....

Why I started blogging

Why I started blogging

I am a blogger for over three years. It started as a little hobby and I expected I wouldn't spend much time in this. On a certain moment, I wanted to improve my blog more and let it grow even more. Why did I even started blogging and why did I...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.